Įkraunama...
Įkraunama...

Imigracinė

QUOTE (Dailin @ 2004 09 20, 11:35)

O pvz. minesotoje gerai, kaži kaip ta valstija.

rikitikitaki ten gyvena, galetu daugiau papasakoti, bet jos kompas siuo metu ozius varineja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 09 20, 13:22)

Konsulatas gali atsiusti sena pasa, tik reikia ideti prasyma su atgaliniu voku. Tada jie kontaktuos, kai gaus nauja pasa, ir vel teks siusti senaji - kad pramustu wink.gif

Atgauti sena pasa, tereikia kitoje oficialaus prashymo puseje parashyti, kad nori atgauti savo sena pasa, ir pasirashyti smile.gif Kai gausi nauja pasa, su juo atsius ir senaji - nepramush tik to puslapio, kuri paprashysi palikti nepaliesta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMA2T&T: 21 rugsėjo 2004 - 05:42
QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 09 21, 05:40)
Atgauti sena pasa, tereikia kitoje oficialaus prashymo puseje parashyti, kad nori atgauti savo sena pasa, ir pasirashyti smile.gif Kai gausi nauja pasa, su juo atsius ir senaji - nepramush tik to puslapio, kuri paprashysi palikti nepaliesta smile.gif

Na, man reikia seno paso ir KOL ATSIUS NAUJA, tai apie tai bandziau parasyti.
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 09 21, 00:05)
Na, man reikia seno paso ir KOL ATSIUS NAUJA, tai apie tai bandziau parasyti.

ne taip supratau... rolleyes.gif net ir antra karta perskaicius doh.gif laugh.gif laikas miegoti....
Atsakyti
rolleyes.gif o kaip ta laikina žalia korta, juk ji laikina nes kaij kontraktas baigsis atee namo g.gif o jei norėsim, juk prasitesti eina g.gif
Atsakyti
QUOTE (Dailin @ 2004 09 21, 19:49)
rolleyes.gif o kaip ta laikina žalia korta, juk ji laikina nes kaij kontraktas baigsis atee namo g.gif o jei norėsim, juk prasitesti eina g.gif

Nesupratau g.gif Kad turint darbo kontrakta niekas ir negauna zalios, is kur tokia isvada g.gif unsure.gif
Atsakyti
g.gif nu va aš važiuoju i amerika, o mano šeima t.y. vyras ir vaikai gauna žalia korta, ir....aš. Mums į varšuva rekės jos važiuoti. Nu blyn negi ka netaip supratau doh.gif
darbo kontraktas su manimi daromas doh.gif
Atsakyti
Tai tu gal darbo viza gavai? H1B?
Atsakyti
Ja manes kas nors pasigedo as vis dar Californijoje biggrin.gif clap.gif
Atsakyti
clap.gif Jo musų žalia korta visam gyvenimui, tik kontraktas dviem metams su ligonine. dabar beliko išlaikyti du egzus IELTS britų konsule ir CGFNS Frankfurte ir ....viskas tik popierų krūva. blink.gif blink.gif
o dar norėjau paklausti kur rekia gyd. komisiją praeiti žaliai kortai, o ir vaikus tikrins, ar tik mus su vyru g.gif
Atsakyti
Dailin, tai gal jus gavot zalia korta per loterija, o darba susiradot atskirai? Na labai man idomu, nes vat laukiu laukiu savo zalios, esu legaliai, o tau lengviau gavosi g.gif laugh.gif Sakau, ir as pabandyciau gauti per darba laugh.gif (siaip SVEIKINU!)

Gavau atsakyma del paso keitimosi, tai zymek nezymejes "skubos" tvarka ar ne - atsius bendra, skubiai per konsulata nedaro sad.gif
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 09 22, 14:55)

Gavau atsakyma del paso keitimosi, tai zymek nezymejes "skubos" tvarka ar ne - atsius bendra, skubiai per konsulata nedaro sad.gif

Ot kokie! mad.gif
Atsakyti