Įkraunama...
Įkraunama...

Alus vaikui

Ale radot tema diskutavimui 4u.gif Na pasisakysiu ir as. Nematau nieko blogo kad karteli i menesi ar du mano maziuke palaizo truputi alaus is mano stiklines, nors pati jo vartoju laabai retai , bet nematau tame nieko baisaus , galu gale juk apyniai zadina apetita, nors nuo to mazo gurksniuko tai velnias zino kad kas ir padetu . Na bet man atrodo kad geriau jau vaikas te paragauja gurksneli viena alaus karta per menesi , negu kad mamos savo vaikus girdo kokakolomis . Vat taip va. Be to manau dauguma ir pasisakiusiu pries ne karta davet paragauti is savo pacios stiklines ir nereikia cia lialia.
Vaikas paragauja , jam nepatinka ,arba patenkina savo susidomejima ir nueina sau . Na ir kas gi cia tokio, be to jau nuo seno girdejusi esu kad alu ir seneliai duodavo paragauti, velgi nekalbu apie kasdienini girdyma is buteliuko pilno alaus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jersey @ 2006 11 24, 15:18)
Ale radot tema diskutavimui  4u.gif  Na pasisakysiu ir as. Nematau nieko blogo kad karteli i menesi ar du  mano maziuke palaizo truputi alaus is mano stiklines, nors pati jo vartoju laabai retai , bet nematau tame nieko baisaus , galu gale juk apyniai zadina apetita, nors nuo to mazo gurksniuko tai velnias zino kad kas ir padetu . Na bet man atrodo kad geriau jau vaikas te paragauja gurksneli viena alaus karta per menesi , negu kad mamos savo vaikus girdo kokakolomis . Vat taip va. Be to manau dauguma ir pasisakiusiu pries ne karta davet paragauti is savo pacios stiklines ir nereikia cia lialia.
Vaikas paragauja , jam nepatinka ,arba patenkina savo susidomejima ir nueina sau . Na ir kas gi cia tokio, be to jau nuo seno girdejusi esu kad alu ir seneliai duodavo paragauti, velgi nekalbu apie kasdienini girdyma is buteliuko pilno alaus  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jersey @ 2006 11 24, 14:18)
Be to manau dauguma ir pasisakiusiu pries ne karta davet paragauti is savo pacios stiklines ir nereikia cia lialia.

Neteisingai manai. smile.gif Nespręsk apie visas pagal save.
Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2006 11 24, 10:20)
Neteisingai manai.  smile.gif Nespręsk apie visas pagal save.

wink.gif
Papildyta:
QUOTE(nireglina @ 2006 11 24, 10:20)
Neteisingai manai.  smile.gif Nespręsk apie visas pagal save.

Beje nesakiau visos , sakiau dauguma , kaip matau tu i ta dauguma neieini ir valio tau 4u.gif
Atsakyti
Forumas "Mažylio nuo 1 metų meniu" g.gif , tame tarpe ir alutis... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soni: 24 lapkričio 2006 - 20:20
QUOTE(jurgaval @ 2006 11 10, 16:53)
as taves pacios norejau paklausti:o tau mazai dave alaus gerti?manau kad nerastumem nei vieno vaiko kuris to neragaves!
ir jokio as cia apsurdo nematau  schmoll.gif

lotuliukas.gif tikrai nedaviau ir neduosiu 4u.gif
Atsakyti
Jooooo blink.gif nedaug truksta, kad paklaustume ar degtineles duodam savo vaikams?
Atsakyti
QUOTE(Jurlin @ 2006 11 27, 20:40)
Jooooo  blink.gif  nedaug truksta, kad paklaustume ar degtineles duodam savo vaikams?

doh.gif
Atsakyti
Net nesitiki, kad apie tai dar kas nors diskutuoja. Vienareiksmiskai - NE! o kodel neduodate sampano ar kokio brendziuko ikalt savo atzalelems? Maniskis pavyzdziui dreba pamates viskiuka - tai pagal viska reikia duot gurkstelt?? o ka - vaikas juk nori...
Atsakyti
QUOTE(goldengirl @ 2006 11 28, 22:53)
Net nesitiki, kad apie tai dar kas nors diskutuoja.  Vienareiksmiskai  - NE!  o kodel neduodate sampano ar kokio brendziuko ikalt savo atzalelems?  Maniskis pavyzdziui dreba pamates viskiuka  - tai pagal viska reikia duot gurkstelt??  o ka  - vaikas juk nori...

tavo alaus sulyginimas su brendziu tai nesamoningas schmoll.gif tas pats kas butu pele sulyginama su drambliu.
Atsakyti
Nesupyk jurgaval, bet man keista, kad tu taip aktyviai gini tą nuomonę dėl alaus davimo, bet juk tas davimas nėra gerai, nesvarbu ar tu duodi lašelį ar gurkšnelį ar butelį. Juk tai alkoholis koks skirtumas kiek jo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikute: 29 lapkričio 2006 - 21:03
QUOTE(zuikute @ 2006 11 29, 22:02)
Nesupyk jurgaval, bet man keista, kad tu taip aktyviai gini tą nuomonę dėl alaus davimo, bet juk tas davimas nėra gerai, nesvarbu ar tu duodi lašelį ar gurkšnelį ar butelį. Juk tai alkoholis koks skirtumas kiek jo.

tikrai nepykstu, bet kodel visos tai grieztai nusiteikia pries visa tai. cia jau kazkuri minejo, kaip coca colas tai galima o alaus schmoll.gif
as nematau tame nieko blogo!!!
Atsakyti