Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek mokėjot už gimdymą? III dalis

QUOTE(Egliote @ 2006 10 05, 09:03)
man atrodo, kad mokama ne tam, kad gydytojas atliktu savo pareigas, o tam, kad gimdytum butent pas ta, o ne pas budinti gydytoja. ir moki uz tai, kad jis dirba ne savo darbo valandas.  cool.gif nes juk niekada nezinai, kas budes, kokios jis bus kompetencijos. o jei reikia moketi gydytojui uz tai, kad jis darytu tai, kas jam priklauso ar kad kazkur susirastu zmogiskumo, tai tada  doh.gif

Visiskai teisingai good.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inga555: 06 spalio 2006 - 10:40
thumbup.gif
man atrodo, kad mokama ne tam, kad gydytojas atliktu savo pareigas, o tam, kad gimdytum butent pas ta, o ne pas budinti gydytoja. ir moki uz tai, kad jis dirba ne savo darbo valandas.  cool.gif nes juk niekada nezinai, kas budes, kokios jis bus kompetencijos. o jei reikia moketi gydytojui uz tai, kad jis darytu tai, kas jam priklauso ar kad kazkur susirastu zmogiskumo, tai tada  doh.gif

thumbup.gif
Atsakyti
O mes nieko nedavem tongue.gif Nusprendem uz tuos pinigelius geriau ka nors mazyliui nupirkti. Taigi, sutaupem 500 Lt. Tai uz tuos pinigelius, prideje dar tiek pat, nusipirkom kruta vezimeliu (o butu isejes tik ne itin kokybiskas lenkiskas). Kadangi kartu palatoj gulejau su davusia gydytojai mergina, tai maciau, koks skirtumas tarp davusio ir nedavusio paciento. Taip, skirtumas buvo: rytojaus diena jos gydytoja atejo ir paklause, kaip jinai ir mazylis jauciasi, pasake keleta graziu zodziu mamai ir pagyre vaikuti. Bet ar uz tai reikia moketi 500 Lt??????????? Juk keleta graziu zodziu galima isgirsti is bet ko, ir nereikia uz tai moketi.
Atsakyti
QUOTE(Eglynelis @ 2006 10 07, 15:35)
O mes nieko nedavem tongue.gif  Nusprendem uz tuos pinigelius geriau ka nors mazyliui nupirkti. Taigi, sutaupem 500 Lt. Tai uz tuos pinigelius, prideje dar tiek pat, nusipirkom kruta vezimeliu (o butu isejes tik ne itin kokybiskas lenkiskas). Kadangi kartu palatoj gulejau su davusia gydytojai mergina, tai maciau, koks skirtumas tarp davusio ir nedavusio paciento. Taip, skirtumas buvo: rytojaus diena jos gydytoja atejo ir paklause, kaip jinai ir mazylis jauciasi, pasake keleta graziu zodziu mamai ir pagyre vaikuti. Bet ar uz tai reikia moketi 500 Lt??????????? Juk keleta graziu zodziu galima isgirsti is bet ko, ir nereikia uz tai moketi.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif LOGISKA g.gif
Atsakyti
QUOTE(mija28 @ 2006 09 03, 09:22)
Kiek esu susidūrus su medicina, manau,  jei yra galimybė, geriau apsidrausti. Aišku jei reiktų tuos pinigus atimt iš vaiko ar ar jie taip žiauriai jaustųsi, tikrai manyčiau, kad neverta. Bet jei gali, manau jau geriau gaut kad ir malonesnį elgesį už tai, kas tikrai nėra paskutinėj vietoj šiuo atveju.

Bet pagalvokim kaip ziauru istikruju yra,juk gyd.dirba savo darba,gaunu uz tai alga,o mes dar jiems mokam uz tai kad maloniau elgtusi su mumis verysad.gif
Atsakyti
as naujoke ir katik prisijungiau blush2.gif prie sito saunaus burio thumbup.gif .as taip pat mokejau uz gimdyma 400 todel kad pasirinkau pas ka noriu gimdyt. man taip atrode saugiau. dabar laukiuosi antro nestuke.gif angeliuko. ir zadu vel moketi pinigus
Atsakyti
mokejom ir mes gyd su viskuo mums isejoapie 800lt, bet del nieko nesigailiu, nes gimdymas buvo komplikuotas, o be to mokejom po visko, jei butu buve kas ne taip tikrai nieko nebutume mokeje schmoll.gif
Atsakyti

Pritariu 100 proc. Niekada nemokeciau tik uz tai jog gyd. atlieka ka ir turi atlikt t.y. savo darba. O kai as tariuosi su konkreciu gyd. kad jis del manes i darba iseitu ir pan. manau tai mokestis uz papildoma darba.
Atsakyti
QUOTE(lawanda @ 2006 10 09, 14:37)
Pritariu 100 proc. Niekada nemokeciau tik uz tai jog gyd. atlieka ka ir turi atlikt t.y. savo darba. O kai as tariuosi su konkreciu gyd. kad jis del manes i darba iseitu ir pan. manau tai mokestis uz papildoma darba.

Tai kai tokiu atveju yra mokama pilnai suprantu (kai tariesi), bet kaip yra mokama "is lemputes" man yra nesuvokiama g.gif
Atsakyti
o aš pvz tikrai ruošiuosi mokėti. man norisi ir malonesnės priežiūros ne tik sau, bet ir mūsų stebuklėliui. Galų gale kojas skėsti prieš bet ką - ne mano būdui, tai pas pažystamą gydytoją jausčiausi saugiau. O jei tie pinigėliai duos ir komfortą gimdant - thumbup.gif . aš pvz norėčiau gimdyti vienvietėj gimdykloj ir palatoj būti viena. Už tai galiu ir sumokėti
Atsakyti
QUOTE(giedre777 @ 2006 10 12, 13:56)
o aš pvz tikrai ruošiuosi mokėti. man norisi ir malonesnės priežiūros ne tik sau, bet ir mūsų stebuklėliui. Galų gale kojas skėsti prieš bet ką - ne mano būdui, tai pas pažystamą gydytoją jausčiausi saugiau. O jei tie pinigėliai duos ir komfortą gimdant -  thumbup.gif . aš pvz norėčiau gimdyti vienvietėj gimdykloj ir palatoj būti viena. Už tai galiu ir sumokėti

O dar buna nevienvieciu gimdyklu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre777 @ 2006 10 12, 13:56)
o aš pvz tikrai ruošiuosi mokėti. man norisi ir malonesnės priežiūros ne tik sau, bet ir mūsų stebuklėliui. Galų gale kojas skėsti prieš bet ką - ne mano būdui, tai pas pažystamą gydytoją jausčiausi saugiau. O jei tie pinigėliai duos ir komfortą gimdant -  thumbup.gif . aš pvz norėčiau gimdyti vienvietėj gimdykloj ir palatoj būti viena. Už tai galiu ir sumokėti

Na manau dauguma kaip tik ir moka kad būtų geresnė priežiūra, komfortas, iškviestas savas gydytojas ir pan. O atskiros palatos bet kokiu atveju kainuoja mirksiukas.gif
Atsakyti