Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto gyvūnų augintojų kreipimasis

Mums taisyklės privalomos, o savivaldybei - ne? - Straipsnis Delfyje. Sakyčiau stiprus ir labai aktualus straipsnis. Mane sudomino paskutinis straipsnio sakinys: <...šiuo metu yra rengiama šunų augintojų kolektyvinė byla savivaldybei už skelbiamų taisyklių nesilaikymą, kurią, tikimės, laimėsime bendromis pastangomis su kitais šunų augintojais.>
Gal kas nors ką nors žinot apie paminėtą šunų augintojų rengiamą kolektyvinę bylą? Gal yra kokia iniciatyvinė grupė ar pan.?
Atsakyti
Šį straipsnį parašė viena man pažįstama šunų augintoja galų gale neapsikentusi dėl baisios aikštelės būklės bei baudų rinkėjų, kurie mūsų rajone tiesiog skalpuoja šunų augintojus.. jau kelintą kartą yra baudžiami žmonės, šunis vedžiojantys ne vietoje. Daug žmonių buvo nepatenkintų, gerai kad atsirado vienas žmogus išdrįsęs pasipriešinti tam, o mes jam būtinai pritarsim.
Ta aikštelė dėl kurios čia viskas užvirė taip ir liko nesutvarkyta, nors po susitikimo su viešojo skyriaus darbuotojais buvo pažadėta ją sutvarkyti... Tik žolę galų gale nupjovė, kuri per visą vasarą buvo taip sužėlusi, kad nei praeit nebuvo kaip, apaugusios žolėm duobės, nesimatė net kur koją pastatyti. Tačiau jos būklė vis dar baisi, viskas sulūžę...jau net nebeinu ten, po to karto kai mano šuo koją išsisuko...Vedžiojam šunis žalioje vejoje, kurioje negalima vedžioti ( kaip ir visur kitur, išskyrus aikšteles), miške, mieste, nes jiems reikia socializuotis. Treniruojame šunis stadione, nes miške nėra lygaus ploto, o aikštelė duobėta ir mažytė, kad net elementarios paklusnumo schemos praeiti neįmanoma...Ir toliau treniruosim, kol neatsiras išskirtas tam plotas.

O iniciatyvinės grupės kol kas nėra. Kolektyvinė byla Savivaldybei yra dar tik kaip idėja, tačiau visų mūsų pastangomis ji galėtų būti įgyvendinta.
Atsakyti
QUOTE(Jazzas @ 2009 12 05, 18:25)
Bet ar yra kur raštiškai nustatyta, kad jie turi atsakyti ir kokia sakykim numatyta jų konkreti atsakomybė jei neatsako?

Jei kada dar bus aktualu:

LR Vyriausybės nutarimas "Dėl asmenų prašymų nagrinėjimo /.../"

30 ir 44 punktai

Atsakyti
QUOTE(LoJoo @ 2010 08 10, 22:54)

Dėkui. Atsakymo taip ir nebuvo, o pasakyta neoficialiai buvo analogiškai, kaip ir rašo tamstos paminėtuose punktuose - kreipkitės į teismą - tiesa gimta ten doh.gif neduok dieve dar kam iš mano draugų tapti "valdininkėliais" - žuvę žmonės...
Atsakyti
Sveiki, temos kurt nesinori, nes matau, kad čia jau šnekėta apie socializacijos testą. Klausimą turiu tokį: ar įmanoma kai kuriose situacijose išsiprašyti,kad leistų naudoti skanuką? Paguldyti mano šunį, o dar ant išlaikymo, be skanėsto nėra jokių šansų.
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2011 07 14, 01:25)
Sveiki, temos kurt nesinori, nes matau, kad čia jau šnekėta apie socializacijos testą. Klausimą turiu tokį: ar įmanoma kai kuriose situacijose išsiprašyti,kad leistų naudoti skanuką? Paguldyti mano šunį, o dar ant išlaikymo, be skanėsto nėra jokių šansų.

beabejo galima 4u.gif Nereik prašyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Galima, bet minusą dės. Jei tokių minusų surinksit daugiau nei leidžiama, neišlaikysit.
Atsakyti
Aišku, na man reiktų panaudot jį tik ten kur ant išlaikymo šunį palikt, ačiū už informaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2011 07 14, 12:32)
Aišku, na man reiktų panaudot jį tik ten kur ant išlaikymo šunį palikt, ačiū už informaciją  4u.gif

o apgaut šuns neina? ale "išsitrauki skaniuką", bet jo iš tikro nenaudoji? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mielka @ 2011 07 14, 12:20)
o apgaut šuns neina? ale "išsitrauki skaniuką", bet jo iš tikro nenaudoji? smile.gif

Vieną kart suveiks, kai reiks pvz atsisėst ir palikt sėdinčią, bet kai reiks palikt gulėt jau tas nebeveiks nes supras, kad apgavau biggrin.gif gudrus čia šuo, ne iš kelmo spirtas tsakant lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasirašom!!! Nes galbūt rytoj į šį kvailą sąrašą bus įtraukta TAVO veislė... sad.gif
http://peticijos.lt/visos/71401
Atsakyti
Vilniaus miesto savivaldybės taryba pritarė naujai vietinei rinkliavai už gyvūnų registravimą ir laikymą daugiabučiuose.

http://www.vilnius.l....php?2577973076
Atsakyti