man tai pirmas gal kas paiškintų kaip priekį reikėtų nusimegzti
Sveikos,
Nelabai zinau kur internete ieskoti mezgimo pavyzdžių ir raštų.
Norėčiau nusimegzti tokią per galvą užsimaunamą skarą, kur dabar daug kas vaikšto, bet niekur nerandu rašto ir pavyzdžio. Gal galite man ką nors patarti.
Nelabai zinau kur internete ieskoti mezgimo pavyzdžių ir raštų.
Norėčiau nusimegzti tokią per galvą užsimaunamą skarą, kur dabar daug kas vaikšto, bet niekur nerandu rašto ir pavyzdžio. Gal galite man ką nors patarti.
cibi, ieskok cia: http://www.supermama...showtopic=56286
QUOTE(Virbalai @ 2006 09 29, 12:22)
Ačiū. Kol kas pas mane nelabai veikia užsienietiški interneto puslapiai, tai daug ko nematau, bet manau, kad tikrai rasiu ką nors gražaus.
Tai šis megztukas ir yra iš 30 % moheros. Ir apnert iš to paties siūliuko labai gražu...
Arba megzt visą iš storesnės, o apnert šiek tiek plonesne (jei pataikysi spalvą ) mohera.
Arba megzt visą iš storesnės, o apnert šiek tiek plonesne (jei pataikysi spalvą ) mohera.
QUOTE(ledelis @ 2006 09 16, 16:27)
Sveikos
noriu nusimegzti megztinį su virbalais daugiau kaip pusę priekį ir nugarą,o rankoves su vašeliu bet niekaip negaliu sugalvoti kaip ir kokiu raštu gal galit pasiulyti kokių raštelių
noriu nusimegzti megztinį su virbalais daugiau kaip pusę priekį ir nugarą,o rankoves su vašeliu bet niekaip negaliu sugalvoti kaip ir kokiu raštu gal galit pasiulyti kokių raštelių
Megztiniai virbalais & vąšeliu iš žurnalų "Malenkaja Diana"
Labai grazus megztukas, tik gaila shemos nera : http://www.osinka.ru...anna_06/08.html
QUOTE(niuma @ 2006 09 16, 09:39)
Norečiau pagalbos
Įmetu pavyzdėlį megztinuko, kurį dabar neriuosi. Gal galit pakomentuot, kaip apykaklę megzti, kad gražiai lankas gautųsi? Galvoju, gražiausiai gal būtų jei nerti atskirai, nuo išorės link susiuvimo vietos mažinant akių skaičių? Ar kaip? Bijau kad raštas išsikreips. Patarkit.
Įmetu pavyzdėlį megztinuko, kurį dabar neriuosi. Gal galit pakomentuot, kaip apykaklę megzti, kad gražiai lankas gautųsi? Galvoju, gražiausiai gal būtų jei nerti atskirai, nuo išorės link susiuvimo vietos mažinant akių skaičių? Ar kaip? Bijau kad raštas išsikreips. Patarkit.
merginos, nu pagelbėkit kuri. Duokit idėjų dėl melsvo megztinio apykaklės
Niuma, aš bandyčiau surinkt akis aplink iškirptę, pamegzt kelias eilutes be rašto, pvz., stulpeliu, po to pridėt daugiau akių per visą plotį ( tiek, kad gautųsi tavo raštas), ir megzt toliau apykaklę.
Jei pridėsi per daug akių, gali garbanotis, bet bandyk. Vis tiek turi pavykti
Jei pridėsi per daug akių, gali garbanotis, bet bandyk. Vis tiek turi pavykti
QUOTE(JuodaVarna @ 2006 09 30, 01:29)
gal kartais turit 14 megztuko schemą,nes jis tikrai laaabai gražus ir man žiaurei patiko
QUOTE(ledelis @ 2006 10 01, 11:25)
QUOTE(JuodaVarna @ 2006 09 30, 01:29)
gal kartais turit 14 megztuko schemą,nes jis tikrai laaabai gražus ir man žiaurei patiko
... ... ...