QUOTE (mamaitiene @ 2004 10 06, 08:08) |
AR BUTINA KEISTIS PASA ( t.y. pavarde jame), kadangi senasai dar metus galioja? + gyv. vieta deklaruot? Ne,mmazai pazystu istekejuisiu cia kurios ne nezada keistis pavardes pase , deklaruoti gyv. vt, ir t.t. Aisku dauguma is jusu susidurete su tuo, ka darete? Atsiprasau moderatores jei pasikartoju |
Sveika!
As keiciausi, kai tik gavau savo visus INS popierius. Beje juos pildziau su nauja pavarde. Gal ir nebutina, bet norejau, kad visur viskas butu taip pat, nes zalia kortele dave su nauja pavarde, o as kasmet vazineju "namo", tai nesinori, kad butu kokiu ten problemu (ypac Amsterdame, ten pastoviai prie visu kimba )
Gimimo liudijima man pakeite neprasant, nes kai prasiau isduoti nauja pasa, paprasiau, kad irasytu ir kriksto varda. Dar zinok duos ir santuokos liudijima ir bus jinai iregistruoti LT.
Del vietos deklaravimo neturiu supratimo. Bet jau seniai buvau issiregistravusi is tevu buto Vilniuje, bet parasiau ten, kad isvykstu i JAV, Oklahomos valstija, bet tikslaus adreso nenurodziau. Ambasadoje esu itraukta i balsuotoju sarasus, bet ar tai tas pats, kas gyv. vieta registruota, tai nezinau.
QUOTE (Ruta_H @ 2004 10 06, 17:00) |
Del vietos deklaravimo neturiu supratimo. Bet jau seniai buvau issiregistravusi is tevu buto Vilniuje, bet parasiau ten, kad isvykstu i JAV, Oklahomos valstija, bet tikslaus adreso nenurodziau. Ambasadoje esu itraukta i balsuotoju sarasus, bet ar tai tas pats, kas gyv. vieta registruota, tai nezinau. |
Ne tas pats, nes as ir balsuoju nedeklaruota.
Mamaitiene, as paso nekeitus 4 metus, kaliavau 5 kartus is salies ir viskas OK. Bet jau pasikeisiu (biagiasi), nes tenka tampytis labai daug dokumentu kartu - visokius santuokos liudijimus irodyti nauja pavarde ir t.t.
aciu uz atsakymus, jauciu kita menesiuka visus popierus siusiu i NY ambasada, pasikeisiu pasa, jei taip jau siulo , bus rami galva, tik pradzioj dar leliu pagimdysiu , po poros savaiciu i pokalbi del zalios kortos nueisiu... Bus rami galva.
QUOTE (mamaitiene @ 2004 10 06, 14:23) |
aciu uz atsakymus, jauciu kita menesiuka visus popierus siusiu i NY ambasada, pasikeisiu pasa, jei taip jau siulo , bus rami galva, tik pradzioj dar leliu pagimdysiu , po poros savaiciu i pokalbi del zalios kortos nueisiu... Bus rami galva. |
kai leliu pagimdysi, tai nelabai rami ta galva bus
QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 10 06, 13:30) |
kai leliu pagimdysi, tai nelabai rami ta galva bus |
Mamaitiene, tau visokeriopos sekmes!
Ten pokalbyje, zinok, tikrai apie dantu sepetukus ir kokias dantu pastas naudojate neklausia. Bent jau musu tai tikrai neklause. O juo labiau jei leliu atsitempsite, tai ilgai nelaikys. Nors nezinau, rodos, lyg ir praso, kad nesivest mazu vaiku.
Dar vienas extra klausimelis : kokia ten permament resident (ar green card) isduoda, ar ji pase iklijuota buna, ar siaip kortele atskira? nes 21 d. man tas pokalbis, o po to galvojau siust visus pop. su pasu i NY kad pakeistu ..pasimeciau
QUOTE (mamaitiene @ 2004 10 06, 13:56) |
Dar vienas extra klausimelis : kokia ten permament resident (ar green card) isduoda, ar ji pase iklijuota buna, ar siaip kortele atskira? nes 21 d. man tas pokalbis, o po to galvojau siust visus pop. su pasu i NY kad pakeistu ..pasimeciau |
Tu pasiziurek, kad tau to paso nereiketu nestis. Turi duot visa sarasa, ko ten tam interviu atsinest reikia. Jei jus su dokumentais siuntete kokias nors kopijas, tenka atsinest i interviu originalus.
O siaip kortele yra kortele, kreditines dydzio, plastmasine ir visai ne zalia. Tik tau jos is kart ten vietoje neduoda, o atsiuncia uz kokio menesio kito. O jei tuo tarpu nori keliaut, gali idet stampa i pasa. Taip, kad as tai palaukciau, kol gausi kortele, o tada jau ir pasa keisciau.
Nu va dabar man rankos, kojos drebeti pradejo.. Ka tik gavau pakvietima i interviu del zalios korteles, kurio laukiau.. geriausiu atvieju uz metu O dabar eiti gruodzio pradzioje, visiskai nepasiruosusi.. Tiesiog panikoje.. Per menesi visus irodymus surinkti..
QUOTE (Fasolka @ 2004 10 12, 13:33) |
Nu va dabar man rankos, kojos drebeti pradejo.. Ka tik gavau pakvietima i interviu del zalios korteles, kurio laukiau.. geriausiu atvieju uz metu O dabar eiti gruodzio pradzioje, visiskai nepasiruosusi.. Tiesiog panikoje.. Per menesi visus irodymus surinkti.. |
o tu jau buvai davusi pirstu antspaudus? ir jei taip, tai kiek laiko praejo nuo to iki kol gavai kvietima pokalbiui ZK?
Dziaukis tik ..visais metais greiciau
QUOTE (kristinalord @ 2004 10 12, 23:35) |
o tu jau buvai davusi pirstu antspaudus? ir jei taip, tai kiek laiko praejo nuo to iki kol gavai kvietima pokalbiui ZK? Dziaukis tik ..visais metais greiciau |
Pirstu antspaudus as buvau pridavusi sausio menesi.. o dokus i migracien buvau pridavusi praita lapkriti.. tai stebejausi, kad del pirstu antspaudu man greitai pranesimas atejo
tai iseina as net metu nepralaukiau.. nzndabar ar vekti ar dziaugtis
QUOTE (Fasolka @ 2004 10 12, 23:54) | ||
Pirstu antspaudus as buvau pridavusi sausio menesi.. o dokus i migracien buvau pridavusi praita lapkriti.. tai stebejausi, kad del pirstu antspaudu man greitai pranesimas atejo tai iseina as net metu nepralaukiau.. nzndabar ar vekti ar dziaugtis |
As kaip dziaugiuosi uz tave Fasolka va taip is visos sirdies
QUOTE (legenda @ 2004 09 08, 18:45) |
As zaliai kortai dokumentus padaviau 2001 m. lapkriti, o interviu ir zalia korta gavau 2004 m. sausi , tokios eiles Ilinojuj, dar priklauso, kokiu pagrindu kreipiesi. |
Legenda.. o kiap ten migracine Ilinojuje.. man pasakojo, kad kaz kokia lenke priciuozusi yra, kuri labai ikiri ir labai kamantineja.. bet viskas pletku lygyje