Įkraunama...
Įkraunama...

Ar reikia vokelio užrašant vaiką?

ar jums neatrodo, kad vedėjos visai išpindėt baigia, kaip tai 400lt, o jei aš tik minimumą gaunu, kaip tada?
Atsakyti
QUOTE(zlt @ 2008 08 20, 14:06)
ar jums neatrodo, kad vedėjos visai išpindėt baigia, kaip tai 400lt, o jei aš tik minimumą gaunu, kaip tada?

Tai va kad baigia išpindėt doh.gif (nors ne visuose darželiuose taip mirksiukas.gif ) Rašai prašymą irlauki savo eilės,kuri gali prieit kai vaikui bus kokie 4metai verysad.gif arba ieškai kito darželio doh.gif Gal situacija pasikeis(arba ne) kai prašymus pradės savivaldybėj priiminėt (nors ten dar didesni žulikai dirba biggrin.gif )
Atsakyti
Kai kur net i eile neraso, jei per mazai duodi unsure.gif nekalbu jau apie priemima... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jollam: 27 rugpjūčio 2008 - 22:38
QUOTE(norita @ 2008 08 19, 15:29)
drinks_cheers.gif kad prasisukta pigiai.Vienam eiliniam Eigulių daržely(pažįstama auklėtoja sakė) kad vedėja be 400 nei į kalbas nesileidžia

O kuriam čia darželyje taip? Tikiuosi, ne "Varpelyje" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollam @ 2008 08 27, 23:34)
Kai kur net i eile neraso, jei per mazai duodi  unsure.gif nekalbu jau apie priemima...  doh.gif

nu taip tai tikrai negali buti ,kad net nerasytu i eile schmoll.gif kaskokia nesamone g.gif kur cia taip idomu vyksta tokie reikaliukai ???
Atsakyti
Jei nerasho - ishkart kreipiaes i miesto svietimo skyriu. parasote du prashymus - viena darzeliui, kita sau - kad ant jo pazymetu priemimo/atsisakymo priimti data ir priezasti. Toliau darzelio auditas. kame problemos? Priimti ir grazhiai suregistruoti norincius vedeja privalo.
Atsakyti
sveiki,man ir savo 3 m. vaikui skubiai reik darzelio chemijos g.11 "Neziniukas".gal kas turit pazistamu ar zinot,kaip butu galima pramust greiciau? blush2.gif del pinigu susitartume,jei tikrai eitu 4u.gif
Atsakyti
galwoju,ar kartais ko nesumaisiau,bet darzelis randasi chemijos g,gal pawadinimas netoks,internete kazkas buwo supainiota.
Atsakyti
QUOTE(Jollam @ 2008 08 27, 23:34)
Kai kur net i eile neraso, jei per mazai duodi  unsure.gif nekalbu jau apie priemima...  doh.gif

Čia pačiai taip buvo ar viena pažįstamos pažįstama sakė?
Atsakyti
nezinau ar tai taisykle ar tai tikras atsitiktinumas, bet jei reikia kur prasytis priimamiems (gydytojas, darzelis) visad siunciu vyra, jam be problemu pavyksta susitarti g.gif kai man zinau 100% butu atsakyta. kiek ejau tuo viskas ir baigdavosi unsure.gif
Atsakyti
kai man reikejo mergaite leisti i darzeli tai vedeja sake nera vietu liepe ateit veliau tai as atejau po 3 savaiciu kartu su mergyte ir be jokiu dovaneliu ar pinigu nuvede i grupe tai man pasiseke smile.gif
Atsakyti
turbūt pasisekė.nu man atrodo.kad koki pora vietu tai tikrai atsargai laiko(pinigingiems)
Atsakyti