Sveikutes
man siandien isodino tris zirniukus
Bijau net judeti, kad nepamesciau Gal zinote geru patarimu, ka tureciau stebuklingo dabar padaryti ar suvalgyti, kad tik jiems patiktu pas mane
QUOTE(Daloma @ 2006 08 28, 17:58)
Sveikutes
Bijau net judeti, kad nepamesciau Gal zinote geru patarimu, ka tureciau stebuklingo dabar padaryti ar suvalgyti, kad tik jiems patiktu pas mane
Sekmes sekmes tau dideles
deja, bet sekmes recepto neturiu, pati mielai pasinaudociau
Sveikutes
Sekmes tau Daloma Na gal tiesiog pagulinek daugiau,nevargink saves.O tokio receptuko,apie koki tu klausi,turbut nera Kitaip daugiau gal ir sulauktumeme.Sekmes tau mergyte Saugok save ir tuos zirniukus
Daloma, lauksim II
QUOTE(devina @ 2006 08 28, 15:03)
Labas, ketvirta diena stimuliuojuosi, kol kas lyg ir viskas gerai kartais pakankina įvairios mintys, bet stengiuosi mastyti pozityviai ir tikiuosi stebuklo blogas mintis veju šalin. Tai tiek.
tikiu, didžiulės sėkmės tau
QUOTE(Aga @ 2006 08 28, 20:58)
tikiu, didžiulės sėkmės tau
Ačiū Aga
Daloma, Renatėle, Gytaute linkiu kantrybės ir žinoma teigiamo rezultato Laikykitės mergaitės.
Gal zinote geru patarimu, ka tureciau stebuklingo dabar padaryti ar suvalgyti, kad tik jiems patiktu pas mane
Pamenu, kaip pavasarį panos krimto ananasus pilnais žandais, sakė, kad padeda implantavimuisi.... nežinau, kiek tame tiesos, bet kadangi skanus dalykas, gali bandyt
ir sėkmės, nebepaleisk savo žirniukų
Daloma, Tikiu, sėkmės didžiausios.
Daloma sekmes.
Tikiu gero strato ir finiso:)
Gytaute kaip tu?
Tikiu gero strato ir finiso:)
Gytaute kaip tu?