Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai karštų sumuštinių keptuvėje

gerai kad iki darbo pabaigos nebedaug liko. Lėksiu namo kepti sumuštinukų, labai užsimaniau, o ir skrandukas jau burzgia biggrin.gif
Atsakyti
Ka tik isbandziau, idarui idejau kubeliais supiaustyto kumpio ir lydyto surio skiautele, dariau mazesnius - is vieno lapelio 4 trikampukus, kepiau 10 min. Jau viska sumiaumojau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tokia skanybe, net neisivaizdavau. Visos dietos ir tvirtos valios suniui ant uodegos cry.gif
Atsakyti
Pamačiau šita tema, tai ir užsimaniau karštų sumuštinių ax.gif Aš tai darau ant batono arba duonos, taippat su kumpiu,arba dešrele, dar dedu surio,majonezo....
Man tai labai skanu... smile.gif
Atsakyti
Aš sumuštininėj kepu varškėčius, nes tingiu daryt kietesnę tešlą, minkyt, formuot ax.gif Padarau paprastą blynų tešlą, į ją įmaišau trintos varškės ir įpilu šlakelį aliejaus. Mano chebrytė maumoja taip, kad nespėju kept. Ir man pačiai labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrelle @ 2005 09 14, 21:24)
Aš sumuštininėj kepu varškėčius, nes tingiu daryt kietesnę tešlą, minkyt, formuot ax.gif Padarau paprastą blynų tešlą, į ją įmaišau trintos varškės ir įpilu šlakelį aliejaus. Mano chebrytė maumoja taip, kad nespėju kept. Ir man pačiai labai skanu thumbup.gif

Gal parasyk, kiek mazdaug laiko kepi. As is sluoksniuotos teslos kepdama pastoviai atidarinejau, nes zalio supratimo neturejau, tai gal vis atsaldydavau. O i tesla - pienas, miltai, kiausinis+varske ? Parasyk gal tiksliau. Mano keptuve tai 4 trikampukus kepa, sonas 8cm, tai kokiu batonu man neiseina ten kisti, o varskeciais tikrai susidomejau - jie tartum ne tokie riebus gaunasi?
Atsakyti
QUOTE
O i tesla - pienas, miltai, cukrus, druska,kiausinis+varske ? Parasyk gal tiksliau. Mano keptuve tai 4 trikampukus kepa, sonas 8cm, tai kokiu batonu man neiseina ten kisti, o varskeciais tikrai susidomejau - jie tartum ne tokie riebus gaunasi

Taip, paprasta blynų tešla+varškė. Ai, pamiršau, dar žiupsnelį nugęsintos sodos dedu, bet labai labai nedaug. Tik keptuvė mano kvadratinė. Kepu gal kokias 5 min, kol gražiai paskrunda. Gaunasi ne tokie riebūs kaip blynai, bet ir ne visai liesi, nes į tešlą įpilu porą šaukštų aliejaus. Tada jie kepdami neprilimpa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE
As is sluoksniuotos teslos kepdama pastoviai atidarinejau, nes zalio supratimo neturejau, tai gal vis atsaldydavau

Kepant bet ką iš sluoksniuotos tešlos, atidarinėti orkaitės/ keptuvės ar kt. NEGALIMA schmoll.gif Antraip tešla susmenga ir neišsipučia kaip reikiant. Žinau, nes mama kepinių specialistė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrelle @ 2005 09 15, 17:14)
Kepant bet ką iš sluoksniuotos tešlos, atidarinėti orkaitės/ keptuvės ar kt. NEGALIMA schmoll.gif Antraip tešla susmenga ir neišsipučia kaip reikiant. Žinau, nes mama kepinių specialistė rolleyes.gif

O kaip gi suzinot, ne viena neparase, kielk laiko gruzdint, keptuve gi nepermatoma cry.gif Man pradejo po 5 min. pro visus plysius dumai rukt, tai issigandau, kad angliukai gausis, bet dar viskas balta buvo. Aplamai tai nesuzmeko, nes jau virsuj plutele buvo...
Iskepiau vakar sunaiciui varskeciu (sodos nedejau, nes dar neparasiusi buvai), thumbup.gif patiko, paprase vel iskept. Ko gero, pasiliksiu prie ju, nes ne tokie riebus, ir kiek greiciau gaunasi, negu is sluoksniuotos. Aciu uz recepta!
Atsakyti
QUOTE(angellina @ 2005 02 11, 10:41)
Pabandyk su konservuotom pupelem pomidoru padaze ir fermentiniu suriu (buna ne tokie sausi). Ir baisiai skanu, ir sotu thumbup.gif

tikrai niam niam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrelle @ 2005 09 14, 21:24)
Aš sumuštininėj kepu varškėčius, nes tingiu daryt kietesnę tešlą, minkyt, formuot ax.gif Padarau paprastą blynų tešlą, į ją įmaišau trintos varškės ir įpilu šlakelį aliejaus. Mano chebrytė maumoja taip, kad nespėju kept. Ir man pačiai labai skanu thumbup.gif

Nėra man skanesnės vakarienės už varškėčius su pienu...tačiau dažnai jų nevalgau, nes pirma daug terlionės, kol juos padarai, o antra jie man gaunasi labai riebūs.... O tu gudruole pasiūlei puikią išeitį biggrin.gif ....ACIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dargana @ 2005 09 16, 17:09)
Nėra man skanesnės vakarienės už  varškėčius su pienu...tačiau dažnai jų nevalgau, nes pirma daug terlionės, kol juos padarai, o antra jie man gaunasi labai riebūs.... O tu gudruole pasiūlei puikią išeitį biggrin.gif ....ACIŪ  4u.gif

taigi kepu dabar tuos varškėčius ir keikiuosi!!! Nieko gero man ten nesigauna sad.gif
Jau 15min kaip jie kepa, o dar ne trupučio neapskrudo...sakau gal tešląer kietą padariau...eisiu skiest man atrodo...o tai kažkokie guminiai man jie gaunasi...parašykit kasnors kokios konsistensijos ta tešla turi būt???
Atsakyti
QUOTE
taigi kepu dabar tuos varškėčius ir keikiuosi!!! Nieko gero man ten nesigauna sad.gif
Jau 15min kaip jie kepa, o dar ne trupučio neapskrudo...sakau gal tešlą per kietą padariau...eisiu skiest man atrodo...o tai kažkokie guminiai man jie gaunasi...parašykit kasnors kokios konsistensijos ta tešla turi būt???

Tešla turi būti šiek tiek tirštesnė nei paprastiems blynams. Tikrai 15 min. nekepa schmoll.gif Gal pamiršai įdėt cukraus? Tada kepinys dažnai gaunasi guminis g.gif
Atsakyti