Įkraunama...
Įkraunama...

Ar reikia vokelio užrašant vaiką?

Mes rudenį norėjom vaiką leisti į darželį, bet su vokeliais nepriėmė blush2.gif Tai užrašėm į keletą darželių ir dabar bandysim dar sausį eiti pažiūrėti kokia situaciją, nes auklėm per brangu mokėti doh.gif
Atsakyti
patys kai duodat,tai ir ima. neduotumet-neimtu mirksiukas.gif tokia jau musu lietuvele.kysdaviu krastas schmoll.gif visi nori lengviau,perzngdami visus barjerus,pasiekti savo. cia gal ne i tema,kai gulejau ligoninej,viena bobele[ligonė],vos tik perzengiau palatos slenksti,paaiskino kam kiek PRIVALAU DUOTI.nu jau tada supykau lotuliukas.gif isaiskinau moterytei labai graziai,jog neprivalau. ir zinoma,pagijau[nedavus] rolleyes.gif . ir buvau visiskai patenkinta rezultatu. manau,gal atpratinkime,mamos,ir darzelio vedejas nuo tu kysiuku... 4u.gif
Papildyta:
tiesiog gal bandykime įstatymiskai viska apeiti,ne stas daves,pasijaucia toks visagalis doh.gif oi,koks as apsukrus biggrin.gif
Atsakyti
Kaip dukra ėjo į savo pirmajį darželį tai nieko nedavėme. O va kaip persikėlėme ir kad gautumėme vietą netiesiogiai davė suprasti, kad reikia duoti tai vieta atsiras. Tai ir davėm.
Aš manau, kad jau tie visi davimai yra įprasti, nes kur tik pažiūrėsi visi visur duoda ir nesuka galvos sau.
Nors nuo rudenio dukra pradės eiti jau į kitą darželį, tai tenai irgi nieko nedavėm.

Atsakyti
As uzrasydama vaika nedaviau nieko, uzrase tik nuo 2010 m rudens blink.gif tai dabar galvoju, gal reikejo duoti g.gif darzelis Vilniaus senamiesty 4u.gif
Atsakyti
As kazkaip iki siol galvojau kad galima i darzeli pakliut ir be kysio, bet kai nuejus pas direktore isgirsti negraziai issireiskus mykima apie vietu nebuvima, tai supranti, kad ta situacija su vietom gali ir pasikeist doh.gif
as dar esu turbut naivi ir kazkaip galvoju kad ne visos direktores ima tuos kysius ir saziningai dirba, todel baisu butu duot doh.gif
Atsakyti
Aš esu griežtai prieš kyšius.. schmoll.gif

Per savo apsileidimą ar tingėjimą blush2.gif į darželį užrašiau beveik 3 metukų, ir ką, buvau trijuose, ir sakė be šansų, tik 5 metų priims, nes į priešmokyklinį privalo be eilės...ir atėjo ruduo ir visi skambino ir siūlė užimti laisvas vietas...čia Kauno r.
Atsakyti
As irgi pries kysius, tuo labaiu kai zinau kad tu vietu gali atsirast ir be kysio, o pasitelkiant svietimo ministerija ar panasias istaigas biggrin.gif kad vienur sako kad priima tik 10, kitur 15, dar kitur 20, o kuo maziau yra tuo maziau darbo, bet rudeni sudaro naujas grupes ir tada jau privalo naujokus priimt ax.gif
as nelabai isivaizduoju kaip vienam rajone per 5 darzelius neatsiranda vietos vaikams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mimka @ 2008 02 06, 21:25)
As irgi pries kysius, tuo labaiu kai zinau kad tu vietu gali atsirast ir be kysio, o pasitelkiant svietimo ministerija ar panasias istaigas  biggrin.gif  kad vienur sako kad priima tik 10, kitur 15, dar kitur 20, o kuo maziau yra tuo maziau darbo, bet rudeni sudaro naujas grupes ir tada jau privalo naujokus priimt  ax.gif
as nelabai isivaizduoju kaip vienam rajone per 5 darzelius neatsiranda vietos vaikams  doh.gif

pritariu 4u.gif
Atsakyti
As taip pat esu pries kysius.Na bet ir siaip neturejau problemu su darzeliu,vat Sausio 4 nuejau uzsirasyti,O jau sausio 28 mazoji keliavo i darzeli 4u.gif
Atsakyti
Ir as jau leksiu uzrasyti mazaja ax.gif
Atsakyti
Mano atsakymas butu toks: priklausomai nuo to kada nori vaika leisti i darza.
Jei po metu, tai vokelio nereikia, jei po savaites - reikia.
Ir manau nebutinai vokelis, o siaip maloni dovanele gali buti.
Ir nesu as pries, jei patys susikuret tokia situacija, tai prasom uz ja ir sumoketi.
4u.gif
Atsakyti
Nemanau, kad iš niekur atsiranda vietos. Grupės komplektuojamnos nuo rugsėjo 1d., aišku, talpinami tie, kuriems reikia nuo rugsėjo, o jei vasarį, kovą ar pan. iš kur tos vietos gali stebuklingo vokelio pagalba atsirasti. Jei kas išvyksta, tai tikrai laisva vieta. Iš visų komentarų matosi, kad ne visoms direktorėms tie vokeliai reikalingi, ir džiugu, kad tik viena kita rašot, kad reikalavo. Aš neduočiau...
Atsakyti