Kvaila ir juokinga diskusija gaunasi. Mamos, ar jums nekyla mintis, kad vaikų noras išgerti alaus rodo, kad jiems trūksta kai kurių mineralų ar vitaminų? Visiškai nesmerkiu mamų, kurios duoda vaikams alaus, tačiau nesuprantu jų ir pati taip nesielgiu.
Beje, Vailija, gal man dabar gailėtis, kad tėvai nadavė alaus kai dar vystykluose buvau?
QUOTE(nireglina @ 2006 11 11, 10:13)
Mamos, ar jums nekyla mintis, kad vaikų noras išgerti alaus rodo, kad jiems trūksta kai kurių mineralų ar vitaminų?
Sutinku, kad tai rodo, jog kažko trūksta. Bet nemanau, kad geriau, duoti kažkokį chemiškai išgautą vitaminą, nei natūralų produktą, iš kurio organizmas pats atsirinktų ko jam reikia.
QUOTE(kvaki @ 2006 11 11, 11:53)
Sutinku, kad tai rodo, jog kažko trūksta. Bet nemanau, kad geriau, duoti kažkokį chemiškai išgautą vitaminą, nei natūralų produktą, iš kurio organizmas pats atsirinktų ko jam reikia.
Nebūtinai duoti sintetinius vitaminus, galima pakoreguoti mityba.
Na, mamos, "nebesikapokim". Kiekvienos asmeninis reikalas kaip auginti vaikus, kaip juos maitinti ir kuo girdyti. Svarbu, kad vaikai augtų sveiki ir laimingi.
QUOTE(M & G @ 2006 11 11, 20:53)
Truputis alaus vaikams tikrai nepakenks
Taigi visos pasisakančios už negirdo tų vaikų kiekvieną dieną
Ir čia jums ne degtinė.

O man alaus tevelis duodavo paragaut nuo 4 metu
Pats visada darydavosi su grietine ir druska ir tada tokia puta gaudavosi ant virsaus, tai visada leisdavo man jos kazkiek suvalgyti, nes man labai skanu budavo
O alkoholike tikrai nepatapau, ir dabar alaus kaip gerimo net nemegstu. Skanus pirmi gal kokie trys gurksniai, kad nustatyciau, ar alus skanus, bet viso butelio net nesugebeciau isgerti ir noredama, nes alus po "bandomuju gurksneliu" labai neskanus patampa

o maniskei svarbiausia buteli apsiziojus pasedet-dzin jai tas alus

Nu negalima ,bet taip skanu...
mes pradejom duoti alaus putu nuo 8 men. kai jau nebegere MP.bet jis tik lyzteldavo, tai to alaus gaudavosi lasas juroje. dabar irgi ne daugiau tik lyztelna putas, ir nueina juokdamasis, gaves atrakcija.
QUOTE(nireglina @ 2006 11 11, 10:13)
Kvaila ir juokinga diskusija gaunasi. Mamos, ar jums nekyla mintis, kad vaikų noras išgerti alaus rodo, kad jiems trūksta kai kurių mineralų ar vitaminų? Visiškai nesmerkiu mamų, kurios duoda vaikams alaus, tačiau nesuprantu jų ir pati taip nesielgiu.
Beje, Vailija, gal man dabar gailėtis, kad tėvai nadavė alaus kai dar vystykluose buvau?
maladiec

QUOTE(nireglina @ 2006 11 11, 11:13)

Mano dickis gerdavo kol buvo mazas, budavo, kad tik speks nusisukt kaip jau puse butelio nera, o dabar jau va antri metai kaip net ir neisiulisi

Mazasis irgi net dreba kaip pamato buteli

o jei viena diena vaikutis uzsimanys alkoholio ,duosit nes vaikutis nori ir organizmas reikalauja ,po to jis gali dar kokiu narkotiku uzsimanyti irgi duosit nes organizmas reikalauja ,dabar duodat bet paskui patys pasiims ,negi tokiems mazyliams gali organizmas reikalauti gerimo su laipsniais ,jiems dar tik arbatas sultis ir pieneli gerti,
negi negalima apseiti be jo .