Įkraunama...
Įkraunama...

Teletabiai

nuo kada vaikai pradeda dometis tele-tabiais?nes maniskei dar jie neidomus verysad.gif
Atsakyti
ne visiem vaikam teuzkimba tie teletabiai,indvidualus kiekvienas vaikas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Again @ 2009 02 28, 20:38)
nuo kada vaikai pradeda dometis tele-tabiais?nes maniskei dar jie neidomus verysad.gif

Mano maze pagavo teletabiu kabli gal nuo metuku g.gif
Dabar jau perejo ant Mikes Pukuotuko lotuliukas.gif

Bet yra vaiku, kurie nejaucia simpatijos teletabiams. Daugumoj tie, kurie neziuri filmuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Again @ 2009 02 28, 20:38)

Nebūtina, kad visus vaikus "vežtų" tie patys personažai. Vieni linksta prie teletabių, kiti prie Paslapčių sodo herojų, kiti prie traukinukų, mašinyčių ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano mažė teletabius pradėjo žiūrėti nuo metukų. Kai buvo 1,5 m. nupirkau jai jos mėgstamiausią PO su filmukų pilvelyje. smile.gif O draugės mažylis to paties amžiaus visai jų nežiūri ir žaisliniai tabiai jo nedomina smile.gif Čia labai visiems skirtingai būna
Atsakyti
MES JAU NUO 1.5 METUKU PRADEJOM ZIURET TAI VISAS SERIJAS GAVOM PIRKT doh.gif , O DABAR JAU NUSIBODE- GERIAU KOKS LEDYNMETIS...
Atsakyti
mes ir mazdaug nuo metuku pradejom.. dabar jau po truputi persimeta ant kitu filmuku, bet teletabiu kartais vis dar papraso, ir su zaisliniais vis dar pazaidzia smile.gif
Atsakyti
kriksto dukryte ant antrojo gimtadienio gavo dovanu teletabi PO tai iki dabar<jei 11 metu>niekaip negali jo paleist is ranku nors visas jau nutriuses lotuliukas.gif
Atsakyti
Na mano ziuri ir teletabius, tvynius,dabar labai ziuri mike pukuotuka ir paslapties soda.Gimtadienio proga gavo tinki vinki, tai tik su juo ir miega. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Again @ 2009 02 28, 19:38)

Maniske pradejo ziureti nuo 1.2men. ir gali dabar visa diena ziureti.
Atsakyti
nusipirkom mega bloks gumines kaladeles su teletabiais thumbup.gif superinis zaislas ux net man patiko lotuliukas.gif mazius nors dar ir nemate filmuko seriju bet jau dabar labai megsta delioti smile.gif
Atsakyti
Mum teletabiai bangom uzeina. Turim ir dvd, ir zaislu
Atsakyti