fotki apskritai labai mazos foto, bet dekui tik neapsirikit galvodamos kad cia sijono schema [kaip ash pradzhioje], cia tik kazkokia servetele, pagal kuria galima bandyt taikyt bet dabar jau manau kad turint gera modelio foto butu lengviau atitaikyti
QUOTE(Liorka @ 2006 11 06, 21:25)
fotki apskritai labai mazos foto, bet dekui tik neapsirikit galvodamos kad cia sijono schema [kaip ash pradzhioje], cia tik kazkokia servetele, pagal kuria galima bandyt taikyt bet dabar jau manau kad turint gera modelio foto butu lengviau atitaikyti
akei akei, tikim Lauksim foto, kai jau dukrai nunersi
QUOTE(siaudukes @ 2006 11 05, 12:18)
mergaitės padėkit niekaip nesiseka išmegzti raštelio panašaus į lokės pėdą.ten kur kiauraraštis ir reik sumegzt akis,turi gautis gražus gerų akių stulpelis.nu man gaunasi nesąmonė kažkokia tas megztukas 3dalyje(jau uzdarytoj)
Jei apie tą megztuką, kur įkėlė nuotrauką Jolančiukas. tasi aš kaip tik jį mezgu. Daug vargau kol išsaiškinau. Aš tai iš geros puses tai visas akis sumezgu taip- vieną nukeliu , kitą išmezgu gerą ir pertraukiu. O iš blogos puse tik sumezgu dvi akis išvirkščiai. Čia taip mezgasi kur tie stulpeliai.
O lapelius mezgu taip - iš geros pusės- vieną nukeliu kitą išmezgu ir pertraukiu. O sekančią šiesiog sumezgu dvi akis gera akimi. O iš išvirkščios tai kur sumegzta dvi akys ten sumezgu dvi akis išvirkščia akimi. O kur pertaukta, tai sumezgu dvi akis kryžmine išvirškčia akimi. Aš kol nesumezgiau kryžmine akimi tai ir poas mane jovalas gaudavosi.
Na nežinau ar labai aiškaia čoia pripaisčiau Jei neaišku bus pabandysiu dar paaiškinti.
Kas yra kryzmine isvirkscia akis , prasom paaiskinti Noriu ir as tokio
QUOTE(Sraunius @ 2006 11 06, 21:05)
paskaichiavau su vakar kad su tokiais tempais tik uzh menesio nunersiu dabar greitai turejau tik plonychiu iriso siuliuku ir 0.75 vasheli, galvojau kaip dukriukui vistiek greit bus.. bet neri neri ir galo nesimato
nerinys vistik gausis labiau is galvos jeigu kas rastumet didesne foto, arba bent suzhinotumet kieno ten kolekcija labai prashau pasidalinti
jau jau jau nuėjau pas patyrusią mezgėja,o ta parodė ką blogai darau pasirodo švirkščioj pusėj ne taip uzmetimą kabinau DĖKUTIS visoms padėjusiom
QUOTE(Liorka @ 2006 11 07, 13:25)
paskaichiavau su vakar kad su tokiais tempais tik uzh menesio nunersiu dabar greitai turejau tik plonychiu iriso siuliuku ir 0.75 vasheli, galvojau kaip dukriukui vistiek greit bus.. bet neri neri ir galo nesimato
nerinys vistik gausis labiau is galvos jeigu kas rastumet didesne foto, arba bent suzhinotumet kieno ten kolekcija labai prashau pasidalinti
dar vienas iš tos kolekcijos
sijonas
švarkelis - didesnės foto
Tik, sakyčiau per plonus siūliukus ir per mažo numerio vąšeliu neri
Sveikutės, auksarankės. Na skaičiau skaičiau aš visas tas 4 šios temelės dalis. Kokios jūs visos šaunios - tiek idėjų čia... Ačiukas visoms
Kažkam čia reikėjo žaismingo ir gražaus modeliuko, ir turbūt visos prisimena jau seniau įdėtą modeliuką
Na ir žiūrėkite, kaip man pavyko jį "perdirbti" pagal save
Norėjau trumpesnio ir ryškesnio. Atrodo pavyko...
Kažkam čia reikėjo žaismingo ir gražaus modeliuko, ir turbūt visos prisimena jau seniau įdėtą modeliuką
Na ir žiūrėkite, kaip man pavyko jį "perdirbti" pagal save
Norėjau trumpesnio ir ryškesnio. Atrodo pavyko...
QUOTE(Sraunius @ 2006 11 07, 12:53)
dar vienas iš tos kolekcijos
- didesnės foto
- didesnės foto
dekui visu pirma uzh paty saita ateity turbut ish ten tik rinksiuos darbelius
bet kaip suprantu, dizaineris ir kolekcijos pavadinimas niekur nera nurodytas? tokio pachio dydzhio foto visur ir keliauja, zhinant autoriu gal butu galima per google daugiau pvz rasti
ziulyte net labai pavyko, super megztukas mat net graziau atrodo uz pavyzdi saunuole
Man net spalvytė žymiai gražesnė.
QUOTE(*sraige* @ 2006 11 07, 08:52)
Kas yra kryzmine isvirkscia akis , prasom paaiskinti Noriu ir as tokio
na kažkaip sunki paaiškinti, parodyti lengviau na vienu žodžiu išmegzdama turi persukti tą akį