Irisiukų esu mačiusi bent keliose RIMI, ten, kur ir kitokių siūliukų būna pridėta
mamkos, vietoj irisiniu siulu drasiai pirkit maxi mano mama is ju temezga tokias grozybes
nu labai smagu kad atsiranda schemutes tos grazios bliuskytes visa tai tempia i mezginio realizavima is kur gavot tas schemutes? jei savos, tai gal rankoves fotke galit padaryti arba turit jau? nelabai suprantu tu rastu makalynes, bet ar tu dvieju schemuciu uztenka visam mezginiui?
kuo toliau tuo stipreja motyvacija man greiciau visokius egzaminus issilaikyt, tada galesiu iki numirimo megzti nerti nors jau pora metu kaip beveik nieko rimtai nemezgu, tik kaupiu kaupiu rastus
nu labai smagu kad atsiranda schemutes tos grazios bliuskytes visa tai tempia i mezginio realizavima is kur gavot tas schemutes? jei savos, tai gal rankoves fotke galit padaryti arba turit jau? nelabai suprantu tu rastu makalynes, bet ar tu dvieju schemuciu uztenka visam mezginiui?
kuo toliau tuo stipreja motyvacija man greiciau visokius egzaminus issilaikyt, tada galesiu iki numirimo megzti nerti nors jau pora metu kaip beveik nieko rimtai nemezgu, tik kaupiu kaupiu rastus
pilkame megztuke sonuose matomi tokie dideli apskritimai arba pusapskritimiai kiek imatau, visas priekis padarytas is tokiu nevienodo apvalumo pusapskritimiu (aisku? ) sonuose dideli blynai ir rankovese dar blunu yra.pasitelkus vaidzuote galima pradet darbeli
vaizdas skiriasi del spalvos ir todel kad gelsvas yra derintas su medziaga, bet rastas tas pats.
vaizdas skiriasi del spalvos ir todel kad gelsvas yra derintas su medziaga, bet rastas tas pats.
http://forum.knittin...mp;#entry387492 štai šiame puslapi
QUOTE(Ex-panele-nerealybe @ 2007 01 19, 17:38)
Mergaitės, gal galit patart?
Neriant sitos palaidines virsutine dali, prisineri daug kvadraciuku ir juos suneri tarpusavyje.
palaidine
O kaip juos graziai sunerti?
Neriant sitos palaidines virsutine dali, prisineri daug kvadraciuku ir juos suneri tarpusavyje.
palaidine
O kaip juos graziai sunerti?
graziausiai ir patikimiausiai gaunasi paskutine eile neriant prinerti:
nusineri viena kvadraciuka iki galio, antro paskutine eile neriant jungi, pvz jei jungiasi per pyne kur yra 3 akys isnertiamos darai, taip: isneri viena, antra prijungi pire kito kvadraciuko, tada isneri trecia ir tesi
tikiuosi galima mano paaiskinima suprast
QUOTE(Linjus @ 2007 01 19, 19:32)
oj
dazniausiai perku pries laiko kino teatra.. ten daug ir ivairiu... arba netoli makso, kur parduotuvyte ant kampo yra.. tik ten brangesni o jei nueinu i turgu, tai ten daznai nusideriu, nes pastovi kliente siaip dar dvaro gatvej yra tu parduotuviu gal 4, bet man visai negrazus ten siulai nors ir pigus...
QUOTE(agnee @ 2007 01 22, 12:38)
sveikos darbstuoles gal galit man padeti turiu bukle siulu bet niekaip nerandu nesugalvoju koki megstuku ar bliuskele galesiu nusimegsti gal padesit
Mezgant iš buklė siūlų nesižiūri jokie raštai, nei kiauraraščiai, nei aranai Geriausia megzt lygiuoju raštu arba vien gerosiom (iš abejų pusių ). O modeliukas, pvz, susiaučiamas
Nu asbliukutes schemute visa turiu, tik kad vistiek man baisu kad nieko neiseis Pasirode kad pagal schema man virsus krutinej bus per mazas tai savo nuoziura dar eiliu pridejau, o tada issikraipe velnioniskai as jum parodysiu schemute, gal turesit kokiu patarimu, nes zinokit neriu is naujo, taip noriu kad pavyktu... Nepykit kad netinkamoj veitoj dedu toki dalyka, surasiu kokiu sijonuku atsilyginimui
O gal per sunkia pasirinkau kaip pirmam blynui?
Schemute
Kolkas as cia tik su bliukutes paziu virsum vargstu
Gelbekit
Va neriau lygiai pagal schema(tik apacioj akzkiap nesujungiau) bet va kas gaunasi, toks mazytis dalykelis
Gal irisiniai siulai per ploni sitai schemutei? padekit
O gal per sunkia pasirinkau kaip pirmam blynui?
Schemute
Kolkas as cia tik su bliukutes paziu virsum vargstu
Gelbekit
Va neriau lygiai pagal schema(tik apacioj akzkiap nesujungiau) bet va kas gaunasi, toks mazytis dalykelis
Gal irisiniai siulai per ploni sitai schemutei? padekit
As vasara panasaus tipo bliuskutes neriau. As dariau taip: krutinei neriau atskirus kauselius, pagal toki pati rasta kaip sitoj schemoj, tik eiliu darydavau tiek kiek man reikedavo O del ju sujungimo tai as juos paparasciausiai susiudavau, o paskui jau nerdavau apacia Tiesa, nugaroj paprasta juosta tokiu paciu rasteliu nunerdavau. Gaila, kad neturiu fotiko. Is nuotrauku gal paprasciau butu