QUOTE (Dailin @ 2004 09 20, 09:35) |
O pvz. minesotoje gerai, kaži kaip ta valstija. Brangiosios, gal galėčiau kur apie tas valstijas paskaityti |
QUOTE (Dailin @ 2004 09 20, 10:35) |
Dar klaysimas gal kas žinot apie ieals egzą, ji turėsiu britų konsule laikyti, blamba kaip bijau O pvz. minesotoje gerai, kaži kaip ta valstija. Brangiosios, gal galėčiau kur apie tas valstijas paskaityti |
Tas IELTS egazminas neturetu but toks jau baisus - jei ji ruosies laikyt, tai turetum turet paruosiamaja medziaga - ten pora knyguciu ir CD. O jei paruosiamaja medziaga gerai perziuresi, tai viskas bus gerai su tuo testu
QUOTE (baltic*girl @ 2004 09 15, 10:29) |
Mamos ar kas keitetes pasa su Lietuvoje esanciu pazistamu pagalba? Ta prasme, nusiunti jiems igaliojima, ir jie sutvarko per savaite? As vis dar registruota Lietuvoje, bet ar ta registracija dar galiotu po 5 metu? Naujai vietos deklaravusi dar nesu! |
Baltic girl,
nezinau kaip ten su tais pazistamais LT.... As is pradziu norejau irgi tokiu pat budu pasikeist pasa, bet man tai niekaip neisejo. tada nutariau eit lengviausiu keliu - per konsulata. Ten anketoj yra tokia eilute - kaip greitai tu nori ta pasa gaut - jei pazymetum pati trumpiausia laikotarpi (o jis manau yra 1 d.), tai gal ir pavyktu greiciau gaut (aisku, ne per viena diena ). Galetum paskambint i konsulata ir pasiklaust, gal jie ka geresnio patartu. Normaliai keitimas uztrunka 2 men. Data mano pase irgi rodo, kad jis buvo pakeistas per tiek laiko, tik pas mane atsirado kazkokios neaiskios kilmes problemos su adresu, tai pasa gavau tik po 6 men... Visa ta laika jis isgulejo konsulate, o man taip niekas ir nepaskambino.... nors as jiems skambindavau kas savaite ir teiraudavaus, o jos man ta pacia dainele - "kai tik gausim, paskambinsim..." Po to kazkokia moterele pagaliau pasake, kad tas mano pasas jau puse metu kaip cia... Gerai dirba
P.S. o del deklaracijos, tai tau atsius anketa gyv. vietos deklaravimui, tu ja uzpildysi ir visai nesvarbu kiek laiko praejo.
QUOTE (ziedadulke @ 2004 09 20, 18:46) |
Ten anketoj yra tokia eilute - kaip greitai tu nori ta pasa gaut - jei pazymetum pati trumpiausia laikotarpi (o jis manau yra 1 d.), tai gal ir pavyktu greiciau gaut (aisku, ne per viena diena ). |
Tokios eilutes mano popieriuose nera
Del Lietuvos, tai issiaiskinau, kad kitas asmuo galetu pasiimti tik jau priduota pasa, priduoti uz mane negali. Tad teks tvarkytis per konsulata.
Konsulatas gali atsiusti sena pasa, tik reikia ideti prasyma su atgaliniu voku. Tada jie kontaktuos, kai gaus nauja pasa, ir vel teks siusti senaji - kad pramustu
Deklaravimo formas as turiu, cia turbut kazkas kitas klause...
QUOTE (baltic*girl @ 2004 09 20, 12:22) |
Tokios eilutes mano popieriuose nera |
turi but. Paciam virsuj tos baltos anketos.
Žiedadulke o ką tu apie tą IELTS egza žinai?
Moteriškės pagirkit man kokią valstiją, negi niekas nieko negalit patarti man trečiadienį reikia pasakyti agentūrai o neapsisprendžiam
Prašau
Moteriškės pagirkit man kokią valstiją, negi niekas nieko negalit patarti man trečiadienį reikia pasakyti agentūrai o neapsisprendžiam
Prašau
Balitic Girl,
mat kame cia reikalas - is konsulato jie vistiek visus pasus vienu metu siuncia - t.y. laukia kol susikaups tam tikras kiekis ir tik tada - pirmyn! O kokia sistema atsiunciamiems is LT pasams tai net nezinau.... Bet jei tu mazymesi ta langeli, kad nori greiciau, gal tada ir is LT tau greiciau ta pasa atsiustu... Reiktu manau pasiteiraut konsulate, turi jie tai zinot, juk buna, kad zmonems skubiai prireikia pasikeisti dokumentus...
mat kame cia reikalas - is konsulato jie vistiek visus pasus vienu metu siuncia - t.y. laukia kol susikaups tam tikras kiekis ir tik tada - pirmyn! O kokia sistema atsiunciamiems is LT pasams tai net nezinau.... Bet jei tu mazymesi ta langeli, kad nori greiciau, gal tada ir is LT tau greiciau ta pasa atsiustu... Reiktu manau pasiteiraut konsulate, turi jie tai zinot, juk buna, kad zmonems skubiai prireikia pasikeisti dokumentus...
QUOTE (Dailin @ 2004 09 20, 13:26) |
Žiedadulke o ką tu apie tą IELTS egza žinai? Moteriškės pagirkit man kokią valstiją, negi niekas nieko negalit patarti man trečiadienį reikia pasakyti agentūrai o neapsisprendžiam Prašau |
as mat jau buvau uzsiregistravus IELTS egzui, bet leliukas cia visus planus sumaise, tai i egza taip ir nebenuvaziavau... Nezinau kokia sistema ten, kur tu laikysi, bet manau, kad visur panasiai - Klausymas, kalbejimas ir testas rastu (kazkoki trumpa rasineli reikia rasyt). Ai, dar ten yra dvi to testo rusys - jei paprastai emigruoti ruosies, tai testas paprastesnis, jei darbui - sudetingesnis... Tik nereikia jo bijot!!!! kaip ir visi testai, taip ir sis yra IVEIKIAMAS!!!
QUOTE (baltic*girl @ 2004 09 20, 13:33) |
Na ir suplakem tema Isgrus mus Taure |
Tikekimes, kad Taure savo grazuolytes gimtadieni svencia ir nieko nepastebes
QUOTE (Dailin @ 2004 09 20, 13:26) |
Žiedadulke o ką tu apie tą IELTS egza žinai? Moteriškės pagirkit man kokią valstiją, negi niekas nieko negalit patarti man trečiadienį reikia pasakyti agentūrai o neapsisprendžiam Prašau |
as parasiau Asmenine zinute