Įkraunama...
Įkraunama...

Alus vaikui

QUOTE(vailija @ 2006 11 09, 14:41)
Mes kartais duodam truputį, nors čia visos labai priešiškai nusiteikę prieš tai arba jau kitos nuomonės bijo pareikšt. Tiesa, mūsų jau beveik trijų, bet nematau nieko blogo. Kito alkoholio jokiu būdu, bet alaus truputį nepakenks.
  O dar pamąstykim - dabar atvirkštinė gaunas reakcija anksčiau duodavo to alaus ir visi lyg ir protingi buvo, dabar neduodam situacija negerėja. Galiu pasakyti, kad net blogėja. Tai tas, kad yra ląstelės g.gif Juk neduodi bokalais maukti.

Sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
vailija, o kiek yra truputis?
Atsakyti
QUOTE(andos @ 2006 11 09, 15:17)
vailija, o kiek yra truputis?

mes irgi duodam truputi, ir nematau nieko cia blogo schmoll.gif kiek ten isgeria tas vaikas, gurksneli gera ir tiek.
mes vadovaujames tuo, kad vaikas galima viskas iki tam tikros ribos. cia aisku apie stipresnius gerimus nekalbu, bet siaip apie 'tipo'negalimus dalykus vaikui visada leistina normos ribose.
Atsakyti
man tai nenormalus alaus davimas vaikui , absurdas ir tiek fool.gif
Atsakyti
QUOTE(spylka @ 2006 11 09, 16:33)
man tai nenormalus alaus davimas vaikui , absurdas ir tiek  fool.gif

as taves pacios norejau paklausti:o tau mazai dave alaus gerti?manau kad nerastumem nei vieno vaiko kuris to neragaves!
ir jokio as cia apsurdo nematau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vailija @ 2006 11 09, 13:41)
Mes kartais duodam truputį, nors čia visos labai priešiškai nusiteikę prieš tai arba jau kitos nuomonės bijo pareikšt. Tiesa, mūsų jau beveik trijų, bet nematau nieko blogo. Kito alkoholio jokiu būdu, bet alaus truputį nepakenks.
  O dar pamąstykim - dabar atvirkštinė gaunas reakcija anksčiau duodavo to alaus ir visi lyg ir protingi buvo, dabar neduodam situacija negerėja. Galiu pasakyti, kad net blogėja. Tai tas, kad yra ląstelės g.gif Juk neduodi bokalais maukti.

Nejau nori pasakyti, kad dabar vaikai nėra tokie protingi, kaip anksčiau todėl, kad alaus negeria. lotuliukas.gif Prajuokinai.
Papildyta:
QUOTE(jurgaval @ 2006 11 10, 14:53)
as taves pacios norejau paklausti:o tau mazai dave alaus gerti?manau kad nerastumem nei vieno vaiko kuris to neragaves!
ir jokio as cia apsurdo nematau  schmoll.gif

Rastum. Pvz, aš alaus paragavau tik būdama pradinukė. Kvailesnė dėl to neužaugau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2006 11 10, 17:15)
Nejau nori pasakyti, kad dabar vaikai nėra tokie protingi, kaip anksčiau todėl, kad alaus negeria.  lotuliukas.gif Prajuokinai.
Papildyta:

Rastum. Pvz, aš alaus paragavau tik būdama pradinukė. Kvailesnė dėl to neužaugau.  biggrin.gif

mano intelektas irgi nepakites nors mazai tevai duodavo paragaut.
Atsakyti
Mes visi vaikystėje tikrai esame ragave ir alaus ir dar ko kai tėvai nemato ir tikrai nesame nei degradai nei kokie pijokai g.gif Mūsų namuose iš vis nėra taip ,kad kažkas gertų ,bet kai sūnui buvo vos virš metukų tai aš jo negalėjau prasivesti pro alų parduotuvėje verkdavo ir šaukdavo "Alio".Man būdavo taip gėda,kad neturėdavau kur akių dėti blush2.gif Pasiguodžiau pediatrei ji pasakė duokite paragauti putos ar liežuviuką įkišti į taure leiskite.Gyd tikrai nepasmerkė ir pan.Praėjo kiek laiko tai jau nebekreipė dėmesio į tą alų.Aišku nesakau,kad duokite vaikui gerti alų,bet jei jis truputuką palaižys alaus putos tai nieko nenutiks.Aišku tai neturi tapti kasdienybe ir vaikui turi būti aišku,kad tai suaugusių žmonių reikaliukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2006 11 10, 17:57)
Mes visi vaikystėje tikrai esame ragave ir alaus ir dar ko kai tėvai nemato ir tikrai nesame nei degradai nei kokie pijokai g.gif Mūsų namuose iš vis nėra taip ,kad kažkas gertų ,bet kai sūnui buvo vos virš metukų tai aš jo negalėjau prasivesti pro alų parduotuvėje verkdavo ir šaukdavo "Alio".Man būdavo taip gėda,kad neturėdavau kur akių dėti blush2.gif Pasiguodžiau pediatrei ji pasakė duokite paragauti putos ar liežuviuką įkišti į taure leiskite.Gyd tikrai nepasmerkė ir pan.Praėjo kiek laiko tai jau nebekreipė dėmesio į tą alų.Aišku nesakau,kad duokite vaikui gerti alų,bet jei jis truputuką palaižys alaus putos tai nieko nenutiks.Aišku tai neturi tapti kasdienybe ir vaikui turi būti aišku,kad tai suaugusių žmonių reikaliukas blush2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif vat butent visos mes ta ir turejome omenyje.beja gydytojai netgi pataria duoti vaikui paragauti, nes tada apetitas sukyla, ypac tiems rekomenduotina kurie nevalgiukai.
taip kad.......jokia cia nuodeme
Atsakyti
Nespjaukit šulinį iš kurio gali tekti gerti. (Čia, toms kurios sako "ne ne ne", "niekada").
Atimenu, kai maža buvau. Drebėjau alų pamačius. Tėvai leisdavo putą nulaižyt. O jei neleisdavo, tai paslapčia vis tiek nugvelbdavau. Daug nereikėdavo, tik putos, ar gurkšnio. Ir tik kokių 10-12 metų, tas praėjo. Jau galėdavau normaliai į alų žiūrėt ir neprašydavau, ir ta puta neskani pasidarė.
Todėl, dabar į tai kitaip žiūriu. Jei mano vaikas drebėtų, kaip norėtų alaus, tikrai duočiau ar putos paragaut, ar gurkšnelį. Dabar jam tai visai neįdomu. Užtat buteliai, tai thumbup.gif žaislai lotuliukas.gif
Atsakyti
tik noriu pastebėti,kad vaikystėje ragautas alus ar kitos nuodėmės ax.gif neįtakoja tolesnio gyvenimo.Mama pasakojo,kad aš buvau "užkietėjusi" pijokė man taip knietėjo paragauti tų skanėstų lotuliukas.gif kuriuos ragauja dideli žmonės.Dabar aš paragauju tik esant progai,paragauju,ne pasigeriu.Nors skamba baisiai"ALUS IR VAIKAS"
Atsakyti
[quote=nireglina,2006 11 10, 18:15]
Nejau nori pasakyti, kad dabar vaikai nėra tokie protingi, kaip anksčiau todėl, kad alaus negeria. lotuliukas.gif Prajuokinai.
Papildyta:

AŠ NE APIE ALŲ , APIE KAI KURIŲ MAMŲ PAMĄSTYMUS, KAD MAMOS GALVOJA, KAD ALUS SMEGENŲ LASTELES NAIKINA IR IŠ VISKO SPRENDŽIANT GALVOJA, KAD JEI NEGERS VAIKAI TAPS PROTINGESNI. IR TAI VISAI NEJUOKINGA . gAL NEMOKĖJAU IŠREIKŠT MINTIES, BET GAL PER VĖLAI PRADĖJAI ALŲ RAGAUT? lotuliukas.gif
Atsakyti