Su ilga schema daugiau garantijos, kad folikulu bus daugiau ir jie saviame neissiovuliuos. Taigi, jeigu nera jokiu trukdziu, stengiasi taikyti ilgaja schema. Trumpoji, kiek suprantu, tik is bedos...
QUOTE(euromergele @ 2006 08 25, 12:48)
diferelina, o buna ir kitokiu?
Na man skyrė Suprecure, per 2 IVF-ą taip pat naudojau diferiliną.
QUOTE(Chiara @ 2006 08 25, 12:51)
Trumpoji, kiek suprantu, tik is bedos...
nu tu čia pasakei
aha, euromergele, tikrai, tą manykim, keičiam į tikėkim. bus tiksliau.
o dėl identiškų schemų man buvo taip, kad pirmą kartą taikant schemą išpunktavo 12 kiaušialąsčių ir 11 apsivaisino (šiuo metu tai yra mano siekiamybė apie kurią visada svajoju), po to buvo pastojimas, tik gaila, kad ne vietoj. o antrą kartą taikant tą pačią schemą, išpunktavo tik keturias kiaušialąstes ir šiaip ne taip dvi apsivaisino. vat tai tau.... ir visiškai neaišku, kas įtakojo tokią baigtį ir kodėl tokie skirtingi rezultatai gavosi. tai aš tik norėjau pasakyti, kad įvairiai gali nutikti, bet nebūtinai turi būti blogiau.
o dėl identiškų schemų man buvo taip, kad pirmą kartą taikant schemą išpunktavo 12 kiaušialąsčių ir 11 apsivaisino (šiuo metu tai yra mano siekiamybė apie kurią visada svajoju), po to buvo pastojimas, tik gaila, kad ne vietoj. o antrą kartą taikant tą pačią schemą, išpunktavo tik keturias kiaušialąstes ir šiaip ne taip dvi apsivaisino. vat tai tau.... ir visiškai neaišku, kas įtakojo tokią baigtį ir kodėl tokie skirtingi rezultatai gavosi. tai aš tik norėjau pasakyti, kad įvairiai gali nutikti, bet nebūtinai turi būti blogiau.
nenoreciau sutikti Chiara, kad trumpoji is bedos skiriama manau kad pagal atitinkamus rodiklius ir nusprendziama kokia schema efektyviausia arne?
QUOTE(Chiara @ 2006 08 25, 12:51)
Trumpoji, kiek suprantu, tik is bedos...
Tai "atitinkami rodikliai" ir yra - moters amzius, kiausidziu veikla. Jeigu viskas OK, taikoma ilga schema. O man netaiko ilgosios schemos, nes bijo, kad prislopintos kiausides is viso nebeatsigaus.
Sveikos,
man po mano IVF jau 33 ciklo diena, o dar neateina mmm. O visus metus budavo vidutinishkai 27 dienos.
Kam nors buvo taip ilgai uzsilaike
kazkokius mmm skausmus lyg ir jauciu
Sekmes visoms naujokems ir gausiam buriui startuojanciu, noriu, kad visos pastotu
man po mano IVF jau 33 ciklo diena, o dar neateina mmm. O visus metus budavo vidutinishkai 27 dienos.
Kam nors buvo taip ilgai uzsilaike
kazkokius mmm skausmus lyg ir jauciu
Sekmes visoms naujokems ir gausiam buriui startuojanciu, noriu, kad visos pastotu
QUOTE(Chiara @ 2006 08 25, 13:10)
Tai "atitinkami rodikliai" ir yra - moters amzius, kiausidziu veikla. Jeigu viskas OK, taikoma ilga schema. O man netaiko ilgosios schemos, nes bijo, kad prislopintos kiausides is viso nebeatsigaus.
tai kad yra trys schemos, ilga kai prieštai leidžiamas diferilinas, po to tik pradedama stimuliuoti ir dvi trumpos, viena, kai stimuliuojama ir vėliau pradedamas leisti cetrotide, kad per anksti neovuliuotų ir kita be cetrotide, ta paskutinioji taikoma jau kai amžius kitokios schemos neleidžia naudoti
O ir Daiva ir Viltė ir kitos pastojo būtent po tos trumpos, kai Gonal, paskui ir cetrotide
Sveikos mergynos
Na as jau kaip ir pradejau starta Siandien susileidau Dipheralina.Tik nesuprantu apie apie tas shemas ilgas ir trumpas Kazin kokia bus mano ,jai dabar suleido Dipheralina,po 10 dienu prades stimuliacija.o rugsejo 13-15d.planuoja isodinima turbut ,jai gerai supratau.
Sekmes visoms startavusioms
Na as jau kaip ir pradejau starta Siandien susileidau Dipheralina.Tik nesuprantu apie apie tas shemas ilgas ir trumpas Kazin kokia bus mano ,jai dabar suleido Dipheralina,po 10 dienu prades stimuliacija.o rugsejo 13-15d.planuoja isodinima turbut ,jai gerai supratau.
Sekmes visoms startavusioms