Gytaute
Patikek
Gytaute sveikinu ir aš
Mergytės, mano HCG 10 diena po isodinimo 26,7( viskas vyko naturaliam cikle) ir ka dabar galvot? Lyginant su Gytautes, tai manau nieko gero
Gal kokiu minčius paguodžiančių turit?
QUOTE(simbute @ 2006 08 29, 15:06)
Mergytės, mano HCG 10 diena po isodinimo 26,7( viskas vyko naturaliam cikle) ir ka dabar galvot? Lyginant su Gytautes, tai manau nieko gero
Simbute, paguosiu
13dieną tai tikrai turi būti virš 50, o kas parą turi daugintis 1,5 karto. Jeigu taip skaičiuot - tai 13d. Tau bus 69. O tai yra normalu. aišku daugiau Tau paaiškintų daktarai. Ir iš vis man labai keista, kad liepia daryti kraują 10d., nes man tai liepė 13d. ir ne anksčiau.
simbute
tai, kad pagal normas viskas lyg ir gerai, tai nepergyvenk o tu kaip suprantu su šaldytais darei, tai super, reiškia pavyksta su šaldytais
tai, kad pagal normas viskas lyg ir gerai, tai nepergyvenk o tu kaip suprantu su šaldytais darei, tai super, reiškia pavyksta su šaldytais
Merginos, ledai juda
Sveikinu merginos
Ot faina, kada gi mes čia likusios, į šį traukinį įšoksime
laukiame savo eilės
laukiame savo eilės
hehe...pagavai Gytaute SVEIKINU
QUOTE(Gytautė @ 2006 08 29, 12:00)
QUOTE(PETI @ 2006 08 29, 15:12)
Simbute, paguosiu
13dieną tai tikrai turi būti virš 50, o kas parą turi daugintis 1,5 karto. Jeigu taip skaičiuot - tai 13d. Tau bus 69. O tai yra normalu. aišku daugiau Tau paaiškintų daktarai. Ir iš vis man labai keista, kad liepia daryti kraują 10d., nes man tai liepė 13d. ir ne anksčiau.
Niekas neliepia daryti kraujo tyrimo taip anksti, tiesiog labai smalsu
murmur jei neklystu,tai ir tave sveikinti reikia
Simbute
Papildyta:
Gintarija,nepastebesi,kaip ir mes tame traukiny vaziuosim
Simbute
Papildyta:
QUOTE(gintarija @ 2006 08 29, 14:27)
Sveikinu merginos
laukiame savo eilės
laukiame savo eilės
Gintarija,nepastebesi,kaip ir mes tame traukiny vaziuosim
labas visosm
as naujoke, bet jau ilga laika seku Jusu forumus.
Man pries keles dienas atliko pirma IVF. dabar laukiu laukiu.
Norejau pasiteirauti:
kai implantavo mano tris embrionus sake kad gan letai dalinasi. 2 embrionai po 6. o 1 po 4. nezinau ar suprasit, nes ir as nevisaka suprantu.
Man 27m. problema- vyro spematozoidu kiekis tik 3 ml.
Ivf dariausi VK.
as naujoke, bet jau ilga laika seku Jusu forumus.
Man pries keles dienas atliko pirma IVF. dabar laukiu laukiu.
Norejau pasiteirauti:
kai implantavo mano tris embrionus sake kad gan letai dalinasi. 2 embrionai po 6. o 1 po 4. nezinau ar suprasit, nes ir as nevisaka suprantu.
Man 27m. problema- vyro spematozoidu kiekis tik 3 ml.
Ivf dariausi VK.
Gytaute, Simbute
Svajuke, mano Rh neigiamas. Tai jau tokių istorijų prisiklausiau per visą savo gyvenimą neva ir pastot žymiai sunkiau, ir persileidimo tikimybė didesnė ir kad persileidus irgi reik tą daiktą suleist nu, bet juk kai būna tie ankstyvieji persileidimai, kai moteris net nežino, tai kaip tada? aš manau (tikiuosi), kad nesiskaito
Svajuke, mano Rh neigiamas. Tai jau tokių istorijų prisiklausiau per visą savo gyvenimą neva ir pastot žymiai sunkiau, ir persileidimo tikimybė didesnė ir kad persileidus irgi reik tą daiktą suleist nu, bet juk kai būna tie ankstyvieji persileidimai, kai moteris net nežino, tai kaip tada? aš manau (tikiuosi), kad nesiskaito