Aš jau 9 kartus (greit eisiu ir 10) daviau kraują Kaune. Kadangi esu neatlygintina donorė, tai gal dėl to nusiskundimų dėl elgesio personalo neturiu.. Nors ir šiaip jie ten visi gan malonūs , ypač jei pats šypsaisi, palinki geros dienos (tas ypač gerai veikia), aišku būna karts nuo karto kur moterelė paburba, bet puikiai suprantu visi žmonės, visi pavargstam.. Po kraujo davimo visad rūpinasi, kad nenugriūtum kur šone
Viena kartą vos nepriverstinai buvau paguldytą su kakavos puodu, nes pasirodžiau per daug išblyškusi.. Kas liečia procedūras, tai labiausiai skauda kai ima iš piršto kraują
Rankoj didelių mėlynių niekad neturėjau (pas daktarus duodant tyrimams kažkaip visad sugeba pridirbti
), aišku svarbu ir pačiam pirštuką prispaudus palaikyti, kol užriš.. Aplinka maloni:kavutė, žurnalai, televizorius, kad nenuobodžiautum.. Plius labai džiugina tos mielos dovanėlės, aišku imu jas ne dėl godumo
o tiesiog kad turėdama kažką su donorystės simbolika galiu "pareklamuoti" tai kitiems
Blogiausias dalykas man ten, tai pasipelnytojai.. Pastoviai burbantys, kad reikia laukti eilėse, su pamažintu vignių kiekiu smegenyse.. Dieve pardavinėji savo kūną, tai sėdėk ir tylėk.. Man asmeniškai atlygio ėmimas už kraują yra prostitucija..