nuo kada vaikai pradeda dometis tele-tabiais?nes maniskei dar jie neidomus
ne visiem vaikam teuzkimba tie teletabiai,indvidualus kiekvienas vaikas
QUOTE(Again @ 2009 02 28, 20:38)
Mano maze pagavo teletabiu kabli gal nuo metuku
Dabar jau perejo ant Mikes Pukuotuko
Bet yra vaiku, kurie nejaucia simpatijos teletabiams. Daugumoj tie, kurie neziuri filmuku
QUOTE(Again @ 2009 02 28, 20:38)
Nebūtina, kad visus vaikus "vežtų" tie patys personažai. Vieni linksta prie teletabių, kiti prie Paslapčių sodo herojų, kiti prie traukinukų, mašinyčių ir pan.
Mano mažė teletabius pradėjo žiūrėti nuo metukų. Kai buvo 1,5 m. nupirkau jai jos mėgstamiausią PO su filmukų pilvelyje. O draugės mažylis to paties amžiaus visai jų nežiūri ir žaisliniai tabiai jo nedomina Čia labai visiems skirtingai būna
MES JAU NUO 1.5 METUKU PRADEJOM ZIURET TAI VISAS SERIJAS GAVOM PIRKT , O DABAR JAU NUSIBODE- GERIAU KOKS LEDYNMETIS...
mes ir mazdaug nuo metuku pradejom.. dabar jau po truputi persimeta ant kitu filmuku, bet teletabiu kartais vis dar papraso, ir su zaisliniais vis dar pazaidzia
Na mano ziuri ir teletabius, tvynius,dabar labai ziuri mike pukuotuka ir paslapties soda.Gimtadienio proga gavo tinki vinki, tai tik su juo ir miega.
QUOTE(Again @ 2009 02 28, 19:38)
Maniske pradejo ziureti nuo 1.2men. ir gali dabar visa diena ziureti.
nusipirkom mega bloks gumines kaladeles su teletabiais superinis zaislas ux net man patiko mazius nors dar ir nemate filmuko seriju bet jau dabar labai megsta delioti
Mum teletabiai bangom uzeina. Turim ir dvd, ir zaislu