Įkraunama...
Įkraunama...

Alus vaikui

Ne,ne,ne ir dar kartą ne!
Atsakyti
Dovyte, nuo kada duodi alų savo vaikui? Nuo metų?
Atsakyti
ar pasiutot mamkos.neduodu ir neduosiu..ir kitiems neleidziu duot.
Atsakyti
zinoma, kad ne!
Atsakyti
Aš esu prieš alaus ir kitokių alkoholinių gėrimų davimą mažiems vaikams schmoll.gif ateis laikas ir paragaus to "gėrio" smile.gif
Vienų pažįstamų sūnus (tada buvo 5 metukai)vis sukinėdavosi aplink stalą kai ateidavo svečiai, tai žiūrėk alaus nugvelbęs išgerti, tai tuščią vyno bonką užsiverčia (keli lašiukai dar būna likę).Nemanau, kad sveika nuo tokio amžiaus vaikams leisti gerti alkoholį schmoll.gif
Atsakyti
Jau tikrai kad ne schmoll.gif Nei vyresnelei neduodu, nei jauneliui (nors ir nepraše)
Duoti vaikams alų blink.gif fool.gif
Atsakyti
alaus vaikui????????blink.gif blink.gif blink.gif
Na jau tikrai kade ne schmoll.gif

O jei jau taip truksta tu vitaminu, tai gal geriau giros duotumet mirksiukas.gif
Atsakyti
Ne ir neduosiu kad ir kaip prašytų schmoll.gif Man nenormalu, koks nestiprus bebūtų jis ALKOHOLIS.
Atsakyti
QUOTE(tigra @ 2006 08 28, 11:03)
bet jei vaikas nori, reiskias jam jo reikia, vaikai paprastai labai puikiai pasirenka, ko jiems reikia.

Aga, ir dar maisa saldainiu salia pastatyti. Tegul valgo, juk nori ir alucio geria per soske.

Manau , kad ir diskutuoti cia nera prasmes.........NEGALIMA vaikams nei alaus, nei kt.
Atsakyti
Aš taip pat neduodu, jei būtų tikrai moksliškai patvirtinta, kad sveika, tai gal ir pabandyčiau, bet dabar tai tik pasvarstymai
Atsakyti
O mes kartais duodame putos paragauti, nes kitaip nenueina.
Atsakyti
Mes kartais duodam truputį, nors čia visos labai priešiškai nusiteikę prieš tai arba jau kitos nuomonės bijo pareikšt. Tiesa, mūsų jau beveik trijų, bet nematau nieko blogo. Kito alkoholio jokiu būdu, bet alaus truputį nepakenks.
O dar pamąstykim - dabar atvirkštinė gaunas reakcija anksčiau duodavo to alaus ir visi lyg ir protingi buvo, dabar neduodam situacija negerėja. Galiu pasakyti, kad net blogėja. Tai tas, kad yra ląstelės g.gif Juk neduodi bokalais maukti.
Atsakyti