Ne,ne,ne ir dar kartą ne!
Dovyte, nuo kada duodi alų savo vaikui? Nuo metų?
Aš esu prieš alaus ir kitokių alkoholinių gėrimų davimą mažiems vaikams
ateis laikas ir paragaus to "gėrio"
Vienų pažįstamų sūnus (tada buvo 5 metukai)vis sukinėdavosi aplink stalą kai ateidavo svečiai, tai žiūrėk alaus nugvelbęs išgerti, tai tuščią vyno bonką užsiverčia (keli lašiukai dar būna likę).Nemanau, kad sveika nuo tokio amžiaus vaikams leisti gerti alkoholį

Vienų pažįstamų sūnus (tada buvo 5 metukai)vis sukinėdavosi aplink stalą kai ateidavo svečiai, tai žiūrėk alaus nugvelbęs išgerti, tai tuščią vyno bonką užsiverčia (keli lašiukai dar būna likę).Nemanau, kad sveika nuo tokio amžiaus vaikams leisti gerti alkoholį

Ne ir neduosiu kad ir kaip prašytų
Man nenormalu, koks nestiprus bebūtų jis ALKOHOLIS.

QUOTE(tigra @ 2006 08 28, 11:03)
bet jei vaikas nori, reiskias jam jo reikia, vaikai paprastai labai puikiai pasirenka, ko jiems reikia.
Aga, ir dar maisa saldainiu salia pastatyti. Tegul valgo, juk nori ir alucio geria per soske.
Manau , kad ir diskutuoti cia nera prasmes.........NEGALIMA vaikams nei alaus, nei kt.
Aš taip pat neduodu, jei būtų tikrai moksliškai patvirtinta, kad sveika, tai gal ir pabandyčiau, bet dabar tai tik pasvarstymai
O mes kartais duodame putos paragauti, nes kitaip nenueina.
Mes kartais duodam truputį, nors čia visos labai priešiškai nusiteikę prieš tai arba jau kitos nuomonės bijo pareikšt. Tiesa, mūsų jau beveik trijų, bet nematau nieko blogo. Kito alkoholio jokiu būdu, bet alaus truputį nepakenks.
O dar pamąstykim - dabar atvirkštinė gaunas reakcija anksčiau duodavo to alaus ir visi lyg ir protingi buvo, dabar neduodam situacija negerėja. Galiu pasakyti, kad net blogėja. Tai tas, kad yra ląstelės
Juk neduodi bokalais maukti.
O dar pamąstykim - dabar atvirkštinė gaunas reakcija anksčiau duodavo to alaus ir visi lyg ir protingi buvo, dabar neduodam situacija negerėja. Galiu pasakyti, kad net blogėja. Tai tas, kad yra ląstelės