Dontstop jei neapgausiu tai vakar atrodo tų virbalų ir 4nr mačiau prie laisvės esančioje siūlų pardėje ten kur prie kalno savanoriu (važiuojant nuo laisvės) tik sakė greitai išperka
aš tai iš vis galvojau kad tokių virbalų nebebūna dabar apsišviečiau ir žinau kad yra
QUOTE(dontstop @ 2006 11 23, 18:43)
Yra, bet kaip taisyklė labai ploni Aš ir dabar ieškau 4 numerio ir niekur nerandu
Aš Kaune pirkau 4 dydžio virbalus su valu Maximos bazėj
O sakykit, kiek maždaug tokiam megztiniui reikia siūlų g
Liutuke.m, didelis ačiū , bėgsiu pirkt
Vyšniuke, ir aš ruošiuosi tokį megstinį megzt, tai sau 36 d imsiu 800 - 850 metrų siūlų. Gramais tikriausiai būtų kažkur 500 g, bet labai priklauso nuo siūlų metražo
Vyšniuke, ir aš ruošiuosi tokį megstinį megzt, tai sau 36 d imsiu 800 - 850 metrų siūlų. Gramais tikriausiai būtų kažkur 500 g, bet labai priklauso nuo siūlų metražo
QUOTE(dontstop @ 2006 11 24, 11:33)
šiandien, casa lanoj užklausiau dėl 4 numerio virbalų - turi
QUOTE(dontstop @ 2006 11 24, 10:33)
Aš ne tokį, bet panašaus ilgio Didelis ačiū...
graziai atrodo tas baltas megztukas su falbankom. kai paspaudziu ant jo, ismeta man naujam psl kazkokia nesamone, o as galvojau kad duos didesne foto. kas galit pagelbet?
gal kas turite tokia schmeute?
QUOTE(dovesa @ 2006 11 25, 14:46)
"rankdarbių kraitelėje" berods buvo, jei labai norėsi kelių dienų bėgyje įkelsiu į forumą.
Gal kas turite šito rašto aprašymą?
http://www.foto.lt/d.../view?id=366964
Atsispausdinau ir nieko nesimato . o dabar neberandu iš kur aš jį kopijavau.
Ačiū
http://www.foto.lt/d.../view?id=366964
Atsispausdinau ir nieko nesimato . o dabar neberandu iš kur aš jį kopijavau.
Ačiū
Sveikos, merginos. Gal galite kas padeti ir paaiskinti kaip megzti gobtuva (kapisona) megztiniui? Niekaip nerandu jokio pavyzduko.
O gal kas zinot kokiu nuorodu kur yra nerti arba megzti kostiumeliai.Kazkaip tingiu ieskoti