Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto gyvūnų augintojų kreipimasis

QUOTE(Redos @ 2009 12 04, 18:51)
supratau. Na, ateis pirmadienis, pradėsim dirbti tuo klausimu  biggrin.gif

jei paguosiu,tai mes jau 3 mėnesis dirbame ax.gif bet mes dėl išregistravimo šuns vargstam doh.gif

Borzika,ašk
Atsakyti
QUOTE(Redos @ 2009 12 04, 17:34)
Čia tas telefoninis toks labai gudrus atsakymas buvo ne iš Idamo, o iš savivaldybės.

Kai tik gausiu tą raštišką atsakymą, parašysiu. O kitą savaitę teks vėl "sėsti ant telefono"

Redos, raštiško atsakymo gali ir nesulaukti. Cituoju, ką man parašė pažįstamas pareigūnas iš savivaldybės: Labas. Gavau nagrinėti tavo pasirašytą raštą dėl rinkliavos už gyvūnų laikymą. Tas raštas man nukreiptas susipažinimui, o ne realiam vykdymui smile.gif Tad atsakymo kaip ir nesulauksi...
Atsakyti
QUOTE(Jazzas @ 2009 12 04, 19:37)
Redos, raštiško atsakymo gali ir nesulaukti. Cituoju, ką man parašė pažįstamas pareigūnas iš savivaldybės: Labas. Gavau nagrinėti tavo pasirašytą raštą dėl rinkliavos už gyvūnų laikymą. Tas raštas man nukreiptas susipažinimui, o ne realiam vykdymui smile.gif Tad atsakymo kaip ir nesulauksi...

o mes sulaukem cool.gif
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2009 12 04, 18:46)
o mes sulaukem cool.gif

Na tai matyt viza teisinga buvo - "vykdymui", o ne "susipažinimui" biggrin.gif Oi jau tie klerkai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazzas @ 2009 12 04, 17:37)
Tas raštas man nukreiptas susipažinimui, o ne realiam vykdymui smile.gif Tad atsakymo kaip ir nesulauksi...

O negi nėr teisiškai numatyta, kad tiek 'savivaldybininkai', tiek 'seimūnai' privalo per 30 dienų atsakyt į jiems pateiktus klausimus? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 12 05, 15:01)
O negi nėr teisiškai numatyta, kad tiek 'savivaldybininkai', tiek 'seimūnai' privalo per 30 dienų atsakyt į jiems pateiktus klausimus? g.gif

Apie tokią teisinį jų įpareigojimą nežinau. Gal jūs žinot, kur jo ieškoti?... g.gif
Atsakyti
Privaloma raštiškai atsakyti į raštiškus užklausimus. Elektroniniai laiškai nelaikomi raštiškais, jei jie be el. parašo, nors kiek rašiau (kažkada seniai), visada sulaukdavau atsakymo.
Atsakyti
QUOTE(Daiva D. @ 2009 12 05, 17:52)
Privaloma raštiškai atsakyti į raštiškus užklausimus. Elektroniniai laiškai nelaikomi raštiškais, jei jie be el. parašo, nors kiek rašiau (kažkada seniai), visada sulaukdavau atsakymo.

Klausimas buvo raštiškas, atsakymo - jokio. Elektroninius jie irgi paprastai laiko raštiškais, patys nuneša ir pavizuoja kada gauta (jei netingi turbūt). Bet ar yra kur raštiškai nustatyta, kad jie turi atsakyti ir kokia sakykim numatyta jų konkreti atsakomybė jei neatsako?
Atsakyti
Tai va, gavau atsakymą iš savivaldybės. Nemoku failų prisegti, bet esmė ta, kad mano laišką jie persiuntė UAB "Idamus" su įpareigojimu neimti iš manęs rinkliavos. Tik aš jiems turiu pristatyti vėl pažymą dėl sterilizacijos.
Atsakyti
QUOTE(Redos @ 2009 12 24, 10:32)
Tik aš jiems turiu pristatyti vėl pažymą dėl sterilizacijos.

Negi kiekvienas, kastravęs iki naujos tvarkos įsigaliojimo, turės tą patį padaryt? unsure.gif
Kur dingo pažymos, pateiktos GRC? g.gif Juk turėjo būt perduoti visi 'popieriai'...
Nemoku failų prisegti

Gal galėtum į el.paštą atsiųsti? ax.gif 4u.gif borziukai@yandex.ru
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 12 24, 10:40)
Negi kiekvienas, kastravęs iki naujos tvarkos įsigaliojimo, turės tą patį padaryt? unsure.gif
Kur dingo pažymos, pateiktos GRC? g.gif Juk turėjo būt perduoti visi 'popieriai'...

Na nuvešiu aš jiems tas pažymas po švenčių, tiek jau to.

Išsiunčiau
Atsakyti
QUOTE(Redos @ 2009 12 24, 10:44)
Išsiunčiau

Ačiū - gavau aciuks.gif
Na nuvešiu aš jiems tas pažymas po švenčių, tiek jau to.

Panašu, kad visiems reikės tą padaryt huh.gif
Atsakyti