Įkraunama...
Įkraunama...

Ar reikia vokelio užrašant vaiką?

Sveikos 4u.gif
Noreciau pasiteirauti kiek ir kokia valiuta "nusistovejus" siandienine "dovana" Vilniuje vaika "ikisant" i darzeli? blush2.gif
Su tuo nebuvau susidurus, bet nelabai yra iseitis... vistiek ilgainiui darzelis bus geriau ir zyymiai pigiau nei aukle.
Kaip tas daroma neturiu zalio supratimo... is vedejos supratom, kad "reikia paremti darzeli", bet kiek nepasake... Gal kas galit pasidalinti patirtimi... jei ne cia... tai labai lauksiu AZ 4u.gif

Apie tai, kad kysiai negrazu ir nelegalu - sutinku, bet... su toliais mano principais nukentes tik mano vaikai, tad nusispjausiu, susimokesiu... pries sistema vargiai papus dar kelios kartos.
Atsakyti
Apie tai, kad kysiai negrazu ir nelegalu - sutinku, bet... su toliais mano principais nukentes tik mano vaikai, tad nusispjausiu, susimokesiu... pries sistema vargiai papus dar kelios kartos.

Argi "paremti darželį" yra kyšis ?g.gif Pinigėliai, kiek suprantu, pervedami į darželio sąskaitą, o ne į direktorių. Sesuo taip pat pervedinėjo iš mano kompo, jeigu tai darželio labui, kodėl gi ne? blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zivvilte @ 2009 05 05, 19:59)
taigi,ar reikia vokelio uzrasant i darzeli?  ax.gif  Yra tokiu,kurioms neprireikia ,nes "labai protingai ir laiku susiplanuoja savo ateity bei gyvenama vieta,numato aplinkybes kelis metus i prieky" , yra tokiu,kurios lekia uzrasinet vaika is gimdymo namu isejusios,...  thumbup.gif  Tokioms -nereikia...  4u.gif

Visiskai nesutinku. gali uzrasyti tiesiai is gimdymo namu vaziuodamas, o atejus laikui eiti i darzeli paaiskeja, kad "Mes jusu neprisim. neprimsim ir viskas- yra ivairiu kriteriju, pagal kuriuos primame vaikucius". Anksciau vokelio reikedavo, kai iskilus kokioms nors aplinkybems reikedavo keisti darzeli, o dabar, kaip is savo ir paszystamu supratau, vokelis reketuojamas bet kokiu atveju..
Atsakyti
na nežinau, man atrodo, nėra tokia baisi situacija. buvau užrašius vaiką į keturis darželius, papuolam pagal gyv. vietą (su parama darželiui), bet skambino iš 2 darželių, kurie mums nepriklauso, jokių lengvatų neturim. miegamuosiuose rajonuose gal ir bėda, bet naujamiestyje tikrai galima užsirašyti be jokių paramų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eziene @ 2009 05 22, 17:08)

Argi "paremti darželį" yra kyšis ?g.gif  Pinigėliai, kiek suprantu, pervedami į darželio sąskaitą, o ne į direktorių. Sesuo taip pat pervedinėjo iš mano kompo, jeigu tai darželio labui, kodėl gi ne? blush2.gif  bigsmile.gif

as tai nieko pries paremti tuos darzelius ir paremciau, jeigu tikrai ta parama atitektu darzeliui ax.gif bet tokis dalykas kaip atejimas su vokeliu uzrasant i darzeli tai kazin ar visada direktores tai traktuoja kaip parma darzelui g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 05 05, 23:01)
NETIESA 4u.gif ne visada priima vaika uzrasius tik gimusi doh.gif

drinks_cheers.gif mano anyta dirba darzelyje ir vistiek mes tik gimusi vaika uzraseme ir tai tik paskutine laisva vieta sarasuose gavome unsure.gif taip sakant ant ribos ir neaisku kas bus dar po dvieju metu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2009 06 15, 16:53)
as tai nieko pries paremti tuos darzelius ir paremciau, jeigu tikrai ta parama atitektu darzeliui  ax.gif bet tokis dalykas kaip atejimas su vokeliu uzrasant i darzeli tai kazin ar visada direktores tai traktuoja kaip parma darzelui  g.gif

Neneškite unsure.gif , nes kaltas ne tik imantis, bet ir duodantis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(eziene @ 2009 06 16, 11:07)
Neneškite unsure.gif , nes kaltas ne tik imantis, bet ir duodantis cool.gif

na taip, kaltas duodantis- taip lengviausia kalbeti toms, kuriu vaikas (jau vos ne isimtimi tuoj tapsiantis reiskinys) i darzeli pateko be jokiu vokeliu. Tada geriau sedeti namuose gaunant 97 ar 50 lt ir neisgalint samdytis aukles, nes vokeliu davimas yra nusikaltimas. .....
Atsakyti
QUOTE(ravesa @ 2009 06 16, 18:04)
na taip, kaltas duodantis- taip lengviausia kalbeti toms, kuriu vaikas (jau vos ne isimtimi tuoj tapsiantis reiskinys) i darzeli pateko be jokiu vokeliu. Tada geriau sedeti namuose gaunant 97 ar 50 lt ir neisgalint samdytis aukles, nes vokeliu davimas yra nusikaltimas. .....

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Tikra tiesa. Man irgi juokingi auksciau mineti pareiskimai. Lengva smerkti kitus ,kol pacio gyvenimas neprispiria. Ir aplamai,taip buvo,yra ir bus.
Atsakyti
QUOTE(ravesa @ 2009 06 16, 17:04)

g.gif Skelbkite imančias, gal jų sumažės... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eziene @ 2009 06 17, 14:06)
g.gif Skelbkite imančias, gal jų sumažės... mirksiukas.gif

Būtų naivu to tikėtis.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2009 06 17, 16:11)
Būtų naivu to tikėtis.

geriau skelbti neimancias, nes tokiu mazuma. pamenu, kaip nuomavom buta ir pasake seimininkai, kad uz 2 savaiciu reiks issikraustyt, tai skubos tvarka ieskojau kito darzelio. tai darzelio direktore, pas kuria atejau tusciom, pasake, kad vietu porai metu nera ir dar po pauzes pasiguode, kad siais laikais zmones retai KA GERO ATNESA, O TIK BRENDI IR SALDAINIU g.gif
Atsakyti