na geras, aš net neytariau kad ta sumuštininė gali atlikt tiek daug funkcijų tiesiog kepdavau sumuštinukus su dešryte ar paštetu, o dabar manau pasireikšiu virtuvėje
o kaip jus kepat KIAUSINI toje sumustinineje???Niekaip nesuprantu.Tiesiog pakeidziat kiausa,patepusios riebalais,ir uzvoziat?O neprilimpa jis?Ir kaip zinot,kada iskepe?Ar gal ne taip supratau - gal ant riekes ta kiausini reikia paleist ir kita uzvozt???
Na ir kodel as nepamaciau sitos temos anksciau . Uzvakar kepem tuos sumustinius, ale taip fantazijos pritruko. Ir siaip taip neskaniai valgius jau senai nebuvau. Isgelebejot, vienzo, sumustinine nuo konteinerio . Aciu musu visu vardu . Siandien bandysiu obuolius su cinamonu bemielej sluoksniuotoj teshloj
QUOTE(Amazing @ 2005 12 02, 15:14)
o kaip jus kepat KIAUSINI toje sumustinineje???Niekaip nesuprantu.Tiesiog pakeidziat kiausa,patepusios riebalais,ir uzvoziat?O neprilimpa jis?Ir kaip zinot,kada iskepe?Ar gal ne taip supratau - gal ant riekes ta kiausini reikia paleist ir kita uzvozt???
O tai kas cia sudetingo? paprasciausi musi kiausini i vidu ir viskas. vienam trikampiukui vienas kiausinis. nereikia jokiu riebalu . gi ten spec. danga yra, prie kurios niekas nelimpa. ir iskepimo laipsni labai lengva patikrinti atsidarai ir paziuri. Drasiau .
aš kažkada irgi kiaušnienę kepiaus sumuštininėj bendrabuty tingėjau į virtuvę eit paskui kambariokė labai juokės pamačius.
aš išsiplakiau kiaušinį, įdėjau prieskonių truputį, supyliau į keptuvę, užpjausčiau dešrelių, truputį svogūno ir kepiau vis pavartydama sumuštininę
aš išsiplakiau kiaušinį, įdėjau prieskonių truputį, supyliau į keptuvę, užpjausčiau dešrelių, truputį svogūno ir kepiau vis pavartydama sumuštininę
QUOTE(egliosha @ 2006 04 16, 19:38)
aš kažkada irgi kiaušnienę kepiaus sumuštininėj bendrabuty tingėjau į virtuvę eit paskui kambariokė labai juokės pamačius.
Ir pavyko?
QUOTE(Alexandra.R. @ 2006 04 19, 22:51)
Ir pavyko?
nu žinok toks įdomus švelnus skonis buvo, nes visiškai jokių riebalų nenaudojau. smagiausia buvo vartyt tą sumuštininę
QUOTE(egliosha @ 2006 04 22, 19:42)
nu žinok toks įdomus švelnus skonis buvo, nes visiškai jokių riebalų nenaudojau. smagiausia buvo vartyt tą sumuštininę
Tigis nereikia vartyt Labai gerai iškepa ir nevartant
QUOTE(Hestija @ 2006 04 22, 20:03)
Tigis nereikia vartyt Labai gerai iškepa ir nevartant
bet kokia atrakcija