QUOTE(Wild Flower @ 2006 04 23, 13:32)
Pasakykit man, kvailai nesusipratėlei, apie kokią sumuštinių keptuvę jūs kalbat? Apie tokią, kur kepa sumuštinius iš forminės duonos (gaunasi 4 trikampiai sumuštinukai)? Nelabai įsivaizduoju..
kaip tik tokią mano mama turi seną rusišką vaflinę, toj irgi skanu gaunas, nes geriau apskrunda ir kepa greičiau
nu kiek cia ideju prisikaiciau,net i galva nesove,kad tiek dalyku joje galima iskepti,na ir mamytes kulinares
QUOTE(r@siukas @ 2004 11 22, 08:50)
Pabandykit taip:
bemielė sluoksniuota tesla (supjaustykit kvadraciukais kaip forminė duona)
susigalvokit idara (saldu ar mesiska)
ir kepkit kaip paprastus sumustinius.
Pati dar nebandziau, nes niekaip laiko nerandu, bet teslos jau nusipirkau.
Sake, fantastiskai skanu.
bemielė sluoksniuota tesla (supjaustykit kvadraciukais kaip forminė duona)
susigalvokit idara (saldu ar mesiska)
ir kepkit kaip paprastus sumustinius.
Pati dar nebandziau, nes niekaip laiko nerandu, bet teslos jau nusipirkau.
Sake, fantastiskai skanu.
šitas variantas super gaunasi kaip pyragėliai ir įdarą galima dėt bet kokį vienu žodžiu be galo skanu, mano vyras labai gyrė
QUOTE(starbee @ 2006 06 05, 17:57)
šitas variantas super gaunasi kaip pyragėliai ir įdarą galima dėt bet kokį vienu žodžiu be galo skanu, mano vyras labai gyrė
Sudomino šita įdėja Gal gali daugiau parašyt apie įdarus?Koks skaniausias buvo?Ar į mėsišką įdarą dar reikia dėt sūrio?
QUOTE(Papugele @ 2006 06 06, 21:12)
Sudomino šita įdėja Gal gali daugiau parašyt apie įdarus?Koks skaniausias buvo?Ar į mėsišką įdarą dar reikia dėt sūrio?
na aš dariau kol kas tik mėsišką įdarą, tai man labai patiko, o dedu aš pievagrybius, mėsytę bei sūrį
QUOTE(Papugele @ 2006 06 06, 20:12)
Su sūriu kažkaip pikantiškiau gaunasi. Dar vienas įdaras - po gabaliuką lašišos (ir lydyto sūrio skiautelę). Vieno jos pokelio užteks visam baliui.
QUOTE(starbee @ 2006 06 07, 09:38)
na aš dariau kol kas tik mėsišką įdarą, tai man labai patiko, o dedu aš pievagrybius, mėsytę bei sūrį
QUOTE(Amalia @ 2006 06 07, 10:09)
Su sūriu kažkaip pikantiškiau gaunasi. Dar vienas įdaras - po gabaliuką lašišos (ir lydyto sūrio skiautelę). Vieno jos pokelio užteks visam baliui.
Tikrai darysiu Rimi mačiau,kad bemielė tešla dar ir su priedu suporuota
QUOTE(Papugele @ 2006 06 07, 11:57)
Tikrai darysiu Rimi mačiau,kad bemielė tešla dar ir su priedu suporuota
o ta sumuštinių keptuvė neišsijungia pati?
man tai kartais atrodo norėčiau labiau paskrudusių sumuštinių, bet lemputė užsidega ir viskas, daugiau nebekepa tai neįsivaizduoju, kaip ta tešla iškepa?
gal reikia kažkokius saugiklius atjungt?
QUOTE(bulba @ 2006 06 07, 16:30)
O tu palik sumustinius ilgiau- pamatysi lempute vel isijungs. Si sumustiniu keptuve veikia panasiai kaip lyginyuvas - kai pasiekia nustatyta temperatura, kaitinimas issijungia, o po kiek laiko kai temperatura kazkiek nukrinta, vel pradeda kaitinti iki nustatytos temperaturos.
Tikrai,truputį atvėsus,kepa vėl toliau.O šiaip aš į lemputę nelabai ir dėmesio kreipiu.Ypač kepant jau antrus ar trečius sumuštinius.Pažiūriu atidarius kaip atrodo ir imu,jei tinkami
O su šaldyta tešla,matysiu kaip seksis.Turbūt žymiai ilgiau kepa,nei paprastai
QUOTE(Papugele @ 2006 06 07, 17:29)
jie kepa lygiai tiek pat kaip ir paprasti sumuštiniai