QUOTE(Titia @ 2005 01 04, 07:55)
Turiu klausima, bet net nezinau kurioje temoje klausti. Bandau cia, nes tai irgi susije su migracine, (jei kas gal Taure perkels i labiau tinkancia tema)
Tarkime isteki uz amerikono (del dokumentu, ir jis tai zino). Po kiek laiko jis pakeicia nuomone ir pradeda diktuoti savo salygas. Jei tu to nepadarysi, as ten iskusiu tavo teva, tave, ... , kad jie ten be dokumentu ir tt.... Ar butu galima ir jam ka nors atgal pasakyti: tarkim tu zinojai, kad vedybos fiktyvios, ir tt...? Popieriai i migracine jau yra priduoti senokai. Laikini leidimai gyventi/dirbti yra.Ar tokiu atveju ir jis nesa atsakomybe uz fiktyvias vedybas ir kokia?
Cia siaip ne apie mane Bet viena pazystama pakliuvo i tokia situacija.
Tarkime isteki uz amerikono (del dokumentu, ir jis tai zino). Po kiek laiko jis pakeicia nuomone ir pradeda diktuoti savo salygas. Jei tu to nepadarysi, as ten iskusiu tavo teva, tave, ... , kad jie ten be dokumentu ir tt.... Ar butu galima ir jam ka nors atgal pasakyti: tarkim tu zinojai, kad vedybos fiktyvios, ir tt...? Popieriai i migracine jau yra priduoti senokai. Laikini leidimai gyventi/dirbti yra.Ar tokiu atveju ir jis nesa atsakomybe uz fiktyvias vedybas ir kokia?
Cia siaip ne apie mane Bet viena pazystama pakliuvo i tokia situacija.
oi mano pazystama ir tokioj pat situacijoj buvo ... daugiau nebe irgi buvo paduoti dokumentai... o vyrelis pradejo savo salygas diktuoti... is viso sio malonumo.. isejo tai kad ja isdeportavo.. o vyrelis pora meteliu pasedes dzeile