Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviškos citrinos - svarainiai

QUOTE(*ramunė* @ 2006 08 25, 19:09)
Dar galima daryti kompotus.Svarainiai ir cukinija thumbup.gif

ir as sitaip norejau pasiulyt smile.gif labai skanu..
Atsakyti
Yra rokie svarainiu saldainiukai - dziovinti , kazkaip uzcukrinti - nu sakes kaip skanu . Kas zino recepta?
Atsakyti
QUOTE(A.JAN. @ 2007 10 02, 18:06)
Yra rokie svarainiu saldainiukai - dziovinti , kazkaip uzcukrinti - nu sakes kaip skanu . Kas zino recepta?

Supjaustai svarainius plonom skiltelem, uzpili cukrumi (nepamenu normu, bet berods kilogramas ant kilogramo). Kelias dienas laikai, issiskiria sirupas. Ta sirupa nupili sau, naudoji gerimams. O likusius svarainius kisi i orkaite ir kaitini ant nedideles ugnies, kad isdziutu. Va ir gaunasi tie cukrinukai smile.gif
Atsakyti
Aciukas. Reikes pasidaryti, o dabar svarainiu jau nebera ane?
Atsakyti
QUOTE(A.JAN. @ 2007 10 02, 18:09)
Aciukas. Reikes pasidaryti, o dabar svarainiu jau nebera ane?

Pilnas turgus, vakar apie 10 kg.supjausciau .
Noriu paklausti o kiek dienu laikyti kad sirupas issiskirtu? Parasyta keleta o kiek tiksliai 3-4 ar 2?
Atsakyti
QUOTE(vienja @ 2007 10 02, 19:15)
Noriu paklausti o kiek dienu laikyti kad sirupas issiskirtu? Parasyta keleta o kiek tiksliai 3-4 ar 2?

kaip gerai, varau ryt i turgu.

o kiek dienu laikyt - ir as noriu zinot.
Atsakyti
Svarainiu dar pilna, yra dar net zaliu-neprinokusiu.
As laikau svaite, paskui nupilu, gerimamas, skieziu degtine tokia nestipre uzpiltine darau thumbup.gif

Aciu pasiuliusioms pasidaryti kompotu, manau tikrai skanu, as dar dejau gvazdikeliu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vienja @ 2007 10 02, 20:15)

O kiek kilogramas svarainiu kainuoja turguje? Nes mes issinaikine visus svarainius.
Atsakyti
o aš iš savo patirties apie svarainius- anksčiau užplituscukrumis laikydavau šaldytuve,bet vistiek anksčiau ar vėliau pardėdavo rūgti,tai dabar juos puode pakaitinu tik iki užvirimo,kad nežūtų vitaminai ir tada jau į stiklainius,labai gerai laikosi thumbup.gif
o šiaip tai irgi su obuolienėm ir cukinijom verdam,labai gardu būna drinks_cheers.gif be abejo,ir minėta užplitinė labai skanu žiema wink.gif
Atsakyti
O kas gali tikslu svarainiu uzpiltines receptuka parasyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2008 06 24, 22:35)
O kas gali tikslu svarainiu uzpiltines receptuka parasyti rolleyes.gif

išbandytą mirksiukas.gif
Atsakyti
Nemažai laiko praleidau ieškodama atsakymo,bet dėja ,nesuradau,ir nutariau parašyti 4u.gif
Vienas klausimukas gal kuriai iš čia rašančių teko daryti svarainių sūrį?
Aš,žinau,kad daro sūrį.
Man tai labai aktualus klausimukas{reikia proporcijų}
4u.gif Antras,gal žinote,kaip žiovinamos citrinos?,gal teko .
Pačiai man neteko,bet man atvežė iš kitos šalies.
būsiu dėkinga,jeigu sulauksiu atsako 4u.gif 4u.gif
Aš,neradau tokios temos,"Citrinos"-patalpinau čia 4u.gif
Atsakyti