Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto gyvūnų augintojų kreipimasis

QUOTE(Borzika @ 2009 09 23, 16:22)
Agresyvių veislių ir kastruotų šunų savininkų dėmesiui ohmy.gif:
http://www.vilnius.l...1/?itemID=90033.

Papildyta:
Pakirto ir rankas, ir kojas pamačius tokį sprendimą... swoon.gif

Oho schmoll.gif Idomu, kokius motyvus sugalvojo g.gif
Atsakyti
Oho, max 12 mėnesių. Man kastracija 150 kainavo, pažyma su narkoze 200, tai nuėmė 40Lt man tik. Kita yra.
Atsakyti
http://tv.delfi.lt/video/j3Th2uA4/
Atsakyti
turiu vilniečiams žinių šiokiu tokiu biggrin.gif Nuo rugsėjo 14d gyvūnų registrų centras (atrodo teisingai parašiau pavadinimą blush2.gif ),jau nepriklauso savivaldybiai t.y. nepratesė sutarties ax.gif Konkursą laimėjo UAB "Idamas" cool.gif

QUOTE(Borzika @ 2009 09 23, 18:22)

o daba apie tai doh.gif jie motyvuoja tuom,kad agresyvius sunis mazai kas turi, o tie, kurie tokius turi, tai isgali ir susimoketi, atseit bagotesni...
lotuliukas.gif blink.gif
tai tiek žinių 4u.gif
Atsakyti
[quote=inesak,2009 09 24, 14:18]
agresyvius sunis mazai kas turi, o tie, kurie tokius turi, tai isgali ir susimoketi, atseit bagotesni...
drįsčiau labai abejot ir su tokia motivacija tai net žodžiu neturiu doh.gif Ir iš viso man ta rinkliava kažkos apsurdas aš sutikčiau mokėt ir tą 50 už neagresyvų šunį jei iš tų pinigų būtų naudos mano šuniui, man labai įdomu kur tie pinigai nueina. Pavyzdžiui prie mano namų net aikštelės nėra kur šunį vedžiot net ir pievos normalios nėra tai šunis iš visų aplinkinių namų yra vedžiojami stadione. Tai kaip vargšam vaikam ten žaist po to juk ne visi ir susirenka savo gėrybes schmoll.gif . O norint vest į aikštelę aš turiu šunį sodintis į mašiną ir vežt, tai ar čia šuns vedžiojimas? Taigi, manau gal ir kitos su manim sutiktų, jog galima mokėt, jei matai kur tie pinigai realizuojami, o mokėt vien dėl mokėjimo nesamonė...
Po tokio sprendimo bus vienintelė reakcija - mažiau registruotų šunų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo archeologe: 24 rugsėjo 2009 - 12:40
QUOTE(inesak @ 2009 09 24, 13:18)
tie, kurie tokius turi, tai isgali ir susimoketi, atseit bagotesni...

Idiotiškesnio argumento turbūt nebegali būt mad.gif

Ir dar - įdomu, kuris vet'as už 120 Lt kastruoja dideles kales? g.gif
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2009 09 24, 12:18)
turiu vilniečiams žinių šiokiu tokiu biggrin.gif Nuo rugsėjo 14d gyvūnų registrų centras (atrodo teisingai parašiau pavadinimą blush2.gif ),jau nepriklauso savivaldybiai t.y. nepratesė sutarties ax.gif Konkursą laimėjo UAB "Idamas" cool.gif

Nieko sau. Tai kas ir kur šiuo metu registruoja gyvūnus? Ir šiaip, kur informacija? Kas tas Idamas, ką jis turi bendro su gyvūnais?
Atsakyti
Argumentas visiskai bevertis. Sakyciau, kad mazu, dekoratyviniu sunu savininkai gali daugiau moketi, nes turtingesni juos perka (juokauju, nieko izeisti nenoriu). O TV reportaza paziurejus irgi geru atsiliepimu pasakyti negalima.
Belieka labai labai tiketis, kad kitos savivaldybes nepriims tokiu paciu sprendimu.
Gal i si nelemta sarasa itrauktu veisliu klubai bandys ka nors daryti? Arba kad ir pati LKD?
Atsakyti
QUOTE(Daiva D. @ 2009 09 24, 15:10)
Nieko sau. Tai kas ir kur šiuo metu registruoja gyvūnus? Ir šiaip, kur informacija? Kas tas Idamas, ką jis turi bendro su gyvūnais?

taip įšeina kad niekas biggrin.gif nes kai buvom nuvykęį registravimo centrą tai labai nustebo iš kur pas mus tokia info ax.gif Jie tik pasakė kad kažkokia kompiuterinė įmonė laimėjo,o jau pavadinimą jos savo šaltiniais sužinojau blush2.gif Ir dar pasakė jie kad jau nuo rugsėjo 14d jie nepriklauso savivaldybiai,ir priklausys NUARUI cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 09 23, 17:22)

Pakirto ir rankas, ir kojas pamačius tokį sprendimą... swoon.gif

dar vienas absurdas mūsų valstybiūkštėje rolleyes.gif

o juokingiausias dalykas yra tas agresyvių veislių sąrašas lotuliukas.gif pvz, kaukazas agresyvus, o azijatas taijau ne; stafas "baisus", o corsas - tikriausiai švelnus avinėlis ir t.t....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo E G O: 24 rugsėjo 2009 - 13:26
QUOTE(inesak @ 2009 09 24, 14:18)
taip įšeina kad niekas biggrin.gif nes kai buvom nuvykęį registravimo centrą tai labai nustebo iš kur pas mus tokia info ax.gif Jie tik pasakė kad kažkokia kompiuterinė įmonė laimėjo,o jau pavadinimą jos savo šaltiniais sužinojau blush2.gif Ir dar pasakė jie kad jau nuo rugsėjo 14d jie nepriklauso savivaldybiai,ir priklausys NUARUI cool.gif

Juk GRC ir priklause Nuarui iki siol. Tai gal Nuaras nebelaimejo konkurso, kaip kad Klaipedoje, o laimejo ta kita imone?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tati: 24 rugsėjo 2009 - 13:31
QUOTE(inesak @ 2009 09 24, 13:18)

Nu tai GRC visada ir priklausė Nuarui, kuris buvo sudaręs sutartį su Vilniaus savivaldybe. O tai ką, dabar, kai sutartis nutraukta, jie ir toliau čipuoja, registruoja?
Atsakyti