Įkraunama...
Įkraunama...

Donorystė.

Jūs čia apie kraujo donorystę kalbat, o aš esu kaulų čiulpų donorė ir labai džiaugiuosi. Tik ar atsiras žmogus, kuriam mano kaulų čiulpai tiks. Tikrai pagelbėčiau. Tikiuosi, kad taip ir bus kada nors ...
Atsakyti
QUOTE(Vilyte @ 2006 03 25, 17:02)
Jūs čia apie kraujo donorystę kalbat, o aš esu kaulų čiulpų donorė ir labai džiaugiuosi. Tik ar atsiras žmogus, kuriam mano kaulų čiulpai tiks. Tikrai pagelbėčiau. Tikiuosi, kad taip ir bus kada nors ...

ŠAUNUOLYTE!!!

esu kraujo donore nuo 18 (dabar 24), duodu kas keletą mėnesių, patys paskambina kai jau ateina laikas. Skatinu savo vyrą, kuris niekaip "neprisiruosia". Vyrams tai ypač patartina dėl sveikatos. Kartą šalia manęs duodant kraujuką gulėjo vyras ir nugirdau seselę kalbant kad tie vyrai, kurie yra donorais, beveik neturi prostatos problemų, o as įsiterpusi paklausiau o kaip moterims, ji atsakė, kad kraujuko "nuleidimas" sukelai organizmui šoką, kuris skatina visų kraujo lastelių intensyvią regenaraciją, taigi ir visa ko atsinaujinimą. taigi mergytės nebijokit, nedelskit ir negailėkit nes kraujuko davime yra daud daug privalumų mums pačioms, tai tikrai neskausminga, o padėti jugi taip gražu!!!

thumbup.gif
Atsakyti
Padekime ligoniukams labai paprasta parasome savo kraujo grupe ir jei busime reikalingos su mumis susisieks!!!

Pradedu as !!! 4u.gif

Mano kraujo grupe I(0) pliusas
Atsakyti
Mes su sunum vakar Vilniaus kraujo centre davem nemokamai kraujo.As pirma karta,o sunus jau 4. Vyras jau 8 kartus yra daves nemokamai kraujo.
Mano II (A) Rh+
Sunaus I (O) Rh+
Vyro I (O) Rh+
Tuscia ten dabar,zmoniu mazai,o kraujo truksta.
Atsakyti
Kadangi dar nepribrendau pati nueiti doh.gif siūlausi jei reikės kažkam konkrečiai biggrin.gif
mano kraujo grupė IV Rh+
Atsakyti
Mano II (A) teigiamas 4u.gif
Atsakyti
Tai nėra toks jau ir nekaltas dalykas tas kraujo davimas... jei esi absoliučiai sveikas tada taip: greit atsistato.
Bet moterys perspėju: jei menstruacijos labai gausios ir ilgos jums negalima būti kraujo donorėmis, mat per mėnesį šiaip ne taip atsistato tik kraujo balansas. Pati su tuo susidūriau, mano kraujo grupė gan reta II- , bet aš kraujo duoti negaliu. verysad.gif , tiksliau negalėjau, mat po to tapau nestuke.gif , dabar maitinu tai irgi berods negalima g.gif
Atsakyti
II (Rh+), kaunas. Savaime aisku, neatlygintinai...
Atsakyti
o(I)- Kaunas
Atsakyti
mano II+ 4u.gif
Atsakyti
O as noreciau paklausti jusu nuomones del organu donorystes unsure.gif mama sako, kad neskubeciau (man 23), kad spesiu pasirasyti kai bus kokie 40 sakykim, nes sako, kad organu donoru gyvybe pvz po avarijos netaip stengiasi gelbeti, nes jiems reikia organu, ar kazkas pan unsure.gif Tai ir svarstau ar dar luktelti...

Ka manot? Kokie yra pliusai ir minusai tapus organu donoru? g.gif
Atsakyti
siulausi 0 Rh -
Atsakyti