Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai karštų sumuštinių keptuvėje

Ale ir riebus tie sluoksniuotos teslos sumustiniai gaunasi! Kita karta bandysiu iskocioti tesla kad plotas padidetu dvigubai tada pjaustysiu ir kepsiu - galgi maziau to riebalo liks.
O idara sumasciau labai skanu: turejau skardine spinatu nuo neatmenamu laiku, tai gerai juos nuvarvinau, nuspaudziau ir sumaisiau su mazdaug tokiu paciu turiu varskes + druska, pipirai, isspausta cesnako skiltele.
Atsakyti
QUOTE(bulba @ 2006 06 15, 17:41)
Ale ir riebus tie sluoksniuotos teslos sumustiniai gaunasi!

Sluoksniuota tešla pati riebi, juk jos pagrindas- margarinas+ grietinė mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokia tema!
Jūs šaunuolės clap.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 06 15, 20:16)
Kokia tema!
Jūs šaunuolės  clap.gif  clap_1.gif

Kažkas kartais tingi gaminti, a? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 06 16, 17:51)
Kažkas kartais tingi gaminti, a?  tongue.gif


Aga tongue.gif
Jau tądien išsitraukiau šią keptuvę ir kepiau sumuštinukus su uogienę vakarei prie arbatos.
Būtinai reikės pabandyti pyragėsius iš tešlos ir blynukus bigsmile.gif
Atsakyti
as siandien su ta tesla kepiau, tai ir man labai riebiai gavosi... verysad.gif na bet juk ji yra sudaryta beiveik vien is margarino, tai ko ir tiketis... biggrin.gif o siaip tai reikia kepti 2x ilgiau negu iprastai... (bent jau mano keptuveje)
Atsakyti
VAKAR KEPIAU GARSIUOSIUS PYRAGELIUS IS SLUOKSNIUOTOS TESLOS.
SUPER.
Ir niekam nebuvo per riebu, turbut del to, kad tai buvo patiekta prie balto alaus. Idarui naudojau pievagrybius, suri ir kur ne kur desryte essen.gif

rekomenduoju visoms tinginiukems, norincioms greitu pagyru bis.gif

aciu, gudriosioms mamytems
Atsakyti
QUOTE(nerami @ 2006 08 27, 08:10)
VAKAR KEPIAU GARSIUOSIUS PYRAGELIUS IS SLUOKSNIUOTOS TESLOS.
SUPER.
... Idarui naudojau pievagrybius, suri ir kur ne kur desryte essen.gif

O kaip naudojai pievagrybius? Zalius, keptus, virtus? Smulkiai supiaustytus, viena gabala, padruskintus, papipirintus, su dar kuo nors? Sudominai. Galetum tiksliau paaiskint blush2.gif As darau tik su desra ir su lasisa, tai butu paivairinimas...
Atsakyti
QUOTE(Amalia @ 2006 09 01, 11:31)
O kaip naudojai pievagrybius? Zalius, keptus, virtus? Smulkiai supiaustytus, viena gabala, padruskintus, papipirintus, su dar kuo nors? Sudominai. Galetum tiksliau paaiskint  blush2.gif As darau tik su desra ir su lasisa, tai butu paivairinimas...


na is manes tai tokia ir vireja.. blush2.gif neturiu kompetencijos patarimus dalinti, bet as seimynai gamindama pievagrybius supjausciau ne per smulkiausiai, sumeciau i keptuve su mazu kiekiu svietsuko, kartais kai neturiu su aliejumi ir apibarsciusi prieskoniais patroskinu juos. tada suris,grybukai, suris, tesla uzlenkiam ir kepam mirksiukas.gif
Visiems patiko. jau siryt sulaukiau prasymu iskepti tu skaniuku pyrageliu didis.gif
Atsakyti
jo, tema tikrai gera thumbup.gif nes as jau kaip ir pamirsus buvau ta sumustiniu keptuve. reiks pabandyt su sluoksniuota tesla essen.gif
Atsakyti
Nuostabios idėjos thumbup.gif
Šiandien reikės išbandyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
jo jus tikrai superines thumbup.gif jau rytoj bandysiu kept tuos pyragaicius is sluoksnuotos teslos biggrin.gif
Atsakyti