Tadaaaam.
Socializacijos testas!
http://www.kinologij...=...2&Itemid=31
QUOTE(žostautė @ 2009 11 03, 12:26)
Va dabar as jums pavydžiu! Tik įdomu kaip su agresyviomis veislėmis Jaučiu, vistiek ką nors sugalvos, kad be antsnukių jie vaiksšiot negalės.
Tikiuosi ir Kaune greitu laiku, kažkas panašaus bus. Smagu girdėt kad reikalai juda į priekį!
QUOTE(Nikodema @ 2009 11 03, 12:32)
Va dabar as jums pavydžiu! Tik įdomu kaip su agresyviomis veislėmis Jaučiu, vistiek ką nors sugalvos, kad be antsnukių jie vaiksšiot negalės.
Tikiuosi ir Kaune greitu laiku, kažkas panašaus bus. Smagu girdėt kad reikalai juda į priekį!
Manau labai svarbu patiems nepradėt per daug apie tai kalbėt - kol kas jokių atskirų apribojimu "agresyvioms" veislėms nėra Socializuotas šuo yra socializuotas šuo ir tiek.
va ir man idomu kaip su tom agresyviom,ar tik rai nereiks nesiot tos nesamone kuri netelpa mums ant nasru
QUOTE(inesak @ 2009 11 03, 11:38)
va ir man idomu kaip su tom agresyviom,ar tik rai nereiks nesiot tos nesamone kuri netelpa mums ant nasru
Na kiek suprantu tai nereikės, tik pateikti leidimą laikyti tokį šunį. Taip ir turėtų būti.
Perskaičiau testo reikalavimus. II etapas mano ne profo akimis žiūrint, tikrai neblogai parodo šuns socializacijos lygį. I etapo prie socializacijos nepriskirčiau. Gal ir nusišneku, bet "gulėjimas su išlaikymu" man su socializacija nesusiję. Gerai, kad šitą gėrį išmokom dar mažos būdamos
QUOTE(inesak @ 2009 11 03, 12:38)
Jūs dar ir į savivaldybę pasiskambinkit vienu kitu telefonu - jie gal dar nesugalvojo jums pakankamai sankcijų ir mokesčių, tai priminkit. Žmonės, neparašyta niekur apie jokius agresyvius, tyliai džiaukitės, kol niekam neužkliuvot
QUOTE(žostautė @ 2009 11 03, 13:50)
Jūs dar ir į savivaldybę pasiskambinkit vienu kitu telefonu - jie gal dar nesugalvojo jums pakankamai sankcijų ir mokesčių, tai priminkit. Žmonės, neparašyta niekur apie jokius agresyvius, tyliai džiaukitės, kol niekam neužkliuvot
kas del mokesciu tai jau viena menesi susimokejom 50lt o jau nuo kito men suo iskeliauja i sodyba Nes mokestis galioja,o savyvaldybe kaip visad nieko negali konkreciai pasakyti
Nu laukiu, nesulaukiu kada įvyks tie egzaminai Ir kada Kaunas nusižiūrės juos
Kaip suprantu išlaikęs egzaminą šuo, gaus kažkį leidimą, kurį su savim nešiotis visur reiks?
Kaip suprantu išlaikęs egzaminą šuo, gaus kažkį leidimą, kurį su savim nešiotis visur reiks?
QUOTE(Nikodema @ 2009 11 03, 14:07)
Nu laukiu, nesulaukiu kada įvyks tie egzaminai Ir kada Kaunas nusižiūrės juos
nu tai turetu pagal ideja,nes neirodysim tiems dedems kad tau nereik to pakabucio
Ziurek kad ir mokescio nenusiziuretu
QUOTE(inesak @ 2009 11 03, 12:38)
Tai taip gaunas, kad jis jums ir taip nepriklauso
25. Viešosiose vietose šunys gali būti vedžiojami be antsnukio, esant bent vienai iš šių sąlygų:
25.1. tam tikros veislės šunims antsnukiai nepritaikyti ar jų negamina;
QUOTE(žostautė @ 2009 11 03, 12:26)
Pagaliau! Tik man vietomis tai panašiau į dresūros testą Nu ką, kaip kažkas delfi pakomentavo, keturiems dresuotojams nenutrūkstamas klientų srautas garantuotas
Papildyta:
QUOTE(Nikodema @ 2009 11 03, 12:32)
Tai kad aiškiai parašyta - "Testą gali laikyti visų veislių ir dydžių šunys. Į Pavojingų ir agresyvių šunų sąrašą įtraukų veislių šunų savininkai prieš testą privalo pateikti leidimą laikyti tokį šunį." Vadinasi, išlaikę testą AD irgi turi teisę be antsnukių vaikščioti, tik reikia turėti leidimą jį laikyt.
QUOTE(Nikodema @ 2009 11 03, 14:14)
Tai taip gaunas, kad jis jums ir taip nepriklauso
25. Viešosiose vietose šunys gali būti vedžiojami be antsnukio, esant bent vienai iš šių sąlygų:
reik mat jiems irodymu,kas ir kodel negalim po to eiti i savivaldybe,kad jie patvirtintu Tai ramiau kai pakabukas kabo ant liauno kaliuko