Įkraunama...
Įkraunama...

Alus vaikui

QUOTE(gatopreto @ 2006 08 27, 15:21)
Močiutės ir būdavo teisios, naminis, nepasterizuotas alus yra "gyvas", jame esančios alaus mielės yra naudingos organizmui. Pasterizuojant (o parduotuvėse dabar prekiaujam tik pasterizuotu alum) alaus mielės žūva, todėl jo vaikui geriau neduoti. Aišku, kaip minėjo forumietės, nuo kelių gurkšnių nieko blogo nenutiks, bet verčiau jau vaistinėj alaus mielių tablečių nupirkti ir sugirdyti, jos tikrai naudingos, ir nekils jokio rizikos.  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Seniau alus tikrai 'gyvas" buvo, nepasterizuotas. Dziaugiuosi, kad tokiu problemu su savo vaikais isvengiau, nors ir salia buna kai kiti geria alu(as pati alaus nemegstu), bet jiem ir i galva neatejo prasyti alaus blink.gif As manau, kad to alaus DUODA pirma karta tycia tevai paragauti, uz tai ir zino skoni, nori to alaus g.gif Juk vaikai kazkodel nesusipranta paprasyti paragauti degtines, vyno, jei salia gurksnoji g.gif ir nieko jiems tada netruksta, visi laimingi thumbup.gif Tiesa, degtines esu savo 9meciui sunui pasiulius lotuliukas.gif kai sirgo jis rotavirusu 20gr degtines sumaisiau su arb. sauksteliu juodu pipiru(pirma pagalba suaugusiam ir vyresniam vaikui, liaudiska priemone, nereikia nei laseliniu, nei jogurto piliuliu mirksiukas.gif ) ir LIEPIAU jam isgerti, kadangi nera geres ir ragaves tokio dalyko, labai pasitikedamas pasieme ir drasiai siuptelejo burnon lotuliukas.gif Zinokit, ateityje ilgam rami busiu- bandymui su draugais noro nebebus lotuliukas.gif Blogai tik tai, kad dabar kratosi net spiritiniam kompresui. lotuliukas.gif
Atsakyti
Medinukas pirmą kartą alaus paragavo 2 savaičių amžiaus - mano brolis atėjęs aplankyti pamirkė soskė į alų ir įkišo.
Kol buvo mažesnis, maždaug iki 5-erių labai mėgdavo alų, visuomet nusriūbdavo putas, gurkštelėdavo ir pačio alaus. Dabar visiškai nebenori, kartais paragauja putų, bet ne todėl, kad norėtų, o tiesiog žaizdamas "ūsus" daro ir tiek.
Atsakyti
pastebėjau, kad mažesni vaikai labai mėgsta alų, matomai ten yra tai, ko trūksta organizmui. mes dar kol kas neragavom, nereiškia yatingo noro schmoll.gif
Atsakyti
Net minties nekylo niekad dut pupai alaus, nors pazistu kas duoda , visiskai to nepalaikau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif prisiragaus dar
Atsakyti
Dar suspes alaus paragauti
Atsakyti
na, man vaikystėj tėvai duodavo alaus putos palaižyt, ale neskanu tada buvo. dar kai su tėvu jau paaugous( apie 11metų) grįždavau po baseino, mama sutaisydavo kokteilį alus, grietinė, cukrus, ale irgi nežavėjo. mano dukriuška 2-3m būdama vis prašydavo alaus paragaut, duodavau palaižyt blush2.gif . o paskui kažkaip persivertė jai, kad tai didelis blogis ir dabar jau mus griaužia, sako, nu kodėl tu kavinėj negeri limonado, nu kartais pasiimk vietoj alaus lotuliukas.gif
Atsakyti
mano zuikiui pusantrų metukų, bet koks pasisėdėjimas tėvelio su alum tai jis "tut kak tut" clap_1.gif, ir varu nenuvarysi, tai gurksneli apetitui pagerinti visada duodam, nors paskui tik dar daugiau jis pradeda reikalaut doh.gif
Atsakyti
Aš netikiu tuo, kad alus didina apetitą. Maniškis labai blogai valgo. Tai gal ir jam alaus duoti? biggrin.gif Jei ir žinočiau, kad taip yra, alaus neduočiau.
Atsakyti
as manau, kad vaikai jo nori ne todel, kad jiems kazko truksta, o todel, kad ji geriam mes, vadinas turetu but geras daiktas. juk ir telefonai ir kiti dalykeliai jiems reikalingi todel, kad mes pastoviai su jais. gudruoliai jie. as nepritariu alaus davimui schmoll.gif: apetita puikiai gerina vitaminas c.
Atsakyti
Kai buvau nescia, taip norejosi alaus, kad net silpna darydavosi vien pagalvojus apie ji. Nors pries nestuma labai retai jo gerdavau. Taip ir prakentejau visus 9 men. Mano vaikutis dabar net dreba, kai pamato alu. Duodam po gurksniuka. Pati esu medike ir zinau, kad nuo tiek tikrai vaikui nieko nepasidarys. Juolab aluje ir naudingu medžiagu. Tik nepagalvokit, kad esame kokia girtuokliu seima biggrin.gif
O mano drauges vyras, jau net nebegeria alaus namuose nes uzpuola du suneliai ( 2 ir 3 metu), tai teveliui mazai ir lieka lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovyte: 03 rugsėjo 2006 - 09:33
QUOTE(Silvute @ 2006 08 26, 21:53)
cia siek tiek klysti - teisiskai yra draudziama parduoti alkoholi nepilnameciam asmeniui. Lygiai taip pat ir tabako gaminius. Niekur nera tiesiogiai parasyti, kad nepilnameciams yra draudziama tuos produktus vartoti.

Yra straipsnis už nepilnamečių girdymą cool.gif

QUOTE(Sandrag @ 2006 08 28, 13:30)
As manau, kad to alaus DUODA pirma karta tycia tevai paragauti, uz tai ir zino skoni, nori to alaus g.gif Juk vaikai kazkodel nesusipranta paprasyti paragauti degtines, vyno, jei salia gurksnoji g.gif ir nieko jiems tada netruksta, visi laimingi thumbup.gif

Va būtent rolleyes.gif
drinks_cheers.gif

QUOTE(Medinis @ 2006 08 28, 13:56)
Medinukas pirmą kartą alaus paragavo 2 savaičių amžiaus - mano brolis atėjęs aplankyti pamirkė soskė į alų ir įkišo.
Kol buvo mažesnis, maždaug iki 5-erių labai mėgdavo alų, visuomet nusriūbdavo putas, gurkštelėdavo ir pačio alaus. Dabar visiškai nebenori, kartais paragauja putų, bet ne todėl, kad norėtų, o tiesiog žaizdamas "ūsus" daro ir tiek.

Gal iškart reikėjo šnapse pamirkyt soskę blink.gif , kam čia dar su alum žaist huh.gif
Atsakyti
NESAMONE,VAIKUI ALUS<VEJAI KAZKOKIE!
Atsakyti