Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto gyvūnų augintojų kreipimasis

QUOTE(Irėja @ 2008 12 17, 19:23)
ne atvirkščiai?  smile.gif

doh.gif ko gero, kad atvirkščiai ax.gif
Čia drąsiai galima pritaikyt tą taisyklę, kai iš didelio rašto - išeini iš krašto blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 17 gruodžio 2008 - 19:37
QUOTE(Borzika @ 2008 12 17, 19:49)
Rimties ir ramybės laikas yra nuo 6:00 ryto iki 18:00 vakaro.

O ne nuo 22h iki ryto g.gif ?Mano vienas biciulis kazkokius nepakancius kaimynus auklejo pasileisdamas 6h ryto "linksma" muzikyte neblooogu garsu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2008 12 17, 20:45)
O ne nuo 22h iki ryto  g.gif ?Mano vienas biciulis kazkokius nepakancius kaimynus auklejo pasileisdamas 6h ryto "linksma" muzikyte neblooogu garsu  lotuliukas.gif

nu aš trečia kaip sakoma atėjau čia ginčą išspręsiu biggrin.gif mirksiukas.gif man regis nuo 8 ryto galima tik pradėti bildėti, pyškėti, leisti muziką, lojinti šunis ir iki 20 val. vakaro, kažkada lyg buvo minima 22 val., bet regis sutrumpino... turiu net tokį manjaką kaimyną, kuris vis gręžia blink.gif tai nors jis toks "nieuk", bet ir tai tik iki 20 val. gręžia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2008 08 27, 10:39)
Akivaizdu, kad jas rengę žmonės nėra labai raštingi (šiaip tai gėda skaityti). Sėdu ir pabandysiu parašyti bei užklausti, ką reiškia tokie dalykai kaip "vakaro ir nakties metu" (kaimynei pensininkei gal 20 val. nakties metas, o kiti žmonės gal tik darbus tada baigia...)

Triukšmo valdymo įstatymas sako taip:
dienos metas - nuo 6 val. iki 18 val.
vakaro metas - nuo 18 val. iki 22 val.
nakties metas - nuo 22 val. iki 6 val.
Atsakyti
Peticija dėl Vilniaus gyvūnų laikymo taisyklių pakeitimo

GEROSIOS VILTIES bendruomenė siekia pakeisti Vilniaus miesto gyvūnų laikymo taisykles. Siekiame surinkti kuo daugiau pritariančių vilniečių gyvūnų augintojų parašų. Pritariantys pakeitimams prašomi pasirašyti. Jūsų parašai, tai svarus indėlis norint kažką pakeisti. g.gif
P.S.Norintys perskaityti siūlomus pakeitimus būtinai parašykite savo elektroninį paštą - atsiūsim! Raudonas tekstas, tai šiuo metu patvirtintos gyvūnų laikymo taisyklės, žalias - siūlomi pakeitimai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diabllo: 10 kovo 2009 - 01:56
QUOTE(diabllo @ 2009 03 10, 01:50)

GEROSIOS VILTIES bendruomenė siekia pakeisti Vilniaus miesto gyvūnų laikymo taisykles. Siekiame surinkti kuo daugiau pritariančių vilniečių gyvūnų augintojų parašų. Pritariantys pakeitimams prašomi pasirašyti. Jūsų parašai, tai svarus indėlis norint kažką pakeisti. g.gif
P.S.Norintys perskaityti siūlomus pakeitimus būtinai parašykite savo elektroninį paštą - atsiūsim! Raudonas tekstas, tai šiuo metu patvirtintos gyvūnų laikymo taisyklės, žalias - siūlomi pakeitimai.

Turiu kelis klausimus.
1. Ar tai ne ta pati peticija, kuriai rudenį buvo renkami parašai? Pati tuomet pasirašiau Jakovo klinikoje.
2. Ar negalima siūlomų pakeitimų paskelbti viešai? Jei ne, tuomet prašom atsiųsti į ddaiva at gmail.com
3. Ar nebūtų geriau naudotis ankstene tema, jau seniai esančia forume?
http://www.supermama...?...=109342&hl=
Atsakyti
QUOTE(diabllo @ 2009 03 10, 02:50)

Labai labai noriu paskaityti. Gal galite atsiųsti į florafauna3@gmail.com
Atsakyti
O pastabas jums galima atsiųsti? Nes daug ten visokių... niuansų ax.gif
Atsakyti
Ir man prašyčiau atsiust: monika.vaitiekunaite@gmail.com
Atsakyti
Agresyvių veislių ir kastruotų šunų savininkų dėmesiui ohmy.gif:
http://www.vilnius.l...1/?itemID=90033.

Papildyta:
Pakirto ir rankas, ir kojas pamačius tokį sprendimą... swoon.gif

Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 09 23, 18:22)