Kepam tokius pyragėlius. Ypatingai skanūs
aš rimtai
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su grybų ir Fetos sūrio įdaru
(Elektrinėje sumuštinių keptuvėje)
2 lakštai mielinės sluoksniuotos tešlos
5 pievagrybiai
1 a.š. provanso žolelių mišinio
druskos, pipirų
fetos sūrio
sviesto
Pievagrybius perpjauti pusiau ir supjaustyti riekelėmis, pakepinti keptuvėje su sviestu ir provanso žolelėmis. Pravėsusius sumaišyti su druska, pipirais ir kubeliais smulkintu fetos sūriu.
Atšilusią tešlą iškočioti tiek, kad tilptų į elektrinę sumuštinių keptuvę. Į NEįkaitintą keptuvę dėti vieną sluoksnį tešlos, paruoštą įdarą ir uždengti antruoju tešlos sluoksniu, kraštus gerai užspausti pirštais. Įjungti ir kepti.
Svarbu!
Kai keptuvė įkaista, ją praverti ir laikyti, kad tešlai būtų kur kilti ir plėstis, antraip pyragėliai nebus gražūs. Kepti, kol gražiai apskrus.
Na, o iškepus aš jiems leidau truputėlį pravėsti ir tik po to atsargiai iš keptuvės.