QUOTE(maure @ 2008 01 03, 22:16)
nu gerai parasyta
Papildyta:
mamos, atsipeikekit, nu kam jus mokat, nejau jum taip lengvai pinigai is dangaus krenta, o kitos vargses paskaito,kad be 600lt, prie taves neprieis, ir savo paskutinius sukrapsto, nu baikit girstis,ka
man irig geda duoti kysi,,ir taip kenkti kitiems
Sutinku
. Bet šiaip tai labai liūdna kai paskaitau......nes daugumai net mintis nekyla kad duoti tai kažkas negero, gėda, žema
. Dar kas labai nesmagu kad dauguma juk čia esančių labai jaunos esamos ar būsimos mamytės, jau ne tų tarybinių laikų ir vis vien tas pats tęsiasi
. Man rodos kad dar ne viena karta pasikeisti turi kad tai galų gale pasibaigtų. Pati nemokėjau nė karto, nei gimdydama dukrą tarybiniais laikais prieš jau beveik 20 metų, nei sūnų jau nepriklausomoje Lietuvoje 8 metai atgal. Gal durna, gal principinga, gal mane būtent taip auklėjo.....nežinau....bet nemokėjau ir nemokėčiau jei vėl tektų. Pažįstu šiek tiek gydytojų, tai jie gi patys pripažįsta kad už tuos pinigus jie nepadaro kažko labai įpatingo
gal daugiau dėmesio, daugiau atidumo. Gimdymas gi ne planinė operacija
nori nenori o gimdyti teks ir ligoninė jūsų nepriimti niekaip negali
Dabar šalia būna ir vyras, mama ar dar kas artimas, jei kokios nors problemos galima gi vėją sukelti ir pareikalauti kad būtų daroma tai kas priklauso
. Gimdydama sūnų iš dėkingumo akušerei paprašiau vyro kad kaip nors atsilygintų- tas iš džiaugsmo kad sūnus spontaniškai mačiau 100 litų davė, bet tartasi gi nebuvo, o prižiūrėjo mane tikrai puikiai.Čia tur būt prieštarauju pati sau apie tą nedavimą, bet manau jau viskam pasibaigus ir sulaukus sūnelio tai buvo atleistina
Ir iš vis milijonai gimdė prieš mus, dar tiek pat po mūsų tai kuo aš jau čia mes tokios įpatingos kad nepagimdytumėm
ir be tų kyšių
Na ir privariau, bet gal nors tai palaikysiu nenorinčias mokėti už tai kas joms priklauso pagal visas valstybės numatytas garantijas, čia tik mano nuomonė ir niekam jos neperšu