Įkraunama...
Įkraunama...

Imigracinė

QUOTE (ltukra @ 2004 10 13, 22:42)
]
Medicina galioja tik metams, taip kad jei nueisi i Interview ir ji bus pasibaigus, jus sius is naujo ja darytis... doh.gif  doh.gif  doh.gif

Nu jo as zinau.. bet as manau, kad man jau jos nereikes.. arba nesuprantu nieko blink.gif bet ka reiskia punktas:

" If you have not already submitted it, bring a complited medical examination and vaccination supplement in a sealed envelope"

tai, kad as already submitted unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fasolka: 13 spalio 2004 - 23:13
QUOTE (Fasolka @ 2004 10 13, 23:13)
QUOTE (ltukra @ 2004 10 13, 22:42)
]
Medicina galioja tik metams, taip kad jei nueisi i Interview ir ji bus pasibaigus, jus sius is naujo ja darytis... doh.gif  doh.gif  doh.gif

Nu jo as zinau.. bet as manau, kad man jau jos nereikes.. arba nesuprantu nieko blink.gif bet ka reiskia punktas:

" If you have not already submitted it, bring a complited medical examination and vaccination supplement in a sealed envelope"

tai, kad as already submitted unsure.gif

jums turejo duoti uzklijuotus vokelius su jusu medicinine, kuriuos neshates su savimi i interview. Yra buve ir mums, kad gavome kvietima interview, praplesia vokelius, o medicinine pasibaigus. Taip kad siuncia atgal, darytis naujos, ir vel laukti kvietimo i interview.
Mes taip 5 metus prasikankinom... Tai medicinine pasibaigus, tai pameta finger prints, tai dar kas nors... doh.gif doh.gif doh.gif Nepavydetina buvo musu situacija, oi nepavydetina
Atsakyti
Nu pradziuginai mane dar unsure.gif bet as zinojau, kad medicina galioja tik metus, bet buvau tikra, kad as jau ja pridavusi ir daugiau nereikes, nes net ir pakvietimeparasyta, JEIGU DAR neesate pridaves, atsineskite su savimi..
nu zodziu jei kas dar karta darysiu.. per diena padaro.. vel babkes mesti
Atsakyti
Neklausi tai pati pasakysiu ...ko klausinejo, gal kitiems pravers...

ta forma kur uzpildei adjustment of status(neatsimenu skaiciu)beveik viska is to...Ar prostitute nebuvai ar komunistei nebuvai?ar dirbai?ar sulaikyta nebuvai uz kriminalinius nusikaltimus..Ar arestuota bet kurioje salyje buvai?Kur tavo seima?ar Lietuvoje?Ar niekam nepadejai persikelti per siena nelegaliai?Vyro mano klause ar mano seima jis mate kas sudaro mano seima?O dar klause ar turim vaiku, veliau klause kelinta santuoka mums?As pasakiau pirma ir tikiuosi kad paskutine!Tai vyriskis net juoktis biggrin.gif laugh.gif smile.gif biggrin.gif laugh.gif pradejo

na va l;yg ir viskas biggrin.gif

Viskas bus ok tik nusiramink,be to pokalbis bus filmuojamas kai jis iseis atsisviesti uotrauku su vyru pasibuciuokite wub.gif !Kokiu dar irodymu bereikes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (melagele @ 2004 10 14, 02:02)

Viskas bus ok tik nusiramink,be to pokalbis bus filmuojamas kai jis iseis atsisviesti uotrauku su vyru pasibuciuokite wub.gif !Kokiu dar irodymu bereikes thumbup.gif

laugh.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Zinokit, musu lygiai to pacio klausinejo kaip ir melageles. Tik mes nesibuciavom, su mumis buvo advokatas, prie jo kazkaip nepatogu laugh.gif Bet uz ranku buvom susikabine (cia is to siaubo), tai gal tas padejo, o gal kruvos fotografiju is vestuviu, medaus menesio ir tai, kad turejom bendra "islaikytini" - suni. biggrin.gif Nebijokit, ten irgi zmones dirba. Svarbiausia but nuosirdiems ir atviriems.

Ir turet gera advokata, jei kas ne taip. laugh.gif
Atsakyti
sveikos, mamytes,
me svakar tik grizom is to interviu, nesikartosiu , nes kitos mamos jau aprase kas ir kaip, na melagele buvai teisi, visko to pat klausinejo. nei vestuviu liudijimo reikejo, nei mano gim.lidijimo, kai pasakem kad atvarem su savaites leliuku, tai apsalo, nieko neklausinejo, nei nuotrauku ziurejo, tik dok. sutikrino i viskas, o as, vepla, is tos baimes, pamirsau i paklausti, pvz. jei turi ta permament residence, tai tada jau nereiki adarbo ledimo ar kaip te? ir dar sake kad kortele ateis 1=9 men laiotaroy...saip viskas liuk, suvazinejom tas 7 val pirmyn atgal su lelium kuo puiiausiai, visakelia pramiegojo, tik prabusdavom pavalgyt. Pagaliau jau namie, ir akmuo nuo dusios nukrites...daba tik ta kortele gauti rolleyes.gif
Atsakyti
man kortele uz menesio atejo...po interviu isejau darytis soc numerio, su teise dirbti...Man atrodo kad galima , nueik i soc ir pasiklausk matai man uzdejo stampa pase kad galiu keliauti, tai jame buvo parasyta kad as galiu dirbti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (mamaitiene @ 2004 10 22, 09:56)
pvz. jei turi ta permament residence, tai tada jau nereiki adarbo ledimo ar kaip te?

nereikia, kortele leidzia daryti viska ka zmogus su JAV pilietybe, tik neleidzia balsuot.

tiesa, keliaujant is salies uzdeda stampa, kad gali sugrizti 6 men.begyje. norint nebuti salyje ilgiau reikia pildyti popierius, kitaip bus problemu griztant(manau, is to ir atsiranda siaubo istorijos, kaip neileido, nes zmones neturejo to dokumento).
Atsakyti
na mergytes, pagaliau ir as gavau ta permanent residence kortele! clap.gif
dabar beliko pasa pakeist, ir leliaus pilietybe pasirupint
Atsakyti
Nu va patirejau ir as interviu.. trukme 20 min.. viskas kaip ir Ok buvo, bet pasirodo dingo mano pirstu antspaudai blink.gif va tau ir tvarka mad.gif Dabar reikia vel varyti is naujo priduoti juos, 3 val eileje tupeti mad.gif Sako, mes matom, kad jus juos pridavete, bet nematom ju blink.gif .. nu ir kai kuriu diku kopiju neatsinesiau.. tai reikes pastu isiusti..
Atsakyti
Fasolka, dziaugiuos uz tave thumbup.gif Kai tik perskaiciau - iskart pagalvojau, kad "gerai, kad nors dar mato jog dareisi tuos antspaudus". Buna, kad visa informacija pameta (kaip kad man) wink.gif
Atsakyti