Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto gyvūnų augintojų kreipimasis

Tadaaaam.
Socializacijos testas!

http://www.kinologij...=...2&Itemid=31

Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 11 03, 12:26)

Va dabar as jums pavydžiu! biggrin.gif Tik įdomu kaip su agresyviomis veislėmis g.gif Jaučiu, vistiek ką nors sugalvos, kad be antsnukių jie vaiksšiot negalės.
Tikiuosi ir Kaune greitu laiku, kažkas panašaus bus. Smagu girdėt kad reikalai juda į priekį! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikodema @ 2009 11 03, 12:32)
Va dabar as jums pavydžiu!  biggrin.gif  Tik įdomu kaip su agresyviomis veislėmis  g.gif  Jaučiu, vistiek ką nors sugalvos, kad be antsnukių jie vaiksšiot negalės.
Tikiuosi ir Kaune greitu laiku, kažkas panašaus bus. Smagu girdėt kad reikalai juda į priekį! smile.gif

Manau labai svarbu patiems nepradėt per daug apie tai kalbėt - kol kas jokių atskirų apribojimu "agresyvioms" veislėms nėra mirksiukas.gif Socializuotas šuo yra socializuotas šuo ir tiek.
Atsakyti
va ir man idomu kaip su tom agresyviom,ar tik rai nereiks nesiot tos nesamone kuri netelpa mums ant nasru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2009 11 03, 11:38)
va ir man idomu kaip su tom agresyviom,ar tik rai nereiks nesiot tos nesamone kuri netelpa mums ant nasru smile.gif

Na kiek suprantu tai nereikės, tik pateikti leidimą laikyti tokį šunį. Taip ir turėtų būti.

Perskaičiau testo reikalavimus. II etapas mano ne profo akimis žiūrint, tikrai neblogai parodo šuns socializacijos lygį. I etapo prie socializacijos nepriskirčiau. Gal ir nusišneku, bet "gulėjimas su išlaikymu" man su socializacija nesusiję. Gerai, kad šitą gėrį išmokom dar mažos būdamos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2009 11 03, 12:38)

Jūs dar ir į savivaldybę pasiskambinkit vienu kitu telefonu - jie gal dar nesugalvojo jums pakankamai sankcijų ir mokesčių, tai priminkit. Žmonės, neparašyta niekur apie jokius agresyvius, tyliai džiaukitės, kol niekam neužkliuvot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 11 03, 13:50)
Jūs dar ir į savivaldybę pasiskambinkit vienu kitu telefonu - jie gal dar nesugalvojo jums pakankamai sankcijų ir mokesčių, tai priminkit. Žmonės, neparašyta niekur apie jokius agresyvius, tyliai džiaukitės, kol niekam neužkliuvot  doh.gif

kas del mokesciu tai jau viena menesi susimokejom 50lt doh.gif o jau nuo kito men suo iskeliauja i sodyba ax.gif Nes mokestis galioja,o savyvaldybe kaip visad nieko negali konkreciai pasakyti doh.gif
Atsakyti
Nu laukiu, nesulaukiu kada įvyks tie egzaminai smile.gif Ir kada Kaunas nusižiūrės juos biggrin.gif
Kaip suprantu išlaikęs egzaminą šuo, gaus kažkį leidimą, kurį su savim nešiotis visur reiks? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikodema @ 2009 11 03, 14:07)
Nu laukiu, nesulaukiu kada įvyks tie egzaminai smile.gif Ir kada Kaunas nusižiūrės juos biggrin.gif
Kaip suprantu išlaikęs egzaminą šuo, gaus kažkį leidimą, kurį su savim nešiotis visur reiks? smile.gif

nu tai turetu pagal ideja,nes neirodysim tiems dedems kad tau nereik to pakabucio g.gif
Ziurek kad ir mokescio nenusiziuretu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2009 11 03, 12:38)

Tai taip gaunas, kad jis jums ir taip nepriklauso lotuliukas.gif

25. Viešosiose vietose šunys gali būti vedžiojami be antsnukio, esant bent vienai iš šių sąlygų:

25.1. tam tikros veislės šunims antsnukiai nepritaikyti ar jų negamina;
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 11 03, 12:26)

Pagaliau! bigsmile.gif Tik man vietomis tai panašiau į dresūros testą biggrin.gif Nu ką, kaip kažkas delfi pakomentavo, keturiems dresuotojams nenutrūkstamas klientų srautas garantuotas biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Nikodema @ 2009 11 03, 12:32)
Va dabar as jums pavydžiu!  biggrin.gif  Tik įdomu kaip su agresyviomis veislėmis  g.gif  Jaučiu, vistiek ką nors sugalvos, kad be antsnukių jie vaiksšiot negalės.

Tai kad aiškiai parašyta - "Testą gali laikyti visų veislių ir dydžių šunys. Į „Pavojingų ir agresyvių šunų sąrašą“ įtraukų veislių šunų savininkai prieš testą privalo pateikti leidimą laikyti tokį šunį." Vadinasi, išlaikę testą AD irgi turi teisę be antsnukių vaikščioti, tik reikia turėti leidimą jį laikyt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angie_Kiras: 03 lapkričio 2009 - 12:21
QUOTE(Nikodema @ 2009 11 03, 14:14)
Tai taip gaunas, kad jis jums ir taip nepriklauso  lotuliukas.gif

25. Viešosiose vietose šunys gali būti vedžiojami be antsnukio, esant bent vienai iš šių sąlygų:

25.1. tam tikros veislės šunims antsnukiai nepritaikyti ar jų negamina;

reik mat jiems irodymu,kas ir kodel negalim doh.gif po to eiti i savivaldybe,kad jie patvirtintu cool.gif Tai ramiau kai pakabukas kabo ant liauno kaliuko biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti