Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai, 4 dalis

Irisiukų esu mačiusi bent keliose RIMI, ten, kur ir kitokių siūliukų būna pridėta biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image user posted image GAL KIEK PADESIU SIOMIS NUOTRAUKOM
Papildyta:
user posted image YRA DAR STAI KOKSAI
Atsakyti
mamkos, vietoj irisiniu siulu drasiai pirkit maxi thumbup.gif mano mama is ju temezga tokias grozybes
nu labai smagu kad atsiranda schemutes tos grazios bliuskytes thumbup.gif visa tai tempia i mezginio realizavima bigsmile.gif is kur gavot tas schemutes? jei savos, tai gal rankoves fotke galit padaryti arba turit jau? nelabai suprantu tu rastu makalynes, bet ar tu dvieju schemuciu uztenka visam mezginiui? g.gif
kuo toliau tuo stipreja motyvacija man greiciau visokius egzaminus issilaikyt, tada galesiu iki numirimo megzti nerti biggrin.gif nors jau pora metu kaip beveik nieko rimtai nemezgu, tik kaupiu kaupiu rastus
Atsakyti
user posted image
raštas kaip ir šiai buvo taikytas. Kitoks išdėstymas, smulkesnės "servetėlės", siūlai ir vaizdas skiriasi kaip diena ir naktis mirksiukas.gif
Atsakyti
pilkame megztuke sonuose matomi tokie dideli apskritimai arba pusapskritimiai g.gif kiek imatau, visas priekis padarytas is tokiu nevienodo apvalumo pusapskritimiu (aisku? unsure.gif ) sonuose dideli blynai ir rankovese dar blunu yra.pasitelkus vaidzuote galima pradet darbeli bigsmile.gif
vaizdas skiriasi del spalvos ir todel kad gelsvas yra derintas su medziaga, bet rastas tas pats.
Atsakyti
http://forum.knittin...mp;#entry387492 štai šiame puslapi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimike: 18 sausio 2007 - 12:21
Tikrai didelis ačiū, o šonam galima nunerti vieną didelę servetėlę tai bus ir pusė priekiui,kita pusė nugarai,panašiai įnėriau į suknelę, 4 nuotrauka,mano rankdarbiuose,gal kam padės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 18 sausio 2007 - 13:17
QUOTE(Ex-panele-nerealybe @ 2007 01 19, 17:38)
Mergaitės, gal galit patart?

Neriant sitos palaidines virsutine dali, prisineri daug kvadraciuku ir juos suneri tarpusavyje.
palaidine

O kaip juos graziai sunerti?

graziausiai ir patikimiausiai gaunasi paskutine eile neriant prinerti:
nusineri viena kvadraciuka iki galio, antro paskutine eile neriant jungi, pvz jei jungiasi per pyne kur yra 3 akys isnertiamos darai, taip: isneri viena, antra prijungi pire kito kvadraciuko, tada isneri trecia ir tesi
tikiuosi galima mano paaiskinima suprast unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Linjus @ 2007 01 19, 19:32)
nu ne mažuma gi  mirksiukas.gif
o kur siūlus tu perki?

oj blush2.gif

dazniausiai perku pries laiko kino teatra.. ten daug ir ivairiu... arba netoli makso, kur parduotuvyte ant kampo yra.. tik ten brangesni g.gif o jei nueinu i turgu, tai ten daznai nusideriu, nes pastovi kliente biggrin.gif siaip dar dvaro gatvej yra tu parduotuviu gal 4, bet man visai negrazus ten siulai schmoll.gif nors ir pigus...
Atsakyti
QUOTE(agnee @ 2007 01 22, 12:38)
sveikos darbstuoles gal galit man padeti    ax.gif    turiu bukle siulu  bet niekaip nerandu nesugalvoju koki megstuku ar bliuskele galesiu nusimegsti gal padesit  rolleyes.gif

Mezgant iš buklė siūlų nesižiūri jokie raštai, nei kiauraraščiai, nei aranai schmoll.gif Geriausia megzt lygiuoju raštu arba vien gerosiom (iš abejų pusių mirksiukas.gif ). O modeliukas, pvz, susiaučiamas rolleyes.gif
Atsakyti
Nu asbliukutes schemute visa turiu, tik kad vistiek man baisu kad nieko neiseis Pasirode kad pagal schema man virsus krutinej bus per mazas tai savo nuoziura dar eiliu pridejau, o tada issikraipe velnioniskai as jum parodysiu schemute, gal turesit kokiu patarimu, nes zinokit neriu is naujo, taip noriu kad pavyktu... Nepykit kad netinkamoj veitoj dedu toki dalyka, surasiu kokiu sijonuku atsilyginimui

O gal per sunkia pasirinkau kaip pirmam blynui?

user posted image

Schemute

Kolkas as cia tik su bliukutes paziu virsum vargstu

Gelbekit verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Va neriau lygiai pagal schema(tik apacioj akzkiap nesujungiau) bet va kas gaunasi, toks mazytis dalykelis

Gal irisiniai siulai per ploni sitai schemutei? padekit

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vampire: 23 sausio 2007 - 18:39
As vasara panasaus tipo bliuskutes neriau. As dariau taip: krutinei neriau atskirus kauselius, pagal toki pati rasta kaip sitoj schemoj, tik eiliu darydavau tiek kiek man reikedavo ax.gif O del ju sujungimo tai as juos paparasciausiai susiudavau, o paskui jau nerdavau apacia smile.gif Tiesa, nugaroj paprasta juosta tokiu paciu rasteliu nunerdavau. Gaila, kad neturiu fotiko. Is nuotrauku gal paprasciau butu doh.gif
Atsakyti