Įkraunama...
Įkraunama...

Teletabiai

Gal kas galit pasakyt kas ieina i teletabiu nama - pilna komplektacija. Ir ar ten kas nors groja, sviecia?
Atsakyti
Teletabius galite atsisiūsti su programa Zmule failų keitykla.
ten yra daug teletabių filmukų. 4u.gif thumbup.gif
kokybė gera. rolleyes.gif

jei dar reikės info apie šią programą rašykite į a.ž
nes temos neseku. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurada @ 2008 11 01, 15:08)
Gal kas galit pasakyt kas ieina i teletabiu nama - pilna komplektacija. Ir ar ten kas nors groja, sviecia?

Niekas negalit pasakyt blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurada @ 2008 11 06, 15:54)
Niekas negalit pasakyt  blush2.gif  mirksiukas.gif

Apie kurį klausi?
Jei apie šitą:
user posted image
tai į jį įeina: keturi teletabiai; keturios lovytės; keturi apklotai; tosteris, kokteilinė; dulkių siurblys, kamuolys; tašiukas; laistytuvas. Kaip nebūtų keista, nėra paspirtuko. Namelis nedaro nieko, iššskyrus, kad pasodinus teletabį ant čiuožyklės viršaus ir paspaudus knopkę, ji šviečia šviesytėmis.

Dar yra toks:
user posted image
bet gyvai jo nesu mačiusi, sunku komentuoti, bet iš aprašymų supratau, kad su garsais ir veiksmais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2008 11 08, 16:23)
Apie kurį klausi?
Jei apie šitą:
user posted image
tai į jį įeina: keturi teletabiai; keturios lovytės; keturi apklotai; tosteris, kokteilinė; dulkių siurblys, kamuolys; tašiukas; laistytuvas. Kaip nebūtų keista, nėra paspirtuko. Namelis nedaro nieko, iššskyrus, kad pasodinus teletabį ant čiuožyklės viršaus ir paspaudus knopkę, ji šviečia šviesytėmis.

Taip apie sita mirksiukas.gif tik kazin ar butu jis idomus, jei negroja, nieko nesneka g.gif turim tabiu sala, tai tik su tabiais zaidziam, o su sala, nei vonioj, nei taip nezaidziam schmoll.gif gal cia truputi vyresniems ir butu idomus tas namas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurada @ 2008 11 08, 18:28)
Taip apie sita  mirksiukas.gif  tik kazin ar butu jis idomus, jei negroja, nieko nesneka  g.gif  turim tabiu sala, tai tik su tabiais zaidziam, o su sala, nei vonioj, nei taip nezaidziam  schmoll.gif gal cia truputi vyresniems ir butu idomus tas namas  ax.gif

Mano asmenine nuomone, nelabai įdomus schmoll.gif Arba labiau vaikams, kurie ypatingai žaidžia situacinius žaidimus. Ir, gal net mergaitėms labiau. Visi priedai, prie to namelio, pakankamai nedideli, smulkūs, mažesnį dar reiktų prižiūrėti, kad į burną neįsidėtų.
Neįdomu, dar ir tikrai dėl to,kad nėra garsų.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2008 11 08, 16:23)
Dar yra toks:
user posted image
bet gyvai jo nesu  mačiusi, sunku komentuoti, bet iš aprašymų supratau, kad su garsais ir veiksmais  4u.gif

Antraji esu ciupinejus, sesers mergaite labai su juo zaidzia wub.gif
Atsakyti
Dabar kai per Lietuvos TV eme rodyti paslapciu soda tai ziuriu jau mano mazajai teletabiai nebeidomus, jau i parduotuve iejus nebelakia prie tinkio vinkio ar pou, o ziuri i Igli Pigli (cia herojus is paslaptingo sodo). Tai gal jau baigesi teletabiu era g.gif
Atsakyti
QUOTE(Emili.. @ 2008 12 15, 19:53)
Dabar kai per Lietuvos TV eme rodyti paslapciu soda tai ziuriu jau mano mazajai teletabiai nebeidomus, jau i parduotuve iejus nebelakia prie tinkio vinkio ar pou, o ziuri i Igli Pigli (cia herojus is paslaptingo sodo). Tai gal jau baigesi teletabiu era g.gif

Tikiuosi, kad nesibaige blink.gif Kaledu senis pas mus ateis su Tabiu (nes musu mazylis vis prase "pou" - visus juos taip vadina, nes kitu dar neistaria), tai juk neisvysim! 4u.gif
Ar 1 m. 9 men. nepermazas ar nepersenas g.gif tam tabiui? wub.gif Gal mamai labiau jo reikia!
Atsakyti
QUOTE(Nenina @ 2008 12 17, 15:42)
Tikiuosi, kad nesibaige  blink.gif  Kaledu senis pas mus ateis su Tabiu (nes musu mazylis vis prase "pou" - visus juos taip vadina, nes kitu dar neistaria), tai juk neisvysim!  4u.gif
Ar 1 m. 9 men. nepermazas ar nepersenas  g.gif tam tabiui?  wub.gif Gal mamai labiau jo reikia!

Na pas mane 2,5 m ir 1,5 m berniukai, bet kiek vienam, kiek kitam labai patinka teletabiai, o ypac PO smile.gif man teletabiai asmeniskai labiau patinka, kad ziuri, nei paslapciu sodas, su teletabiais mano vyresnelis ir sneket ir skaiciuot pradejo thumbup.gif o dabar jau ir jaunelis ziuri ir kartoja paskui juos, po kol kas mums ta era nepraejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenina @ 2008 12 17, 15:42)
Tikiuosi, kad nesibaige  blink.gif  Kaledu senis pas mus ateis su Tabiu (nes musu mazylis vis prase "pou" - visus juos taip vadina, nes kitu dar neistaria), tai juk neisvysim!  4u.gif
Ar 1 m. 9 men. nepermazas ar nepersenas  g.gif tam tabiui?  wub.gif Gal mamai labiau jo reikia!

Nei per mazas nei per senas manau pats tas, aisq nepasibaigs era ju kol teveliai vis naujiems savo mazyliams juos rodys smile.gif Turbut ne nuo vaikuciu, o daugiau nuo tevu priklauso ju populiarumas, o vaikuciams jie visada patiks jei juos matys.

QUOTE(laurada @ 2008 12 18, 16:04)
Na pas mane 2,5 m ir 1,5 m berniukai, bet kiek vienam, kiek kitam labai patinka teletabiai, o ypac PO  smile.gif  man teletabiai asmeniskai labiau patinka, kad ziuri, nei paslapciu sodas, su teletabiais mano vyresnelis ir sneket ir skaiciuot pradejo  thumbup.gif o dabar jau ir jaunelis ziuri ir kartoja paskui juos, po kol kas mums ta era nepraejo  ax.gif

Tai musu mazoji irgi su jais augo, beje irgi kartu ismoko daug kalbet, bet turbut jau praejo tas juetapas kai jie jai idomus, todel atsirado nauju heroju 4u.gif
Atsakyti
labutis,arteja mano mergyte antrasis gimtadienis,ji lb pamisus del teletabiu,ir del siurbliuko Noo-noo. gyvenam Kaune,niekur neradau to siurbliuko,gal galit patart kur jo ieskot g.gif
Atsakyti