Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek mokėjot už gimdymą? III dalis

QUOTE(lawanda @ 2006 10 18, 07:56)
Na jei aš lankyčiausi poliklinikoje ir važiuočiau į gimdyklą na ura, tai kad ir kaip gimdymą priimtų budintis gyd. tikrai vokelio neduočiau. Bet jei jis buvo labai malonus ir paslaugus, atsidėkot atsidėkočiau, bet ne pinigais.
Tikrai kalbam apie skirtingas situacijas  mirksiukas.gif

Bet dauguma tariasi iš anksto su gydytojais, kad jie priims gimdymą. Net jei nėštumas normalus mirksiukas.gif
Atsakyti
Mokejau tiek,kiek legaliai reikejo-nieko biggrin.gif jei daktaras zmogiskumo turi,ir taip viskas eisis puikai,o jei ne-spirkit per duris,kaip kad as su pirmuoju padariau,apstaugiau,apdauziau,greit susvelnejo
Atsakyti
Man gimdymas isejo apie 1000Lt,gimdziau 33 sav tai visiem daviau,kad tik mano zuiki gerai ziuretu 4u.gif
Atsakyti
Akušerei davėm 100lt,o gydytoja neėmė nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vikcius @ 2006 10 22, 14:07)
Akušerei davėm 100lt,o gydytoja neėmė nieko mirksiukas.gif

Va tokios gydytojos ir turi buti saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, ka tik "svieziai" prisijungiau, taciau is karto suku prie reikalelio- gal kuri gimdete P.Mazylio gimdymo namuose? Kokios ten mokejimo "tradicijos"? As asmeniskai esu 100proc. uz atsidekojima personalui, taciau sakoma, jog kiekvienoje istaigoje gydytojai iprate prie savos "sistemos". Pati esu ne kauniete, todel ieskau virtualios info smile.gif Beliko menesiukas iki pirmojo tokio gyvenimo isbandymo, todel noriu tiksliai zinoti, kada , prie keliu akiu ir kokiomis aplinkybemis geriausia paduoti ( ar ikisti smile.gif vokelius gydytojai, akuserei ir t.t.? aciuuuu!
Atsakyti
QUOTE(Aune @ 2006 10 22, 15:15)
Sveikutes, ka tik "svieziai" prisijungiau, taciau is karto suku prie reikalelio- gal kuri gimdete P.Mazylio gimdymo namuose? Kokios ten mokejimo "tradicijos"? As asmeniskai esu 100proc. uz atsidekojima personalui, taciau sakoma, jog kiekvienoje istaigoje gydytojai iprate prie savos "sistemos". Pati esu ne kauniete, todel ieskau virtualios info  smile.gif  Beliko menesiukas iki pirmojo tokio gyvenimo isbandymo, todel noriu tiksliai zinoti, kada , prie keliu akiu ir kokiomis aplinkybemis geriausia paduoti ( ar ikisti  smile.gif vokelius gydytojai, akuserei ir t.t.? aciuuuu!

Sveikute gimdziau Mazylio gimdymo namuose niekam nieko nedaviau ir likau labai viskuo patenkinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enos @ 2006 10 18, 22:42)
Man gimdymas isejo apie 1000Lt,gimdziau 33 sav tai visiem daviau,kad tik mano zuiki gerai ziuretu 4u.gif

Panasiai ir man gimdymas atsiejo, gydytojai davem 500lt, akuserei 300lt, mama labai del manes pergyveno taip kad neleido maziau duot doh.gif akuserei gal ir butu maziau uzteke, nes tiek gavusi sokinejo aplink mane, bet gydytoja buvo salta ir abejinga, atrodo kad per mazai jai buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(babuliaa @ 2006 10 23, 12:27)
Panasiai ir man gimdymas atsiejo, gydytojai davem 500lt, akuserei 300lt, mama labai del manes pergyveno taip kad neleido maziau duot doh.gif akuserei gal ir butu maziau uzteke, nes tiek gavusi sokinejo aplink mane, bet gydytoja buvo salta ir abejinga, atrodo kad per mazai jai buvo doh.gif

Ar tu gimdei Kretingoje ar Klaipedoje.
Atsakyti
o mano bendradarbe tik ka papasakojo kaip gimde pries pora menesiu.. likau apakus gydytojos naglumu.. ji ja issikviete is traku vakare jau po darbo..bet taip ir buvo tartasi kai ji lankesi pas ja,,, ir dave 400 lt vokelyje.. tai ji po keliu valandu po gimdymo atejo pas ja, vyras jau buvo isvykes, ir sako " pas mus tokios "stafkes" pries 15 metu buvo" ir tipo atidave voka...
ta bendradarbe aisu i asaras, vyras supyko kai suzinojo, sako isvis neduokim, bet dave 500 lt.. nezinau kaip as buciau pasielgus tokiu atveju.. bet is zmogiskos puses tai man baisu kaip taip galima.. juk tik ka pagimdzius, nervai ant ribos, o ta atejo ramiu balsu, matai patikrino vokeli, ir jai maza pasirode...
Atsakyti
QUOTE(Giedrushka @ 2006 10 23, 13:45)
o mano bendradarbe tik ka papasakojo kaip gimde pries pora menesiu.. likau apakus gydytojos naglumu.. ji ja issikviete is traku vakare jau po darbo..bet taip ir buvo tartasi kai ji lankesi pas ja,,, ir dave 400 lt vokelyje.. tai ji po keliu valandu po gimdymo atejo pas ja, vyras jau buvo isvykes, ir sako " pas mus tokios "stafkes" pries 15 metu buvo" ir tipo atidave voka...
ta bendradarbe aisu i asaras, vyras supyko kai suzinojo, sako isvis neduokim, bet dave 500 lt.. nezinau kaip as buciau pasielgus tokiu atveju.. bet is zmogiskos puses tai man baisu kaip taip galima.. juk tik ka pagimdzius, nervai ant ribos, o ta atejo ramiu balsu, matai patikrino vokeli, ir jai maza pasirode...

Kur gi nebus mazai 400LT jei yra tokiu , kurios ir tukstanciais moka, tuoj gimdymo stafke bus 1000LT ir kas tada g.gif
Atsakyti
Labai aciu Modestastai uz info... Bet kai paskaiciau, kad atsiranda ir naglu gydytoju, papildomo priedo i vokeli paprasanciu, pradejo rankeles drebeti smile.gif
Atsakyti