Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai karštų sumuštinių keptuvėje

Aciu uz recepta!

O tu gudruole pasiūlei puikią išeitį biggrin.gif ....ACIŪ 4u.gif

Prašom prašom. Nesunku buvo wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Sandrelle @ 2005 09 18, 11:48)
Tešla turi būti šiek tiek tirštesnė nei paprastiems blynams. Tikrai 15 min. nekepa schmoll.gif Gal pamiršai įdėt cukraus? Tada kepinys dažnai gaunasi guminis g.gif

Taigi pridėjau aš to cukraus nemažai...o kiek šaukštų tos tešlos i vieną skyrelį dedi?
Atsakyti
Taigi pridėjau aš to cukraus nemažai...o kiek šaukštų tos tešlos i vieną skyrelį dedi?

Nu ką aš žinau, paskleidžiu taip gražiai, bet ne per daug, per kraštus nelipa. Gal porą šaukštų ax.gif
Atsakyti
As dejau taip - pokeli slapvarskes 250g, 1 kiausini, 2 kaupinus saukstus miltu, pieno - kad kaip tirsta kose butu, na su saukstu paemus kalnas dar laikosi.Cukraus nedaug, bet dar vanilinio cukraus pokeli.I keptuve dejau, kad iskile butu ir uzdarant dangti liestu tas kalnas.Nes kai maziau dejau, ir man ilgai kepe, nes is virsaus silumos neuzteko.Man iskepe per 5 min.
Kad guminiai gavosi, gal perdaug miltu buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amalia: 18 rugsėjo 2005 - 16:10
Iš tiesų tokio kaipo recepto, pagal kurį kiekvienąkart kepu, neturiu. Turiu daugiau pieno- pilu daugiau, turiu kiaušinių- įmušu daugiau. Tik nedarau labai saldžiai- tai būna vakarienė, pusryčiai, o ne desertas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(r@siukas @ 2004 11 29, 10:08)
Na bandziau savaitgali kepti sumustinius su saldyta bemiele sluoksniuota tesla. Gavosi tiesiog  thumbup.gif . Visa savaitgali valgem. Kepiau ir su desryte ir su uogiene. Kepti reikia kaip ir paprastus sumustinius tik siek tiek ilgiau, aliejaus pilti nereikia.

Po šitų sumuštinių-bandelių su sluoksniuota tešla kepimo, savo brangiausiojo akyse esu superinė kulinarė tongue.gif biggrin.gif thumbup.gif . Ačiū labai labai už idėją. Šiandien bandysiu į vidų dėti tarkuotus obuolius su cinamonu.
Atsakyti
Na esu tiesiog sužavėta sumuštiniais iš šaldytos sluoksniuotos tešlos good.gif Po netrumpos pertraukos vėl keptuvė buvo ištraukta į dienos šviesą ir užėmė garbingą vietą ant spintelės biggrin.gif Jūs visos čia susirinkusios tokios kūrybingos šaunuolės, neatsistebiu. Po to kai atradau supermamą, mano šeima nesupranta kas man pasidarė ir iš kur aš traukiu visus tuos netikėtus kulinarinius stebuklus thumbup.gif Vakar prikepiau sumuštinių, tai šiandien gavau užsakymą dukrai į mokyklą įdėti tų pačių. Teko imtis darbo, bet labai smagu, kai jis yra įvertintas.
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Reikės dar čia panaršyi ir pasigilinti į blynų kepimo subtilybes.
Atsakyti
paskaičius tokius jūsų atsiliepimus, reiks ir man tūrbūt kažką gardesnio pasigamint smile.gif
Atsakyti
paskaičius tokius jūsų atsiliepimus, reiks ir man tūrbūt kažką gardesnio pasigamint smile.gif

Atsakyti
atsirašau, kažkaip netyčia du kartus tą patį parašiau blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės rolleyes.gif Mano šeimyna mėgsta tokius sumuštinius:virtą dešrą sutarkuoju burokine tarka,dedu agurko ar pomidoro,žirnelių ar kukurūzų,ferm.sūrio,porą šaukštų majonezo,porą šaukštų pomidorų padažo ir preskonių.Dar galima kiaušinį. doh.gif Ir viskas,dedu ant vienos riekes,uždengiu kita ir kepu.Aš tai kepu ir ant batono,nebūtinai forminė duona,gaunasi mažesni sumuštiniai ir viskas.Skanaus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dargana @ 2005 09 18, 11:42)
taigi kepu dabar tuos varškėčius ir keikiuosi!!! Nieko gero man ten nesigauna sad.gif
Jau 15min kaip jie kepa, o dar ne trupučio neapskrudo

Padariau atradima - kad greiciau butu (nes pilvai burzge) papildomai isijungiau cirvine elektrine keptuve, dejau ta pacia varskine tesla.Kol sumustininej viena porcija iskepe, blyninej trys. Irgi patiko.Gal taviske letai skrudint nustatyta, kaip ir pas mane, tai su vafline greiciau gautusi? Beje, po to kepiau tikrus vaflius, traskiuosius, vaikis surauke nosi ir paprase "geriau anu minkstuju, o ne tu popieriniu".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amalia: 21 spalio 2005 - 08:40