Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek mokėjot už gimdymą? III dalis

QUOTE(RVJ @ 2007 12 19, 13:29)
Komentarai ne šioje temoje. Yra atskira tema "Gimdžiau ir niekam nemokėjau".

Pati tikriausiai daug sumokėjus, tai dabar labai pikta lotuliukas.gif .
Atsakyti
As manau si tema skirta padeti tiems, kas nori moketi gydytojams del tam tikru priezasciu, o ne tam kad cia dejoti ir samprotauti, kodel mokama, kodel taip daug, smerkti ar piktis del tokios tvarkos. Manau kiekvieno zmogaus pasirinkimas, moketi ar ne.

Pati noreciau gimdyti Antakalnyje, gal kas galit parasyti kokio nuostabaus gydytojo pavarde ir kaip su juo galima susitarti, vaziuoti i klinikas ir prasytis i apziura? Uz apziura moketi reikia? g.gif Kiek mazdaug ima uz gimdyma, kad poto nebutu soko biggrin.gif
Atsakyti
zinau kad gali buti ivairiai, bet bent mazdaug pasakykit kokios "kainos" Kauno krikscioniskuose gimdymuose namuose? Kam, kiek ir ko?
Atsakyti
Gimdziau pries 4.5 metu Siauliuose ir tada nieko nemokejau, net saldainiu nenupirkau, nes nezinau pas ka gimdziau blush2.gif tada ne tas rupejo ir taip baisu buvo, kai nezinai kaip ir kas blush2.gif prieme budinti gydytoja ir viskas buvo super thumbup.gif o ir dabar jei reiktu gimdyti - nemokeciau pinigu, o nupirkciau tik saldainiu ir kokio bredzio blush2.gif mokeciau nebent tik uz geresne palata ir t.t...
Atsakyti
Pries 3metus gimdziau AK, tariausi su gydytoja, jokiu pinigu is anksto neeme, nes pasake, kad jei gimdymas bus nakti, ar per atostogas ji negales priimti. gales parekomenduoti tik kita gydytoja. Be to ji dirba dar ir kitoje klinikoje. Bet kai atvaziavau gimdyt, man pasiseke - gydytoja budejo, o po savo budejimo prieme man gimdyma. Labai gerai priziurejo ir prieme. Nors pati uztruko su manim iki 1nakties. Pinigus paeme tik tada kai mane jau izveze i palata. Gydytojai sumokejom 400lt, akuseriai 50lt, ir nors dariausi epidurini anestizologui nemokejom nieko.
Si kart tariausi vel su ja del antro gimdymo, nors man vel negarantavo,kad ji gales priimti gimdyma. O ir siaip daugiau 500lt tikrai nemokesiu. Man ir tokia suma ne mazi pinigai.
Atsakyti
sveikutes kai as gimdziau daviau akuserei 100lt ir daugiau niekam nedaviau. mane perkele i gimdykla ir niekas greitai neviko, tai pasikeite ir kita pamaina akusere atejo ir pasake kad mes bendrausim dabar. Tai kita karta kai atejo ir ikisau i kisene, o ji man sako juk as tau nieku negalesiu padeti tau reiks paciai gimdyti lotuliukas.gif o as pasijuokiau kad uz ta varga su manimi lotuliukas.gif tai tiek ir daviau, o gydytoja ir taip labai ziurejo gerai
Atsakyti
QUOTE(noraxxx @ 2007 12 27, 15:45)
As manau si tema skirta padeti tiems, kas nori moketi gydytojams del tam tikru priezasciu, o ne tam kad cia dejoti ir samprotauti, kodel mokama, kodel taip daug, smerkti ar piktis del tokios tvarkos. Manau kiekvieno zmogaus pasirinkimas, moketi ar ne.

Pati noreciau gimdyti Antakalnyje, gal kas galit parasyti kokio nuostabaus gydytojo pavarde ir kaip su juo galima susitarti, vaziuoti i klinikas ir prasytis i apziura? Uz apziura moketi reikia?  g.gif  Kiek mazdaug ima uz gimdyma, kad poto nebutu soko biggrin.gif

pasiskaityk Gimdymo subforume Vilnius - ten yra temos apie AK gydytojus, pasiskaityk atsiliepimus ir išsirinksi 4u.gif
Atsakyti
turiu klausyma blush2.gif
As pries du metus uz Cezari mokejau 600. dabar viskas pabrango. Kiek man dabar duoti?! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Senbuve @ 2007 12 28, 00:11)
zinau kad gali buti ivairiai, bet bent mazdaug pasakykit kokios "kainos" Kauno krikscioniskuose gimdymuose namuose? Kam, kiek ir ko?

Kauno Krikščioniškuose GN gimdžiau 2006 metų pabaigoje. Ten gimdymus priima mane visą nėštumą prižiūrėjusi gydytoja. Iš anksto tariausi su ja ir "kaina" buvo 500 lt. Jei būčiau norėjusi epidūro +100 Lt. Akušerei "davėm" 60 Lt. Išvažiuojant vaikų gydytojai saldainių dėžę, bet tik todėl, kad vyras zyzė "duoti". Man ji nepatiko, kažkokia stačiokė ir grubi pasirodė. Jei ne MB būtų ir tų saldainių negavusi.

Yra tema apie Krikščioniškus GN, ten daugiau info rasi. Man labai patiko Babiliūtė. Lankiau dienos stacionarą, teko susidurti, bet gimdžiau ne pas ją.
Atsakyti
NIEKO
Su niekuo nesitariau ir važiavau našarom... gyvenau dvivietėje palatoje... gimdžiau su CS, KMUKe.
Atsakyti
Gimdžiau Klaipėdoje..iš anksto tariausi...sumokėjau 600 lt..gydytojai..daugiau niekam,bet gailiuosi,kad akušerei nedavėm,nes labai maloni buvo..bet tuo momentu su finansais nekas buvo..tai gimusiam vaikui labiau jų reikėjo..antrą jei kada gimdysiu irgi tarsiuos..tik labiau pataupysim,kad ir sesutei uztektų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(soonaataa @ 2008 01 03, 12:35)
Gimdžiau Klaipėdoje..iš anksto tariausi...sumokėjau 600 lt..gydytojai..daugiau niekam,bet gailiuosi,kad akušerei nedavėm,nes labai maloni buvo..bet tuo momentu su finansais nekas buvo..tai gimusiam vaikui labiau jų reikėjo..antrą jei kada gimdysiu irgi tarsiuos..tik labiau pataupysim,kad ir sesutei uztektų biggrin.gif

O is tu 600 pati gydytoja akuserei nedave? Ar taip iseina kad gydytoja pasako vien tik "savo" kaina, o jei pati nori tai duodi akuserei, anesteziologui ir t.t g.gif
Atsakyti