Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek mokėjot už gimdymą? III dalis

Mes mokėjom 800 ir nei cento negaila, nes manimi tikrai gerai rūpinosi per gimdymą, po gimdymo (darė Cezarį, tai gydytojas kiekvieną rytą apžiūrėdavo, pats tvarsčius keitė, vaistus leido) ir liepė atvaziuot po 2 mėnesių, apžiūrėjo kaip sugijo. Tikrai žinau, kad ir kitą kartą mokėsiu ir negailėsiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <kristukas>: 20 rugsėjo 2006 - 08:14
As pirma vaika gymdziau Antakalnyje. Su daktare susitareme isanksto ir mokejome 600 ir 200 akuserei, bet as vistiek likau nepatenkinta, nes gymdymo palatoje visa laika buvo su manimi mama ir atliko vos ne puse darbo. Daktare kelis kartus pasirode, priime vaika ir sutvarke mane, nes buvo kirpimas. Antra vaikeli gymdziau VGN, jau taremes su daktaru per pazistamus, galvojoe irgi duosime 600Lt, nes ir draugai tiek mokejo. Bet kai as pagymdziau, pasirodo vyras sumokejo daug daugiau. Nes gymdymas buvo sunkus, vaikas gyme 5 kg, gymdziau pati, mane ir kirpo ir plysau pati ir dar plius prasidejo kraujavimas. Vienu zodziu daktarui tikrai buvo vargo su manimi, nes tikrai pasakiau kad gymdysiu pati be jokiu vaistu ir pan. Bet aciu Dievui viskas O.K., ir uz tai as dekinga daktarui. Tai va, o vyras jam is tos laimes sumokejo 1000 Lt, 200 lt - akuserei ir 100 anesteziologui.....
Dabar laukiames trecio vaikelio ir net neabejodama vaziuosiu vel i VGN pas savo gydytoja gymdyti, o gymdymas jau planuojamas po keliu savaiciu....
Atsakyti
QUOTE(Oxi @ 2006 09 20, 16:09)

Dabar laukiames trecio vaikelio ir net neabejodama vaziuosiu vel i VGN pas savo gydytoja gymdyti, o gymdymas jau planuojamas po keliu savaiciu....

Sekmes Tau 4u.gif
as gimdziau nesitarus, tai tiek akusere tiek gydytoja tik ateidavo paziuret kaip sekasi, iki paskutiniu minuciu.
niekam nieko nedaviau.. bet buvau priziurima kaip priklauso (as taip manau)
Atsakyti
Sweikos, norejau paklaust kokia dabar suma kovo 8osios lioninej tariantis?
Atsakyti
gal kas gimdet panevezio gimdymo namuose prie gyditojo ZYDRUNO JANUSAUSKO? va cia tai gydytojas thumbup.gif pinigu neeme, sake as geriau su tavim i pasimatyma nueisiu biggrin.gif aisku cia juokavo smile.gif ir be galo malonus, per saremiu gloste mane, masazavo, graziai kalbejo, ir ko tik nedare kad tik man kuo maziau skaudetu biggrin.gif visad liksiu jam dekinga, o ir akusere malonumo isikunijimas buvo thumbup.gif kad tik kuo daugiau tokiu daktaru 4u.gif
Atsakyti
Nemokėjau nieko, tik atsidėkojom akušerei saldainiai, kava, buteliukas ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zilile.c @ 2006 08 24, 22:11)
As taip pat tariuosi su gydytoju, bet zadu duoti maziau, kokius 300-400lt ir 100akuserei, nes po gimdymo vistiek noresis, kad priziuretu, nes kiek teko girdeti tai akuseres begalo isnaglejo ir jei neduodi, tai jos mazai ka ir daro. O man kaip tokiai visai "zaliai" noresis, kad kazkas pasakytu ir patartu ka daryti, kaip daryti ir t.t.

labukas, gal ir per vė;u bet noriu patarti : reikia duoti ne daktarei o akušerei, nes akušerė viską daro, ir gimdymą priima, ir siūna jei būna plyšymu ir kūdikėlį prižiūri. Odaktarė įsikša tik jei kas blogai būna, per mano gimdymą tai daktarė prie stalo sėdėjo ir popierius tvarkė. o akušerei daviau 400 lt
Papildyta:
QUOTE(patricija.g @ 2006 09 19, 07:54)
na kai as vaziavau gimdyt buvo viskaskaip ir gerai,pradzioj is karto akuserei davm 100lt,bet po to pamaina keitesi is jinai iejusi  palata sako:tai va dabar reikes dalintis su ta kita po 50lt,as buvau apstulbusi,tai daugiau kitai nedavem,po kiek laiko prasidejo staigiai sunki preeklampsija tai prireike ir funkcijos ir epiduro vienu metu,zodziu ten tie priejo gydytoju,kad net vyras iki siol nezino kuriem dave,is viso dave 400lt,po to su vyru kai kalbejom pasirodo kuri dare cezari ir anestoziologas negavo nieko,nes ten tokia sumaistis,tai vienas darys tai kitas tai ir liko neaisku,tik tiek kad net nesupratau is viso kam vyras `dave,isena kad dave tiems kurie atejo paziuret i mane

o mes iš anksto su akušere buvom sutarę kad ji gimdymą priims, net jeigu nedirbs tą dieną, tel. numeriukais apsikeitėm ax.gif
Atsakyti
su niekuo nesitarem abu kartus. bet po antro - davem po 100lt ir gydytojui ir akuserei. ir po to gailejaus.. g.gif nes vaika po keliu valandu isveze po aparatura, gimdymo trauma, o kita diena i santariskes isvaziavom... vyras sako jei dar kada gimdysim, tai tik privaciai arba tik susitarus is anksto ir sumokejus
Atsakyti
QUOTE(Gabimik @ 2006 09 03, 00:15)
Nieko nereikia duoti, juk cia ju darbas yra.
Abu vaikus pagimdziau be jokiu pinigu ir prieziura buvo kuo puikiausia. biggrin.gif

Pritariu visom keturiom niu man tas davimas tai nesuvokiamas dalykas nedaviau ir neduosiu kad ir kiek dar tektu gimdyti.
Kai gimdziau niekam nieko nedaviau o prieziura superine buvo thumbup.gif
Atsakyti
man atrodo, kad mokama ne tam, kad gydytojas atliktu savo pareigas, o tam, kad gimdytum butent pas ta, o ne pas budinti gydytoja. ir moki uz tai, kad jis dirba ne savo darbo valandas. cool.gif nes juk niekada nezinai, kas budes, kokios jis bus kompetencijos. o jei reikia moketi gydytojui uz tai, kad jis darytu tai, kas jam priklauso ar kad kazkur susirastu zmogiskumo, tai tada doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliote @ 2006 10 05, 10:03)
man atrodo, kad mokama ne tam, kad gydytojas atliktu savo pareigas, o tam, kad gimdytum butent pas ta, o ne pas budinti gydytoja. ir moki uz tai, kad jis dirba ne savo darbo valandas.  cool.gif nes juk niekada nezinai, kas budes, kokios jis bus kompetencijos. o jei reikia moketi gydytojui uz tai, kad jis darytu tai, kas jam priklauso ar kad kazkur susirastu zmogiskumo, tai tada  doh.gif

atrodo parašiai ka aš norėjau pasakyti. Liuks pritariu tavo mintim visu 100 procentų./ drinks_cheers.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliote @ 2006 10 05, 10:03)
man atrodo, kad mokama ne tam, kad gydytojas atliktu savo pareigas, o tam, kad gimdytum butent pas ta, o ne pas budinti gydytoja. ir moki uz tai, kad jis dirba ne savo darbo valandas.  cool.gif nes juk niekada nezinai, kas budes, kokios jis bus kompetencijos. o jei reikia moketi gydytojui uz tai, kad jis darytu tai, kas jam priklauso ar kad kazkur susirastu zmogiskumo, tai tada  doh.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti