Beje, o kokia dabar turėtų būti toji stebuklingoji suma?
flight, 25 Rug 2006 - 15:30, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
flight, 25 Rug 2006 - 15:30, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Pasidalinkite savo patirtimi - ar, užrašant vaiką į darželį, nešėte vokelį vedėjai? Dabar juk dauguma darželių - perpildyti, nolrinčiųjų sąrašas ilgas...Užrašiau saviškį, bet jis - jau antras ant "atsarginių suolelio" , t.y. jei kas nors iš 25 vaikų atsisakys ir neis...Pamaniau - gal reikėjo ateiti ne tuščiomis?
![]()
Silvute, 26 Rug 2006 - 21:49, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Silvute, 26 Rug 2006 - 21:49, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
o gal isduok paslapti, kur toksai darzelis, kad i grupe uzraso 25 vaikus?
Pati abu vaikus uzrasinedama nenesiau - pavyko ir taip uzrasyti. Del vieno darzelio ,tai tiesiai sviesiai is pradziu pasiskambinau i svietimo skyriu ir pasiteiravau apie padeti darzely. O veliau jau vedejai bandziusiai prasizioti, kad jos darzely yra dideles eiles priemimui, replikavau, kad pagal svietimo skyriaus duomenis taip neatrodo.
Limcamca, 27 Rug 2006 - 13:17, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Limcamca, 27 Rug 2006 - 13:17, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Aš suprantu, kad kažkam pasisekė pakliūti į darželį be kyšio. Bet man, kaip ir temos autorei labai rūpi sužinoti, apie tuos, kurie pakliuvo į darželį su kyšiu
Kokia vadinamoji "stavkė" yra?
Stigma, 27 Rug 2006 - 13:26, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Stigma, 27 Rug 2006 - 13:26, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
girdejau,kad stafke bent jau vilniuj yra 800lt arba administracijos patalpoms plastikinius langus sudet
kadangi as per daug principinga,nieko niekam nesiruosiu nest
flight, 25 Rug 2006 - 15:30, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
flight, 25 Rug 2006 - 15:30, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Pasidalinkite savo patirtimi - ar, užrašant vaiką į darželį, nešėte vokelį vedėjai? Dabar juk dauguma darželių - perpildyti, nolrinčiųjų sąrašas ilgas...Užrašiau saviškį, bet jis - jau antras ant "atsarginių suolelio" , t.y. jei kas nors iš 25 vaikų atsisakys ir neis...Pamaniau - gal reikėjo ateiti ne tuščiomis?
![]()
Limcamca, 27 Rug 2006 - 12:17, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Limcamca, 27 Rug 2006 - 12:17, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Aš suprantu, kad kažkam pasisekė pakliūti į darželį be kyšio. Bet man, kaip ir temos autorei labai rūpi sužinoti, apie tuos, kurie pakliuvo į darželį su kyšiu
Kokia vadinamoji "stavkė" yra?
__AUTHOR__ paraĆ…ļæ½Ć„ā€”
__AUTHOR__ paraĆ…ļæ½Ć„ā€”