Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek mokėjot už gimdymą? III dalis

QUOTE(gangalis @ 2008 01 25, 10:51)
jei ka as mokejau 800Lt gyditojui, ir 100Lt akuserei, bet tik po gimdimo, visu pirma gyditojas neeme pries tai o akuserei atsidekojau uz siltuma ir gera prieziura gimdimo metu.

O nepagalvojot kodėl pinigėlius gydytojai ima po gimdymo? cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune78: 30 sausio 2008 - 20:16
Pinigai gimdymo sklandesniu nepadarys, o ypac daug kas raso ,kad duoda jau po visko .Kad "nesusimokejus" neateis paziureti kaip sekasi ,pamokyti kaip ka daryti - mitas.Nebukit mamytes mėmės, pacios klauskit, domekites ir nei viena sesele, daktare ar akusere neatsuks nugaros.Nereikia tiketis, kad busit apsokinetos, nors ir sumokejot, ne visi sazine turi.Jei turetu , kysiu neimtu.Vo tep. mirksiukas.gif
Vyras buvo nusiteikes duoti, bet sakau ne velnio, as pati susitvarkysiu. Viskas praejo sklandziai.Ir vaikutis buvo priziurimas, ir mane pamoke ko reikia, priziurejo.Kai reikejo, ejau ir klausiau kas kaip. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune78 @ 2008 01 30, 20:15)
O nepagalvojot kodėl pinigėlius gydytojai ima po gimdymo?  cool.gif

niu ir kodel? ax.gif

QUOTE(elenuxus @ 2008 01 31, 14:22)
Pinigai gimdymo sklandesniu nepadarys.

.sutinku s tavo nuomone visu šimtų drinks_cheers.gif nes mano nuomone tokia pat 4u.gif
Atsakyti
bent jau as nemokejau nei lito o kad ir duosi nuo to maziau tikrai neskaudes lotuliukas.gif sokinejo tikrai geriau nei apie tas kurios dave .nezinau gal gal tikejosi kad duosiu bet neeeeeeeeeeeeee.................. juk ju toks darbas ar ne taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tali3 @ 2008 01 25, 17:13)
Buvau nesitarusi,vyras po visko dave gydytojui 600, akuserei 100,ir anesteziologei 100,Gydytojui tikrai per daug nes gymdimas buvo lengvas,tai kai mane susiuvo as jo akyse daugiau ir nemaciau,net pavardes nezinau

Tai nesuprantu tada, kam duoti??
Atsakyti
5,500 LT plius papildomi tyrimai 216 LT, pagal BAK kainorasti.

Bijojau, kad bus daugiau, nes ten kiekvienas perstelejimas kainuoja smile.gif

Prieziura buvo gera, o ir gimdai juk ne kiekviena diena.

Tad nieko nesigailiu ir jei reikes ir galesiu, tai ir antra karta ten gimdysiu.
Atsakyti
Jau klausiau, bet atsakymo negavau- kiek kainuoja "uzsakytas" cezaris? Kiek reikia duoti gydytojai? Netikiu, kad neikas nezino.... Juk tiek daug cia gudruciu, kai paskaitai ax.gif tongue.gif
Laukiu aiskaus atsakymo 4u.gif
Atsakyti
800 gydytojai mokejom ir ne kiek nesigailiu...jei jau atejo tokie laikai kad uz pinigus galima nusipirkti demesi, prieziura ir sypsena tai bent per gimdyma as ta turejau ...
Atsakyti
Gydytojui mokejome 200 Lt, anesteziologei - 100 lt, akuserei - 100 Lt. Anesteziologe paeme pinigus tik po proceduros atlikimo. Iki to neeme, sake, kad procedura nemokama, be to buna, kad nepavyksta. Akuserei vyras dave pries vaiko gimima, kai ji pilde begale dokumentu. O gydytojui - po gimimo. Visi puikiai dirbo, graziai ir maloniai elgesi, bendravo, nors ir nebuvo gave pinigu. Jeigu gydytojas su akusere butu buve pikti ir nemalonus, tikrai butume nedave.
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 01 30, 12:46)
Nieko nemokėjau  biggrin.gif . Atvažiavau iš namų su pilnu atsidarymu, tai tik užpildė dokumentus ir ant stalo, o po 10 minučių jau buvau pasigimdžius

Čia tai gimdymas ax.gif Ir aš taip noriu smile.gif Sveikinu 4u.gif

QUOTE(ramune78 @ 2008 01 30, 20:15)
O nepagalvojot kodėl pinigėlius gydytojai ima po gimdymo?  cool.gif

Pagalvojom.
Atsakyti
kakaip man atrodo kad jus daugokai mokat tiem gydytojam... per pastaruosius kelis menesius pasigimde gal 5 mano drauges ir tikrai ne viena tiek daug nedave... nors gal tai priklauso nuo pacio zmogaus ir jo galimybiu, kiek jis nori tiek jis duoda.
Atsakyti
nieko nemokėjau, abu gimdydama ax.gif atsidėkojom po gimdymo mirksiukas.gif labai patenkinta abiejais kartais, vaikus priėmė patyrę akušeriai, nes su ginekologais ir nesitariau, bet labai esu patenkinta thumbup.gif
sūnų priėmė moteris, kuri 2 val viršvalandžių pabuvo ir mane į palatą išlydėjo, vyrs kitą dieną atsidėkojo, o dukrytę priėmė akušeris thumbup.gif buvau apgaubta rūpesčiu ir tėviška meile, iš pradžių keistai jaučiaus kai sužinojau, kad vyrukas bus, bet finale labai džiaugiaus mirksiukas.gif irgi po gimdymo atsidėkojo MB 4u.gif
Atsakyti