Redos, raštiško atsakymo gali ir nesulaukti. Cituoju, ką man parašė pažįstamas pareigūnas iš savivaldybės: Labas. Gavau nagrinėti tavo pasirašytą raštą dėl rinkliavos už gyvūnų laikymą. Tas raštas man nukreiptas susipažinimui, o ne realiam vykdymui Tad atsakymo kaip ir nesulauksi...
Redos, raštiško atsakymo gali ir nesulaukti. Cituoju, ką man parašė pažįstamas pareigūnas iš savivaldybės: Labas. Gavau nagrinėti tavo pasirašytą raštą dėl rinkliavos už gyvūnų laikymą. Tas raštas man nukreiptas susipažinimui, o ne realiam vykdymui Tad atsakymo kaip ir nesulauksi...
Privaloma raštiškai atsakyti į raštiškus užklausimus. Elektroniniai laiškai nelaikomi raštiškais, jei jie be el. parašo, nors kiek rašiau (kažkada seniai), visada sulaukdavau atsakymo.
Privaloma raštiškai atsakyti į raštiškus užklausimus. Elektroniniai laiškai nelaikomi raštiškais, jei jie be el. parašo, nors kiek rašiau (kažkada seniai), visada sulaukdavau atsakymo.
Klausimas buvo raštiškas, atsakymo - jokio. Elektroninius jie irgi paprastai laiko raštiškais, patys nuneša ir pavizuoja kada gauta (jei netingi turbūt). Bet ar yra kur raštiškai nustatyta, kad jie turi atsakyti ir kokia sakykim numatyta jų konkreti atsakomybė jei neatsako?
Tai va, gavau atsakymą iš savivaldybės. Nemoku failų prisegti, bet esmė ta, kad mano laišką jie persiuntė UAB "Idamus" su įpareigojimu neimti iš manęs rinkliavos. Tik aš jiems turiu pristatyti vėl pažymą dėl sterilizacijos.
Tik aš jiems turiu pristatyti vėl pažymą dėl sterilizacijos.
Negi kiekvienas, kastravęs iki naujos tvarkos įsigaliojimo, turės tą patį padaryt? Kur dingo pažymos, pateiktos GRC? Juk turėjo būt perduoti visi 'popieriai'...
Nemoku failų prisegti
Gal galėtum į el.paštą atsiųsti? borziukai@yandex.ru
Negi kiekvienas, kastravęs iki naujos tvarkos įsigaliojimo, turės tą patį padaryt?
Kur dingo pažymos, pateiktos GRC? Juk turėjo būt perduoti visi 'popieriai'...