Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto gyvūnų augintojų kreipimasis

QUOTE(Angie_Kiras @ 2009 11 03, 13:20)
Tai kad aiškiai parašyta - "Testą gali laikyti visų veislių ir dydžių šunys.  Į „Pavojingų ir agresyvių šunų sąrašą“ įtraukų veislių šunų savininkai prieš testą privalo pateikti leidimą laikyti tokį šunį." Vadinasi, išlaikę testą AD irgi turi teisę be antsnukių vaikščioti, tik reikia turėti leidimą jį laikyt.

Sian, kazkaip nesusikaupiu ir iki galo nieko nedaskaitau blush2.gif
As jau noriu i Vilniu biggrin.gif Na jei tik nereiktu po 50lt/men. moket, tai isvis rojus butu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikodema: 03 lapkričio 2009 - 12:22
QUOTE(Nikodema @ 2009 11 03, 13:22)
As jau noriu i Vilniu biggrin.gif Na jei tik nereiktu po 50lt/men. moket, tai isvis rojus butu biggrin.gif

Tada reikia kraustytis į sodybą prie Vilniaus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angie_Kiras: 03 lapkričio 2009 - 12:51
Reik ir man Baisai toki pazymejima isitaisyt... tik kelis aspektus reik atidirbt... nes salia ji tik minute eina reik vis truktelt biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Angie_Kiras,2009 11 03, 13:20]
Pagaliau! bigsmile.gif Tik man vietomis tai panašiau į dresūros testą biggrin.gif Nu ką, kaip kažkas delfi pakomentavo, keturiems dresuotojams nenutrūkstamas klientų srautas garantuotas biggrin.gif

[quote=mielka,2009 11 03, 14:03]
Reik ir man Baisai toki pazymejima isitaisyt... tik kelis aspektus reik atidirbt... nes salia ji tik minute eina reik vis truktelt biggrin.gif
[/quote]

Mergaičiai, nevarom dievo medin, kas norit savaitgalį pasibandyt, kaip tie mūsų žvėrys vieni į kitus reaguoja? biggrin.gif (niekad nesu saviškės palikus pririštos svetimoj vietoj, išskyrus psichikos testą per veislinę apžiūrą... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 11 03, 14:35)
Mergaičiai, nevarom dievo medin, kas norit savaitgalį pasibandyt, kaip tie mūsų žvėrys vieni į kitus reaguoja? biggrin.gif (niekad nesu saviškės palikus pririštos svetimoj vietoj, išskyrus psichikos testą per veislinę apžiūrą...  unsure.gif

Vat ir aš nesu palikusi vienos niekada. Nemačiau reikalo. Dar niekada niekas važiuodamas dviračiu skambučiu nepaskambino biggrin.gif . Vakar kilo mintis dviratininką stabdyti, bet nesuprastų žmogus, ko aš noriu iš jo. Ir mokiau sėdėt ir nueinu, bet niekada nemokiau gulėt ir nueinu. Žodžiu, yra dar ką veikti man... O visų pirmą labai norėčiau pažiūrėti kaip kažkas laikys, kad suprasčiau, kiek atleidžiama šuniui biggrin.gif
Atsakyti
maniškė ir nebuvus niekad pririšta ir viena palikta nebuvus,net nesiruošiu ir toliau kažkur ją vieną pririštą laikyti apart egzo aišku blush2.gif .O jai aplamai vietoje sėdėt yra kančia,kai vienos būnam viską moka ale tik koks svetimas draugelis pasirodo ir apkūrstam biggrin.gif nieko nevygdo zaraza doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesak: 03 lapkričio 2009 - 14:44
Galim pasibandyt... as esu palikus Baisa kelis kart parduotuvej (zooprekiu kur dirbu) tai ji ramiai rie duru sedejo zmones per ja eina, o ji laukia ibedus akis i duris biggrin.gif o kad prirista tai nezinau jauciu bliaut be manes prades doh.gif
Atsakyti
Jūs nebijokit pamokyti šunis pasilikti vietoje smile.gif tai labai naudingas pratimas. Aišku, ne tam, kad būtų galima palikinėti prie parduotuvės - šito nesiūlau smile.gif Bet naudinga, nes labai treniruoja šuns nervų sistemą. Nu tikrai tiek kiek reikia tam testui, tai galit bent pusėtinai per mėnesiuką pramokt.
Atsakyti
įmetu nuoroda ir čia http://www.vilnius.l...1/?itemID=90386
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2009 11 27, 16:16)
įmetu nuoroda

Šuns ar katės savininkas, norintis užregistruoti augintinį pasirinktame banke už gyvūno registravimą turi sumokėti vienkartinę įmoką (40 Lt):
Ar teisingai suprantu: čia kalbama apie registravimą+čipavimą? Ar čipavimas nėra įskaičiuotas? g.gif
Atsakyti
Įskaičiuotas.
Atsakyti
QUOTE(karinna @ 2009 11 27, 17:40)
Įskaičiuotas.

thumbup.gif Bent tiek... ax.gif
Atsakyti