o mano pupa nepasakyciau kad zaidzia, is kart kol naujas buvo tai patase , musu ir sokantis buvo, dabar jau nebesoka ,krapste krapste kol kazka pagadino
Mano tabius tai megsta ziureti,bet su turimais pliusiniais nezaidzia,dar anksciau kai ziuredavo tai juos su savim kartu ziuret pasimdavo,bet dabar tik del grozoi stovi.
Nieko nesuprantu, paskambinus į Žaislų planetą Kaune, kur yra jų išparduotuvė "Voira", pasakė, kad teletabiais, kur pilvelyje TV rodo ir šviečia antena, jie neprekiauja, nes pasirodo jie neatitinka saugumo standartų Gamina kinai. Sakė nebent turguje galite ieškoti Nesuprantu, nejau čia teisybė? O tai Čipoline kažkur skaičiau, kad prekiauja, tai ką, Čipoline prekiauja saugomą neatitinkančiais žaislais? Kaip čia dabar taip, ar gali man kažkas paaiškinti?
Niu va - pasiskambinau į Čipoliną - turi ir sakė visus saugumus atitinka Visai susipyniau, kas čia vyksta?
Musu panele jau persirgus sia liga .Guli ramiai sau tabiai numesti jau puse metu ir filmukai nebeidomus,o buvo kazkada,kad ir miegoti su tabiu eidavo,ir sokdavo kaip teletabiai,ir skrebuti bandydavo valgyti butent taip pat
Mano vyresnioji ziurejo ir zaide su Teletabiais, vidurinioji vis dar ziuri ir zaidzia su Teletabiais, tiesiog isimylejusi juos. Na, o maziukai tik siaip ziuri, kaip i visus zaislus...
bandziau ijungti teletabius,bet jis dar neuzsikabino
QUOTE(zzuzza @ 2008 10 03, 10:24)
bandziau ijungti teletabius,bet jis dar neuzsikabino
ne visų skoniai vienodi, gali gi ir niekad nepatikt
Mes ir persirgom teletabiu liga, dabar kitas etapas Zaibas Makvynas
QUOTE(pievutė @ 2008 10 12, 19:14)
musu vaikui tai vienintelis filmas kuris sudomina, visa valanda gali sedeti ir ziureti o zaislo niekaip neisigyjam, kazkaip jo nedomina minksti zaislai tai manau patampytu ir numestu
QUOTE(pievutė @ 2008 10 12, 18:14)
ir dar BAzzas šviesmetis Auga tie vaikučiai