nu nežinau, aš vaiką buvau užrašius į 4 lopšelius vilniuj. visuose vedėjos nuteikinėjo, kad vaje vaje, tokios eilės, turbūt nepateksit ir ką - atėjus laikui, skambina ir visų keturių - laukia
gal miegamuosiuose rajonuose tikrai eilės susidaro, bet yra ir polaisvių darželių centre, naujamiesty
Niekada nedaviau vokelio direktorėms darželio ir nemanau kad reikia
niekad nedaviau ir nemanau kad duosiu bus vieta ir taip priims
Na mano mergyte irgi be vokelio prieme, bet iki paskutines minutes netikejau, kad bus be pakišos apsieita...nes aplink praktika kitokia
Nieko nedavem ir puikiai prieme
Manau kad tikrai nereikia, mes patys darzeliu direktores statom i keblia padeti, o veliau saukiam-kysininke Darzelis ne guminis ir turi savo taisykles, tvarka..
QUOTE(lemurmur @ 2009 09 06, 07:57)
Manau kad tikrai nereikia, mes patys darzeliu direktores statom i keblia padeti, o veliau saukiam-kysininke Darzelis ne guminis ir turi savo taisykles, tvarka..
na mes nieko nedavem uzsirasant i darzeli, taciau kai pasikalbejau su viena gimineite krui dirba aukletoja vaiku darzelyje sako smagu(malonu ) jeigu mamyte parodo demesi atnesus kokia saldainiu dezute ir kavos
as labai pries tokius kavos ir saldainiu davinukus 9kadangi as to visai nevertinu, todel kad nenesti pinigu nupirkau du dovanu cekius AKROPOLIOV aukletojai ir aukletojos padejejai
as labai pries tokius kavos ir saldainiu davinukus 9kadangi as to visai nevertinu, todel kad nenesti pinigu nupirkau du dovanu cekius AKROPOLIOV aukletojai ir aukletojos padejejai
QUOTE(VIKTORIJA25 @ 2009 07 27, 11:54)
Niekada nedaviau
QUOTE(laimav @ 2009 09 02, 14:55)
niekad nedaviau ir nemanau kad duosiu bus vieta ir taip priims
QUOTE(pukuotukas @ 2009 09 05, 10:47)
Nieko nedavem ir puikiai prieme
Na pritariu daugumai cia pasisakiusioms mamytems,ir as nieko nedaviau ir manua kad to visai nereikia Mano vaikuciai nuo pat gimimo jau uzrasyti i darzelio eile ir atejus laikui pradejo lankyti Taip kad manau kysiai cia labai jau nepades,o padetu pazintys manau labiau jei beda su darzeliais yra
QUOTE(0rchideja @ 2010 09 01, 20:39)
Na pritariu daugumai cia pasisakiusioms mamytems,ir as nieko nedaviau ir manua kad to visai nereikia Mano vaikuciai nuo pat gimimo jau uzrasyti i darzelio eile ir atejus laikui pradejo lankyti Taip kad manau kysiai cia labai jau nepades,o padetu pazintys manau labiau jei beda su darzeliais yra
Na labai smagu uz jumis, kad jums taip pasiseke...mes uzraseme irgi vos tik gime, pagal gyvenamaja vieta ir vietos negavome... tai sakote kysiu nereikia??? tai gal patarsite kaip kitaip patekti??