Įkraunama...
Įkraunama...

Alus vaikui

O aš esu davusi paragauti, aišku susiraukė, nepatiko, bet tokios reakcijos ir tikėjausi. Tikrai nematau nieko blogo tame, juk ne brendi ar degtinės palaižyt duodu biggrin.gif
O bernelių girą tai geria-net springsta... O juk gira tai praktiškai tas pats kaip nerūgęs alus.
Atsakyti
QUOTE(freimule @ 2009 08 23, 13:32)
O aš esu davusi paragauti, aišku susiraukė, nepatiko, bet tokios reakcijos ir tikėjausi. Tikrai nematau nieko blogo tame, juk ne brendi ar degtinės palaižyt duodu  biggrin.gif
O bernelių girą tai geria-net springsta... O juk gira tai praktiškai tas pats kaip nerūgęs alus.

gira tikrai nėra sveikas produktas ax.gif taipalus mažesnė blogybė nei stiprieji gėrimai,bet visgi ne vaikams jis skirtas, ir manau vaikai turėtų tai žinot
Atsakyti
Didesnė blogybė vaikui rodyti blogą pavyzdi...
Man tėvas duodavo alaus mažai, bet alkoholike bent jau kol kas nuo to nepatapau, ir durna lygtais nesu. Ir dar alaus iki šiol nemėgstu bigsmile.gif
Atsakyti
Kai pamaciau sios temutes antraste, tai net pyktis paeme - KOKS DAR GALI BUTI ALUS VAIKUI? AR JUS ISPROTEJE? TAI GAL DAR CIGARETE DUOKIT - DUMA PATRAUKS?! alc.gif smoke.gif fool.gif
Yra vaistines, ten zinokit yra papildu, nesuprantanciom paaiskinsiu - tai tokios tabletytes ir skysciukai supilti i buteliukus arba supakuoti i pakuotes, juos reikia gerti su maistu arba pries, po... Toki dalykai apetitus didina, o be to lauke reikia dazniau pabuti.
Viskas - norisi kaskam i taše vanot - pasiutau.... pomidorai2.gif box.gif
Visiskas kaimas! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vikusedo @ 2009 07 05, 17:29)
visiskai normalus klausimai  4u.gif  as zinau viena mama kuri savo metu laiko dukrytei duoda alaus, ipila koki 30 ml i puodeli i duoda  doh.gif  man atrodo kad taip daro daugelis mamu  doh.gif 

visiskas absurdas verysad.gif tai gal tada duona sumirkyti naminukeje,susukti i marle ir duot vaikui vietoj soskes? Ir taip yra daroma asocialiose seimose,na kad vaikai ramiau miegotu. Alus del apetito,namine del miego,kazkokios baisybes,o kas toliau,ka pasieksime? Apetitui pakelti daug budu yra ir be alaus,o alus tai kazkas nesuprantamo..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(freimule @ 2009 08 24, 09:20)
Didesnė blogybė vaikui rodyti blogą pavyzdi...
Man tėvas duodavo alaus mažai, bet alkoholike bent jau kol kas nuo to nepatapau, ir durna lygtais nesu. Ir dar alaus iki šiol nemėgstu  bigsmile.gif

savo poste parašiau "vaikai turėtų žinot" kitaip: geras tėvų elgesys mirksiukas.gif Ir aš gavau maža to alaus, mums pasisekė netapome, bet ar visiems taip pasiseka, kitas klausimas kaip reaguos organizmas į tokias vaišes...reakcija gali būti greita arba po labai ilgo laiko
Atsakyti
nesamone doh.gif o daugiau nieko nebandot duoti g.gif
Atsakyti
Nedaviau ir neduosiu, nei alaus, nei sampano, esu kategoriska siuo klausimu ir nesutinku, kad jei maziukas paragaus, tai jam nepatiks ir daugiau neprasys, arba alumi apetita kelt, arba kad ramesnis butu... absurdas. na, buna atveju netycia paragauja. As nesmerkiu mamu ir nesakau, kad jos blogos, jei vaikuciui duoda alaus paragaut, as tiesiog su tuo nesutinku.
Uzaugs vaikai, tures savo nuomone, jei nores gales ragaut ir apetita kelt.
Tiesa, buvo niuansas,kai vaikas stvere skardine nuo alaus ir uzsiverte, bet... ji buvo tuscia ir alaus joje buta be alkoholio. Lasa paragavo, paskui aiskinau, kad tai ne vaiku gerimas. Laimei, vaikutis supratingas, galima susitarti, jei pamato skardine, klausia "kas cia", jei ten alus, tai ir nepraso, bet jei sakau, kad salta arbata, tai labai nori paragaut. Zodziu, visad stebiu, kad nesugalvotu ko netinkamo paragaut. Namuose tai nepaliekam atidarytos taros,o ir patys ragaujam retai ir tik silpnuosius gerimus, ir vaikui nematant cool.gif , jei uzsimanau alaus, man uztenka ir nealkoholinio paskanaut. Ipratom kiekvienas naudotis tik savo puodeliu, stikline, todel, nepraso is mamos, ar tecio paragaut,
vaikysteje man tevas leisdavo puta nuo alaus nulaizyt, bet man tai buvo kaip zaidimas, galejo to ir nebut.
Manau, kad jei vaikas nemato gerianciu tevu, tai jam ir nekyla noras ragaut, kas ten ju stikliukuose.

Papildyta:
Beje, zinau pora atveju kai tevai neramiems vaikams ant kaktytes dedavo degtines kompresus, kad miegotu. Isaugo vyrai murai azuolai... alkoholikai verysad.gif
Atsakyti
radau tokia tema ir apstulbau... aisku, kad neduodam. net paragaut. blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
[quote=zuikulis,2009 05 25, 16:07]
na ne visai teisingai isaiskinta. ax.gif

Su Zuikulio pasisakymu visiškai sutinku, tai vienas iš geriausių pasisakymų ištikrųjų šioje temoje... O ne tie kur stebisi ir atsistebėti negali... drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
argi alus vaikiskas gerimas??
Atsakyti
O pas mus tetis vakarais megsta alaus isgert, o vaikas pastoviai prie jo lenda, kisa rankyte jam i stikline, irgi nori alaus... gun_bandana.gif aisku, as draudziu, mane nervuoja, kad vyrui tas nerupi doh.gif
Atsakyti