Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai su kondensuotu pienu

Jei labai skubiai reikia to virto kondensuoto pieno, tai geriau iskart pirkti rududu, bet virtas namie nepalyginamai skanesnis!!! thumbup.gif
O is kondensuoto dar galima daryti Sirsiu medu! As nepamenu kaip darosi, bet kazkokioj temoj tikrai buvo! Sako kad labai skanu. wink.gif
Atsakyti
Oj o as net nezinau kas tas Rududu yra unsure.gif o cia po to kaip visa tai valgyt? siaip tiesiog saukstais kabint?
Atsakyti
"Rududu" tai toks rudas kond. pienas skarbonkej pardavinejamas
Atsakyti
QUOTE (smike @ 2004 09 09, 21:07)

O is kondensuoto dar galima daryti Sirsiu medu! As nepamenu kaip darosi, bet kazkokioj temoj tikrai buvo! Sako kad labai skanu. wink.gif

Parašykit kaip tą širšių medų padaryt. rolleyes.gif Kažkada svaigau nuo jo.Šaukštais kabindavom rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Danguole55 @ 2004 09 09, 19:38)
Reikia ideti su visa dezute i vandeni (dezute butinai neatidaryta smartass.gif ) ir virti valanda. Gaunasi kaip Rududu toks rusvas ir tirstas smile.gif

Nežinau kodėl, bet mano draugei šitaip verdant kondensuotas pienas sprogo ir paskui dar ilgai ir nuobodžiai sienas virtuvėj valė.Gerai, kad jų pačių tuo metu nebuvo. Jau geriau iš karto nusipirkti "Rududu".
Atsakyti
Na, kad verdamas kondensuotas pienas sprogtu, tai neteko girdeti, bet kad ji reikai virta atidarineti tik atshalusi - tikrai isitikinau. Vaikysteje brolis ishsivires bande karshta dezute atidaryti, tai tik pradejus atidarineti taip shove i virshu, kad prie lubu prilipo unsure.gif
Atsakyti
Vafliu lakštai supjaustomi juostelemis - plotis apie 2 cm, aptepami kondensuotu pienu ir apibarstomi aguonomis. Orkaiteje kelioms minutems padziuti ir viskas.
Tas pats patiekalas galimas su majonezu ir kmynais.
Atsakyti
Pas mano drauge irgi sprogo. Tai gerai,kad nieko virtuveje nebuvo. Visos virtuves lubos virto stalaktitais.
Atsakyti
QUOTE (Mįsliukė @ 2004 09 12, 14:20)
Nežinau kodėl, bet mano draugei šitaip verdant kondensuotas pienas sprogo ir paskui dar ilgai ir nuobodžiai sienas virtuvėj valė.Gerai, kad jų pačių tuo metu nebuvo. Jau geriau iš karto nusipirkti "Rududu".

Rududu ir virto kondencuoto pieno skonis man labai skiriasi unsure.gif g.gif Man virtas skanesnis thumbup.gif O kad sprogtu tai negirdejau dar. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danguole55: 12 rugsėjo 2004 - 21:06
Teko girdeti istorija, kaip studentai bendrabutyje susprogdino konservu dezute, bet jie tiesiog is nepatyrimo ta konservu dezute uzdeje ant ugnies bande shildyti.
O jei ja idedi i puoda su vandeniu tai kuo puikiausiai verda...Bent jau as taip manau.
Atsakyti
QUOTE (nere @ 2004 09 11, 22:04)
QUOTE (smike @ 2004 09 09, 21:07)

O is kondensuoto dar galima daryti Sirsiu medu! As nepamenu kaip darosi, bet kazkokioj temoj tikrai buvo! Sako kad labai skanu.  wink.gif

Parašykit kaip tą širšių medų padaryt. rolleyes.gif Kažkada svaigau nuo jo.Šaukštais kabindavom rolleyes.gif

Sirsiu medaus receptukas va cia http://www.supermama...36
Atsakyti
QUOTE (Mįsliukė @ 2004 09 12, 14:20)
Nežinau kodėl, bet mano draugei šitaip verdant kondensuotas pienas sprogo ir paskui dar ilgai ir nuobodžiai sienas virtuvėj valė.Gerai, kad jų pačių tuo metu nebuvo.

Uztai kad vanduo visas isgaravo. Liko sausa skarbonke, neapsemta, puode, ant ugnies, va ir sprogo smile.gif Bus jiems, nevidonams, skarbonkiu verdamu nepriziuret...biggrin.gif
Atsakyti