Įkraunama...
Įkraunama...

Imigracinė

QUOTE (Fasolka @ 2004 10 13, 15:05)
Legenda.. o kiap ten migracine Ilinojuje.. man pasakojo, kad kaz kokia lenke priciuozusi yra, kuri labai ikiri ir labai kamantineja.. bet viskas pletku lygyje

mes ir buvome prisiklause ivairiausiu gasdinimu. Niekas nieko ten nekamantineja, paklausia kokiu pora klausymu bendra tema ir vsio. Na nebent butu kur prie dokumentu prikibti, bet tuo klausymu mes turejom super advokate thumbup.gif
Atsakyti
Nu kaip as bijau. niiiiiiiiiigaliu. Apart nuotrauku jokiu irodymu neturiu sad.gif .. laukiau gi tik po metu doh.gif , oi oi .. tas travel dokas dabar man visai nereikalingas, ane? ar jei gausiu zalia korta (nzn laikina nelaikina g.gif ) tai jauciu jo ir nereikia visai
Atsakyti
QUOTE (Fasolka @ 2004 10 13, 19:06)
Nu kaip as bijau. niiiiiiiiiigaliu. Apart nuotrauku jokiu irodymu neturiu sad.gif .. laukiau gi tik po metu doh.gif , oi oi .. tas travel dokas dabar man visai nereikalingas, ane? ar jei gausiu zalia korta (nzn laikina nelaikina g.gif ) tai jauciu jo ir nereikia visai

as tai nusiteikus buvau taip, kol rankose neturesiu pacios GC niekur nevaziuosiu. Nes tiek cia, tiek LT bardakas didziulis. Va pazystama su savo vyru vaziavo i LT, abu su zaliom kortom. Tai gali patiketi, vyra isleido atgal i Amerika, o jinai turejo trenktis i Lenkija ir per lenkija skristi, nes asilai lietuviai jos nepraleido doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
OIi, Fasolka, as i kelnes dedu ne tas zodis. Mano interviu kita savaite, t.y. 21a diena, o as dar gi visa nescia, lelius kaskaip neskuba list lauk doh.gif . Ta pacia diena paskirta ir pirstu antspaudai ir interviu del kortos. Tiesa, vaziuot turesim 7 val kelio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (Fasolka @ 2004 10 13, 19:06)

Nebijok viskas bus ok...As nezinau kokia tau zalia korta laikina ar ne?mat nesekiau nuo pat pradzios....Bet jei laikina zalia korta tai tikrai gausi jie isduoda(nes kazkas cia rase jog dabar jos neisduoda) clap.gif po menesio ar net po sesiu bet isduoda....isvaziuoti ir galesi jei paprasysi to kuris ima interviu is taves.sakyk namu pasiilgau ar mama noriu pamatyti ar kazka panasaus tai jis tau stampa i pasa ides 1 metam kad gali isvykti is Amerikos ir laisvai velgi i ja sugrizti...
Dar kitas dalykas irodymu jie tikrai praso, ar namas ant jusu abieju, kokiu dar irodymu pateiksite kad jus gyvenate kartu?ir t.t tai mes turejome tik nuotraukas bei telefonu saskaitas kad skambinau I Lietuva, kelis vokus kad mano seimyna man siunte laiskus bei kad buvau ir esu itraukta i medicini draudima taippat dantu...uz kuri moka vyras,O dar nunesiau kad is ligonines saskaita gavau Butent mano vardu ir mano adresu....
Jei kas idomu klausk as ka tik praejusi tai ir mano naujienos labai sviezios laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (ltukra @ 2004 10 13, 19:11)
Tai gali patiketi, vyra isleido atgal i Amerika, o jinai turejo trenktis i Lenkija ir per lenkija skristi, nes asilai lietuviai jos nepraleido doh.gif doh.gif doh.gif

Na nezinau, pilna tu baisiu istoriju, bet turbut zmones daug ka jose nutyli g.gif
Atsakyti
Fasolka, o bendras vaikas tai ka per mazas irodymas? As manau, kad po sito daugiau jokiu irodymu nereikia. Tiksliai nezinau, bet man kazkas sake, kad su laikina zalia korta reikalingi travel documents. Bent jau man advokatas atsiunte, kad juos uzpildyciau. g.gif (nors dar neturiu ne tos laikinos zalios kortos biggrin.gif )
O kas ejote medical examination, pasakykit, kaip ten su tuo TBC testu (tuberkuliozes). Man kazkas minejo, kad beveik visu is rytu europos saliu po to skiepo buna didelis paraudimas, nes mes atseit visi skiepinti ir del to buna tokia reakcija g.gif AS turiu eiti kita savaite.
Atsakyti
QUOTE (Titia @ 2004 10 13, 20:08)
Fasolka, o bendras vaikas tai ka per mazas irodymas? As manau, kad po sito  daugiau  jokiu irodymu nereikia. Tiksliai nezinau, bet man kazkas sake, kad su laikina zalia korta reikalingi travel documents. Bent jau man advokatas atsiunte, kad juos uzpildyciau. g.gif  (nors dar neturiu ne tos laikinos zalios kortos biggrin.gif )
O kas ejote medical examination, pasakykit, kaip ten su tuo TBC testu (tuberkuliozes). Man kazkas minejo, kad beveik visu is rytu europos saliu po to skiepo buna didelis paraudimas, nes mes atseit visi skiepinti ir del to buna tokia reakcija g.gif AS turiu eiti kita savaite.

As keliavau ne karta su laikina (ji gi atrodo kaip tikra), nereikia jokiu dokumentu thumbup.gif Kadangi velavo atsiusti nauja, keliavau ir su pratesimu - antspaudu pase, velgi viskas thumbup.gif Kiek zinau, dokumentai reikalingi tik laukiancioms zaliosios kortos.

Titia, del testuko nepergyvenk, jei bus paraudimas - svies plauciukus, svari foto=nesi apsikretus. Imigracinei to tereikia. Iki 30 ar 35 metu galima gerti spec.tabletes, puse metu net blink.gif Tada garantuoji, kad nesirgsi tuberkulioze net susirgus, kazkaip panasiai. Tiesa, as ir girdejau ta pati, bet kad ne nuo skiepyjimo, o del nemazai tuberkuliozes zidiniu Rytu Europoje unsure.gif

Fasolka, nera ko pergyventi, turi Timuka ir net skyreli bendraamziuose su mylimu vyru, mes parasysime tau rekomendacijos laiskus wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltic*girl: 13 spalio 2004 - 20:14
Klausimas maytems, kas keitesi lietuviska pasa: ant formos yra vieta parasui ir salia pastaba: kad pasirasyti reikiamigracijos tarnybos pareiguno akivaizdoje g.gif .Ka jus darete? Juk negaliu as iki niujorko del to paraso varyti?
Baltic Girl: tu sakei, kad del paso grazinimo reikia jiems ideti atgalini apmoketa voka. O koki paprasta su uzklijuotom markutem? Ar galima kazkaip kitaip ( nu neteko man su tuo anksciau susidurti), nes nors pastas cia ir patikimas, man kazkaip noretusi gal kokio registruoto laisko? g.gif
O del TBC testuko dar kalusimas: kaip atsimenu anksciau pas mus kai darydavo mokykloje sakydavo, kad jokiu budu negalima slapinti tos vietos, o cia sako, kad galima. O gal del to ir rausta? Man aktualu, kuo greiciau ta reikala susitvarkyti uztat ir nerimauju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Titia: 13 spalio 2004 - 20:32
QUOTE (Titia @ 2004 10 13, 14:30)
Klausimas maytems, kas keitesi lietuviska pasa: ant formos yra vieta parasui ir salia pastaba: kad pasirasyti reikiamigracijos tarnybos pareiguno akivaizdoje g.gif

Pasirashiau namie biggrin.gif Cia skirta lietuviams LT, mes esam ishimtys tongue.gif
Atsakyti
Mamos, aciu uz palaikyma biggrin.gif Manau, kad nesaziningai ilgiuos jusu atzvilgiu blush-anim-cl.gif, bet daug ka nutyliu, del to ir baimes pilnos kelnes.. jeigu mano juridinio vyro ir mano vaikas butu bendras, sedeciau rami kaip belgas ir net i usa nepusciau.. mano situaciaja kitokia, bet manau viskas ir man bus Ok, tiesiog supanikavau, del to kad gavau pakvietima VISAIS metais anksciau negu planavau doh.gif

Del TBS truputuka paraudo ir tiek.. viskas buvo Ok.. beej as medicina visa esu praejusi pries metus, ir jau issiuntusi, kartu su visom pirminem anketom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fasolka: 13 spalio 2004 - 22:21
QUOTE (Fasolka @ 2004 10 13, 22:16)
Mamos, aciu uz palaikyma biggrin.gif Manau, kad nesaziningai ilgiuos jusu atzvilgiu blush-anim-cl.gif, bet daug ka nutyliu, del to ir baimes pilnos kelnes.. jeigu mano juridinio vyro ir mano vaikas butu bendras, sedeciau rami kaip belgas ir net i usa nepusciau.. mano situaciaja kitokia, bet manau viskas ir man bus Ok, tiesiog supanikavau, del to kad gavau pakvietima VISAIS metais anksciau negu planavau doh.gif

Del TBS truputuka paraudo ir tiek.. viskas buvo Ok.. beej as medicina visa esu praejusi pries metus, ir jau issiuntusi, kartu su visom pirminem anketom

Medicina galioja tik metams, taip kad jei nueisi i Interview ir ji bus pasibaigus, jus sius is naujo ja darytis... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti