Noreciau dukrytei nupirkti miego teletabi ir iskilo klausimas-ar miego Lialia ir Pou atlieka tas pacias funkcijas, t.y. vienodai sviecia, ziovauja, dusauja ir pan.?
! | Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje". Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t. Tokio pobūdžio skelbimai, kaip: "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...." bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas. |
Nou va, prieš 13 m. vienas vaikas su teletabiais užaugo, dabar auga kitas Puiku...
QUOTE(zuikaa @ 2012 09 06, 13:09)
Musu irgi teletabis geriausias draugas
o mūsų nesidomi visai
Mazajam kelis kart buvau ijungus teletabius,taciau ne kiek nesusidomejo,yra dar nuo brolio likes ir teletabiu namas su visais rakandais ir pliusinis teletabis,bet net nepaliecia ju
Mano mazajam labai patinka, turim ir teletabiu, siandiena viena netiketai dovanu ranku darbo numegzta gavome kartais ir mano didysis uzmeta aki i teletabius, kai brilis ziuri